Ss_20

New Member
لایک ها
452
سلام بچه ها.من تو تابستون دارم درسای سال قبل و سال اینده رو میخونم اما ساعت مطالعم ÷ایینه و برای درس خوندن اراده کمی دارم.
چی کنم؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید

B.mikaniki

New Member
لایک ها
567
پاسخ : ارادم کمه چی کنم؟؟؟؟

به قول هانیه جان که تو پست های قبل گفته بود باید واسه خودت انگیزه ایجاد کنی یه هدف بزرگ انتخاب کنی
خیلی به خودت فشار نیار یعنی خیلی خودت رو در تنگنا قرار نده چون اخر سال یعنی از عید به بعد کم میاری .
من از خیلی ها در این مورد پرسیدم بیشترشون گفتن انگیزه و اراده خودش تو اسفند نمایان میشه!!!!

Mahdieh.A

New Member
لایک ها
0

منم مشکل ss-20رو دارم.خیلی هم ازش رنج می برم.راهنماییمون کنید.

REZA_ZAREIE

Well-Known Member
لایک ها
329

هر وقت خسته اي  :

به دشمنايي فك كن كه ميخوان به تو بخندن

به دوستايي فك كن كه ميخوان با تو بخندن

miladkvr

New Member
لایک ها
841

به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.

به قول بزرگی: در طول زندگی تنها یک درس را به خوبی آموختم و آن این بود که: هر چیزی با تمرین بدست می آید.

پس ذهنتون در در راستای هدف برنامه ریزی کنین و با تمرین زیاد به اون برسین. تمرین ، تمرین ، تمرین

بهترین آرزوها

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

به خدا توکل کنید و سعی کنید هر روز ساعات مطالعتون رو یادداشت کنید در نهایت هر روز دلتون میخواد که از روز قبل بیشتر درس بخونید و در نهایت ساعت مطالعتون بالا میره و البته باید به هدفتون فکر کنید و واقعا دوستش داشته باشید و برای رسیدن به اون تلاش کنید. به امضای من نگاه کنید؛جمله ی قشنگیه نه؟!!!

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

ب این فکر کنین اگه نخونین چی میشه ب اینکه الان ک شما مشغولین ب ی کار دیگه رقیباتون دارن سخت درس میخونن ب ازمونی ک در بیش دارین فکر کنین حالا هدفتون هر چی ک هست و ازهمه مهم تر این تجربه شخصیمه درست و مغهومی درس بخونید شاید نیم ساعت درست خوندن ارزشش از چندین ساعت حفظ کردن خیلی بیشتر باشه مهم کیفیته ن کمیت بازم میگم کم بخونید اما درست بخونید موفق میشید و امیدوار باشید ب اینده ای ک بعد از این سختی در انتظارتونه

sbsani

New Member
لایک ها
64

به نظر من فکر کردن به اون موفقیت ها و دانش هایی که با خوندن به دست میارید اراده میشه

خود من که اینجوریم!!!

monam

New Member
لایک ها
116

سلام بچه ها.من تو تابستون دارم درسای سال قبل و سال اینده رو میخونم اما ساعت مطالعم ÷ایینه و برای درس خوندن اراده کمی دارم.
چی کنم؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
فکر نمی کنی به خاطر این پایینه چون داری یک کار نا به جا انجام میدی فک نمی کنی اگه برای نهایی بخونی بهتر باشه آخه تقریبا نصف کنکوره ولی با این حال همینیم که داری این کارو می کنی یعنی خیلی با اراده ای

math

New Member
لایک ها
1,096

به نظر من شما اگر اون درسی رو که میخونین دوست دارید بهتره به زیبایی های اون درس فکرکنین

یا به رقیب هاتون که در نبود شما دارن از فرصت استفاده میکنن

اوصولا بهترین چیز در زندگی (برای درس خوندن) رقیبه

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

البته من فکر میکنم بهتره هر کس رقیب خودش باشه و با روز قبل خودش رقابت بکنه و سعی کنه ساعت مطالعه در واقع کیفیت مطالعه رو هر روز افزایش بده.:97:

Ss_20

New Member
لایک ها
452

به خدا توکل کنید و سعی کنید هر روز ساعات مطالعتون رو یادداشت کنید در نهایت هر روز دلتون میخواد که از روز قبل بیشتر درس بخونید و در نهایت ساعت مطالعتون بالا میره و البته باید به هدفتون فکر کنید و واقعا دوستش داشته باشید و برای رسیدن به اون تلاش کنید. به امضای من نگاه کنید؛جمله ی قشنگیه نه؟!!!
امضاتون واقعا قشنگه دیروز بطور اتفاقی خوندم و حفظش کردم....

