اثبات ساختار مولكوليco

sina16

New Member
لایک ها
313
سلام

بچه ها امروز معلممون داشت سينتيك درس ميداد بعد برا رسم پيچيده فعال ساختار لوييس coرو كشيد براش پيوند دوگانه گذاشت!!

بعد من گفتم آقا اين بايد سه گانه باشه گفت اگه راست ميگي اثبات كن!!من از صبح تا حالا اينجوريم:192:!

شما بلدين اثبات كنيد؟؟؟

با تشكر!:1:

Wight

New Member
لایک ها
888
پاسخ : اثبات ساختار مولكوليco

سلام

بچه ها امروز معلممون داشت سينتيك درس ميداد بعد برا رسم پيچيده فعال ساختار لوييس coرو كشيد براش پيوند دوگانه گذاشت!!

بعد من گفتم آقا اين بايد سه گانه باشه گفت اگه راست ميگي اثبات كن!!من از صبح تا حالا اينجوريم:192:!

شما بلدين اثبات كنيد؟؟؟

با تشكر!:1:

http://www.worldofchemicals.com/chemicals/chemical-properties/carbon-monoxide.html

kouchak

New Member
لایک ها
364

پیوند داتیو برگشتی از سمت اکسیژن به کربن دارای اوربیتال خالی
کربن در اینجا برانگیختگی پیدا نکرده و دو تا الکترون تک و یه جفت الکترون داره ، همینطور یه اوربیتال خالی
دو تا الکترون تک با اکسیژن پیوند میدن و اون اوربیتال خالیه با جفت الکترون اکسیژن

ali761

New Member
لایک ها
76

فک کنم با نظریه ی اوربیتال مولکولی هم میشه توجیه کرد!تعداد الکترون های کربن و اکسیزن در مجموع برابر تعداد الکترون های گاز نیتروزن(n2)هست که مرتبه ی پیوندش میشه 3نه 2!

!@#$+_

New Member
لایک ها
0

در اصل ساختار لوییس ساختار مولکولی coراتوجیه نمی کند برای اینکه بار قرار دادی + ماله اتم دارای الکترونگاتیوی کمتره ولی در coبارقراردادی اکسیژن1+است...وoازcالکتونگاتیوتره....

در مرحله اول کربن و اکسیژن پیوندی دو گانه می دهند و سپس اکسیژن به کربن پیوند داتیو می دهد.....در نهایت پیوند سه گانه بین کربن و اکسیژن هست....:3:

بالا