math

New Member
لایک ها
1,096

البته من فکر میکنم بهتره هر کس رقیب خودش باشه و با روز قبل خودش رقابت بکنه و سعی کنه ساعت مطالعه در واقع کیفیت مطالعه رو هر روز افزایش بده.:97:
من از واژه ی کلی رقیب استفاده کردم هرکسی ممکنه رقیب خودش رو یکی بدونه ولی به هر حال ممنونم:77:

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

آقا همه ی اینا درست ولی من خودم تا وقتی جوگیر نشم واسه درس خوندن نمی تونم خوب درس بخونم
مثلا یه هو میشینم 6-7 ساعت فیزیک میخونم بدون این که متوجه بشم:28:
ولی وای ب حال روزایی که جوگیر نشم....
خب اون موقع چیکار کنم؟
میشه راهنمایی کنید؟

MUTE

New Member
لایک ها
264

به قول هانیه جان که تو پست های قبل گفته بود باید واسه خودت انگیزه ایجاد کنی یه هدف بزرگ انتخاب کنی
خیلی به خودت فشار نیار یعنی خیلی خودت رو در تنگنا قرار نده چون اخر سال یعنی از عید به بعد کم میاری .
من از خیلی ها در این مورد پرسیدم بیشترشون گفتن انگیزه و اراده خودش تو اسفند نمایان میشه!!!!
بابا م که تا دم کنکورم انگیزه برام ایجاد نشد :)))))

Ss_20

New Member
لایک ها
452

این پست رو دقیقا بیش از یکسال قبل گذاشتم نمیدونم چطور باز راه اندازی شده برام جالب بود ...بعر حال هرکی باعث این کار شده ازش ممنونم ...

miladkvr

New Member
لایک ها
841

به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.

سلام دوستان عزیز و خوبم. امیدوارم حالتون حسابی خوب باشه. شما المپیادی ها و شما کنکوری ها و حتی دانشجویان و هرکسی در که در گوشه ای از دنیا داره هدفی رو دنبال میکنه ، امیدوارم الان یکی از بهترین ساعاتتون رو بگذرونین.
روی کنترل پنل شخصی کلیک می کنم و می بینم که موضوعات مشترک شده رو به من نشون میده ، با دیدن این موضوع سرشار از انگیزه میشم تا مطالبی رو که میدونم و خوندم براتون بنویسم...

انگیزه ، چه موضوع جالبی. راستی چه چیزی باعث میشه یک نفر ساعت ها برای رسیدن به هدفش وقت بزاره و خسته نشه و یک نفر در آغاز راه خودش رو ناتوان ببینه؟
مطمئناً اولین چیزی که به ذهن همه ی ما میرسه هدفه. اما این هدف یعنی چی؟ یعنی اون چیزی که در شما شور و شوق ایجاد کنه ، چیزی که اگاهانه انتخاب بشه...
وین دایر نابغه ی موفقیّت میگه: همه ی انسان ها باید چیزی رو داشته باشن که به خاطرش صبح از رحتخواب بلند شه.
هدف باید روشن باشه ، چه چیزی میخوای داشته باشی؟ میخوای به کجا برسی؟ مدال طلای المپیاد رو میخوای؟ رتبه ی برتر کنکور؟ یا تحصیل در یک رشته ی خاص در یک دانشگاه ویژه؟
چیزی که روشنه اینه که تو به همه ی اونا میتونی برسی ، به شرط اینکه واقعا بخوای. اونو انتخاب کنی و در راه رسیدن به اون تلاش کنی...شاید از اول راه هموار نباشه اما در نهایت همه چیز روبه راه میشه!
از افکار منفی فاصله بگیرین ، با آدمهای منفی نگر معاشرت نکنید. هر روز که از خواب بیدار میشین به خودتون بگین امروز چه کار مثبتی میتونم انجام بدم؟ الان چقدر میتونم در راه رسیدن به هدفم گام بردارم؟
باید خیلی مواظب باشین ، بعضی از افراد فقط ظاهراً مثبت اندیش هستند و ممکنه شمارو از هدفتون دور کنن ، خطر این افراد از خطر افراد منفی نگر بیشتره ، چون اونا در ظاهر خوب فکر میکنن و در عمل سرشار از افکار منفی و کارهای عجیب هستن...

هدفتون رو روی کاغذ بنویسین و برای اون زمان تعیین کنین. خودتون رو در شرایطی تصور کنین که به هدف رسیدین. میتونین چشماتون رو ببندین و خودتون رو دقیقا مطابق اونچه میخواین تصور کنین.
خیلی جالبه ، آنتونی رابینز -کسی که علم موفقیت تا سالیان سال به او مدیون خواهد بود- میگه: وقتی در قصر 10000 متری خودم قدم میزدم ، نکته ای توجهم رو جلب کرد. به یاد اووردم که زمانی که در آپارتمان 60متری خودم ظرفهام رو تو وان حمام می شستم ، همیشه تصور می کردم که یک روزی در چنین قصری قدم می زنم و گلف بازی می کنم...

همه چیز با تمرین بدست میاد ، مهم نیست الان چه وضعیتی دارین ، مهم اینه که از الان به بعد به چه چیزی فکر می کنین ، حتی اگر بد بد باشین ، میتونین کاری کنین که از آسمون براتون طلا بباره . هیچ چیز رو پیچیده و سخت در نظر نگیرین ، همه چیز سادس و تنها به تمرین نیاز داره تا در ذهن تثبیت بشه...
امروز میخوام راز جادویی وجود انسان رو با شما در میون بزارم ، این ماجرا فوق العادس :

یك راز جادویی در وجود انسان هست که می توان به او تکنیک ساده گرفتن یا آسان گیری لقب داد و اینکه بسیاری از مردم از جواب دادن به مسایلی که طی روز با آنها درگیر می شوند، عاجزند، فقط و فقط به خاطر اینکه تصورشان از مشکل از خود مشکل بزرگتر است.
میگن در مسابقه ای از یک دانشمند ریاضی پرسیدند ۲ به علاوه ۱ چند میشه...!؟‌ از اونجایی که طرف یک ریاضیدان بزرگ بود و فکر می کرد باید نکته غریبی در مسئله باشه، یک هفته وقت خواست تا به مسئله فکر کنه، روزها و شب ها بدنبال جواب گشت و یک هفته بعد با کوهی از جواب های پیچیده برگشت (۲ به علاوه ۱ میشه ۲۱ ، یا ۱۲، و یا اگر اینطور باشه، میشه ...) . اما در همین حین، یک کودک دبستانی آرام گفت ۳، و جایزه را برد.
واقعا گاهی اوقات دانش زیاد به خودی خود مانعی موثر برای یافتن پاسخ مجهولات می شود. و بقول انیشتین : اگر نتوانید یک مساله پیچیده را به زبان خیلی ساده برای خودتان و دیگران توضیح دهید آن مسئله را از اساس نفهمیده اید.

در بازی زندگی همواره موفق خواهید شد اگر موفقیّت رو انتخاب کنین
بهترین آرزوها

math7

New Member
لایک ها
586

آقا همه ی اینا درست ولی من خودم تا وقتی جوگیر نشم واسه درس خوندن نمی تونم خوب درس بخونم
مثلا یه هو میشینم 6-7 ساعت فیزیک میخونم بدون این که متوجه بشم:28:
ولی وای ب حال روزایی که جوگیر نشم....
خب اون موقع چیکار کنم؟
میشه راهنمایی کنید؟
راه حل من که برای خودم جواب داده مثلا برای شما که نجوم می خونید تصویر یکی از شخصیت های برجسته ی رشته تون رو موقع درس خوندن داشته باشد و بهش نگاه کنید البته تصویر به شکلی باشه خیلی نافذ و تاثیر گذار باشه مثل این:

sahel7

New Member
لایک ها
17

من تمام جوابا رو خوندم...ولی
منم دقیقا همین مشکل رو دارم...پارسال من خوابگاهی بودم والان فقط به درس خوندن تو محیط های جمعی و با دیگران عادت دارم...
یه طوری شده که نمی تونم درس بخونم...یعنی یه حالتی مثه اینکه تا وقتی کسی برنامم رو کنترل نکنه و با هم هماهنگ نباشیم و... نمی تونم درس بخونم...مثلا می گم چون پارسال با بچه ها درس می خوندیم الان اولای تابستون با یکی از دوستام هماهنگ بودیم برناممون رو هماهنگ کردیم با اس ام اس به هم اطلاع می دادیم و درس می خوندیم مشکلی نداشتم...اما دیگه این حالت ممکن نیست و این که سال دیگه خوابگاه نیستم....
خوشحال میشم راهنماییم کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا