tanaz19

New Member
لایک ها
358
بچه ها فک میکنم توی ارسال تاپیک های غیر ضروری ( تاپیک هایی که صرفا جهت سرگرمی و دادن اطلاعاتیه ک با ندونستنش مشکلی برامون پیش نمیاد (!) ) داریم زیاده روی میکنیم

صفحه ی اول تالار فقط یکی دو تا تاپیک المپیادی دیده میشه در صورتی که اینجا اسمش تالار المپیاد آیریسکه.

لطفا بچه ها همکاری کنن تا اینجا با کیفیت باقی بمونه . ممنونم

matin.m

New Member
لایک ها
120
پاسخ : ارسال بی رویه ی (!)تاپیک های غیر ضروری

بعضی از این بچه های سال اول واسه اینکه تعداد پستاشونو زیاد کنن ، بی جهت این تاپیک ها رو میزنن !
لطفا بس کنید !

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

بچه ها فک میکنم توی ارسال تاپیک های غیر ضروری ( تاپیک هایی که صرفا جهت سرگرمی و دادن اطلاعاتیه ک با ندونستنش مشکلی برامون پیش نمیاد (!) ) داریم زیاده روی میکنیم

صفحه ی اول تالار فقط یکی دو تا تاپیک المپیادی دیده میشه در صورتی که اینجا اسمش تالار المپیاد آیریسکه.

لطفا بچه ها همکاری کنن تا اینجا با کیفیت باقی بمونه . ممنونم
این پستو باید با طلا نوشت ...

بعضی از این بچه های سال اول واسه اینکه تعداد پستاشونو زیاد کنن ، بی جهت این تاپیک ها رو میزنن !
لطفا بس کنید !
با تشکر از بینش و بصیرت و عمق نظر عمیق شما !

اینارو که من نزدیک یه ماه پیش میگفتم ... خودمانی های آیریسک هم فکر کنم یه ربطی به اینا داره :3:

tanaz19

New Member
لایک ها
358
بچه ها لطفا ب گروه یا فرد خاصی اشاره نکنید .. که ممکنه درگیری (!) پیش بیاد . این یه درخواست بود از بجه های آیریسک . کسی که واسه خودش دوستاش و سایتش ارزش قایله رعایت میکنه .

اینارو که من نزدیک یه ماه پیش میگفتم ... خودمانی های آیریسک هم فکر کنم یه ربطی به اینا داره :3:
بله اما مثل اینکه کسی توجه نمیکنه و این موضوع باید هر روز تو سایت تذکر داده شه

pymn_nzr

New Member
لایک ها
754

اینها یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بررسي کامل زلزله هاي تاريخ ايران [h=2]اطلاعات[/h]
انجمن: تالارهای المپیادهای علمی ایران
[HR][/HR] • عنوان: بررسي کامل زلزله هاي تاريخ ايران
نویسنده موضوع: mahan askary
روز آغاز: امروز در بعد از ظهر 09:38
[HR][/HR] • Last post by: REZA_ZAREIE
Last post time: امروز در بعد از ظهر 10:56
[HR][/HR] • نمایش ها: 10
پاسخ: 1

اگر می توانید تعداد نقطه های سیاه را بشمارید. [h=2]اطلاعات[/h]
انجمن: علمی
[HR][/HR] • عنوان: اگر می توانید تعداد نقطه های سیاه را بشمارید.
نویسنده موضوع: alikabiri1376
روز آغاز: امروز در بعد از ظهر 10:36
[HR][/HR] • Last post by: shahin.16
Last post time: امروز در بعد از ظهر 10:55
[HR][/HR] • نمایش ها: 21
پاسخ: 1

دانلود پاور پوینت سایه و نیم سایه [h=2]اطلاعات[/h]
انجمن: فیزیک اول دبیرستان
[HR][/HR] • عنوان: دانلود پاور پوینت سایه و نیم سایه
نویسنده موضوع: alikabiri1376
روز آغاز: امروز در بعد از ظهر 10:53
[HR][/HR] • Last post by: alikabiri1376
Last post time: امروز در بعد از ظهر 10:53
[HR][/HR] • نمایش ها: 5
پاسخ: 0

ساخت بلندترین برج جهان در سه ماه! [h=2]اطلاعات[/h]
[HR][/HR] • عنوان: ساخت بلندترین برج جهان در سه ماه!
روز آغاز: امروز در بعد از ظهر 09:32
[HR][/HR] • Last post by: shahin.16
Last post time: امروز در بعد از ظهر 10:52
[HR][/HR] • نمایش ها: 39
پاسخ: 2

ترسناک ترین سرویس بهداشتی در جهان [h=2]اطلاعات[/h]
[HR][/HR] • عنوان: ترسناک ترین سرویس بهداشتی در جهان
روز آغاز: امروز در بعد از ظهر 09:44
Last post time: امروز در بعد از ظهر 10:47
[HR][/HR] • نمایش ها: 60
پاسخ: 3

رستورانی در زیر ابشار
و .....
[h=2]اطلاعات[/h]
انجمن: نوشته های زیبا
[HR][/HR] • عنوان: رستورانی در زیر ابشار
نویسنده موضوع: Dr-maryam74
روز آغاز: امروز در بعد از ظهر 09:07
Last post time: امروز در بعد از ظهر 10:43
[HR][/HR] • نمایش ها: 45
پاسخ: 2

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

الان به گروه خاص سال اول اشاره شد و من درگیری برام پیش اومد !! :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
من تا حالا 8 تا تاپیک ایجاد کردم که 3 تاش بیربط بوده .
راستش این اولین انجمن موضوع داری نیست که این بلا سرش میاد !! تو انجمن بادا همین شد که آخرش گروه ایجاد کردن
الان اونجا داریم مزه میریزیم ! بالاخره تو هر فروم باید یه جایی برای این کارا باشه . ایجاد گروه ها فکر خوبیه
به نظم انجمن هم کمک میکنه چون در حاشیه ی انجمن هست
البته به شرط اینکه ایجاد گروه کنترل شده باشه و هرکی بلند شد برا خودش یه گروه نسازه
با تشکر از ایجاد درگیری !

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

خوبه همین الان گفتیم و همه باهم تصمیم گرفتیم دیگه تابیک بی ربط نزنیم ها تو همین مدت فک کنم 3-4 تا تابیک بی ربط داریم 1 نیگا ب صفحه اول بندازین زشته اخه یکی از در سایت بیاد تو چی میگه؟این سایت المبیاده یا اطلس جغرافیا؟شایدم مجله تاریخی ن ن فرهنگی هنری بهتره
بس کنید بابا برا این موضوعاتم سایت جداگانه هستا :45:

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

الان به گروه خاص سال اول اشاره شد و من درگیری برام پیش اومد !! :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:من تا حالا 8 تا تاپیک ایجاد کردم که 3 تاش بیربط بوده .راستش این اولین انجمن موضوع داری نیست که این بلا سرش میاد !! تو انجمن بادا همین شد که آخرش گروه ایجاد کردن الان اونجا داریم مزه میریزیم ! بالاخره تو هر فروم باید یه جایی برای این کارا باشه . ایجاد گروه ها فکر خوبیه به نظم انجمن هم کمک میکنه چون در حاشیه ی انجمن هست البته به شرط اینکه ایجاد گروه کنترل شده باشه و هرکی بلند شد برا خودش یه گروه نسازه با تشکر از ایجاد درگیری !
الان واقعا ترسناک ترین توالت چه ربطی به ما داره؟میرن سرچ میکنن هرچی دم دستشون میاد مینویسن اینجا....نصف مطلب طنز هارو دیدم تو سایتای دیگه

Golnaz

New Member
لایک ها
784

کسی این جا اولا رو دا نمی گیره ! اصلا بهتره محدودیت سنی ایجاد کنن ! وقتی همه از سطح بالا شروع می کنن به تاپیک علمی دادن چه انتظاری ؟ البته درسته مبحث المپیاده و باید سنگین باشه اما بهتره بزرگترا یادشون نره کلاس اول چقدر المپیادی بودن .
ضمنا اگر ناراحت تاپیک نا مربوطین برین زیر تاپیکای غیر علمی رو نگاه کنین که چند تا از تشکرای خودتون وجود داره

البته تا حدودی باهاتون موافقم ولی اگه جدا حضور اولا ناراحتتون می کنه ما بریم بزرگ شیم بر گردیم ...

جدییییی !

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

وا عزیزم این چ حرفیه ؟کسی ب اولا کاری نداره بحث کلی بود ما هم بچگی هامون یادمون نمیره فکر نکنم کسی دوست داشته باشیم دوستیامون سر این مسائل خراب ش .این مشکل خیلی ساده تر از این حرفا حل میشه و شده تاحدودی

tanaz19

New Member
لایک ها
358

بازم داره ی تاپیک ب بیراهه میره ها ...
ببینید هر سایتی واسه ی کاری ساخته شده .. ما واسه اینکه سرگرم شیم یا اطلاعات عمومیمون زیاد شه میتونیم ب سایت های دیگه رجوع کنیم .

و این حرف هم ک بعضیا میگن "اگه نباید بذاریم این بحپارو پس چرا واسه گذاشنش جا هست " هم غیر منطقیه .

و یچیز دیگه این که وقتی ما حرفی برای گفتن و موضوعی برای تاپیک زدن نداریم نیازی نیس ب زور تاپیک بزنیم :دی​ میتونیم فقط بخونیم تا یاد بگیریم

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

ببینید انگار اشتباه برداشت کردن یه سری!اینجا نه میخوایم سر کسی رو زیر آب کنیم و نه خدای نکرده توهین....هدف ایجاد تاپیک هم یه تذکر بوده به خودمون که کمی حواسمون پرت شده بود.....من خودم با عنوان تاپیک موافقم ولی به اون دوستام که میگن"خطا کار رو اینجور میکنم"یا"این دفعه چیزی نمیگم ولی دفعه بعد"بگم اگه این موضوع میخواست خلاف باشه انجمن طنز نمیگذاشتن تو فروم و هدف فقط تذکر بوده شما تاپیک خودمونی های آیریسک رو نگاه کن متوجه میشی....در ضمن ما احترام خاصی واسه اولا و کلن همه قائلیم و کسی هم نگفته اولا نیان تو سایت(اون اشاره به اولا هم مثال بوده هر چند نا به جا)....در کل رفیق باشیم جنگ که نداریم با هم

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

به نام خداوند دانا و توانا

سلام بر همگی

دوست عزیز آقای orion ، حرف شما منطقی هست. و مشکلی نیست. اما این حرفی که می زنم برای کسانی می زنم که می گویند اینجا یک سایت المپیادی است.

اگر اینجا یک سایت المپیادی هست و قرار 90 درصد مطالبش درباره ی المپیاد باشه. مشکل المپیادی ها هم باید حل بشه. الان می تونم بپرسم بعد از تاپیک زیر

http://www.irysc.com/forum/t8054/

المپیاد نجوم چی شد؟ چون نجومی ها کمتر از بقیه هستند دال بر این نمی شه که دست کم گرفته بشوند.

فکر کردید با یک پپسی روی ماه و زهره بر روی خورشید و ... مشکل حل شد رفت؟

نه عزیزان وقتی یکجای کشتی سوراخ بشه کل کشتی زیر آب می ره.

در ضمن مطالب تاریخی رو من نمی روم از سایت دیگه کوپ بزنم کتابش رو دارم و مطالب رو قبلا دیدم. خلاصه اش را می نویسم. حالا مثلا من اگر از یک کتاب که مال عمرش از 30 سال بالاتر هست یک مطلب

تاریخی بنویسم مهمتره؟ یا اینکه فقط مطالب مختص به المپیاد ها باشه.

شما به تمام المپیاد ها برسید. تا بقیه المپیادی ها بی کار نمونند. الان بچه های نجوم یا مثل من ضعیف هستند. و یا خیلی قوی. حد میان کی الان می تونه بگیره؟

tanaz19

New Member
لایک ها
358

باشه ممنون!
محتویات داخلش رو پاک کردم.
ولی خدایی این وضعش نیست الان جز خبر اعلام نتایج یا سوال های المپیاد دیگه چیزی برای نوشتن وجود نداره حالا اونقدرم دیگه خارج نیست. ولی بازهم معذرت میخوام.
وقتی ما حرفی برای گفتن و موضوعی برای تاپیک زدن نداریم نیازی نیس ب زور تاپیک بزنیم .

لایک ها
1,316

من دیروز تو اون تاپیکی هم که بعدا پاک شد گفتم!
به عنوان کسی که چند ساله اینجام و دیدم یک سری چیزها رو دارم میگم که سعی کنید احترام هم رو نگه دارید و فضای سایت رو علمی و پویا نگه دارید
این سایت چندین ساله جوّش علمی بوده و خواهد بود پس مطمئن باشید جور دیگه ای هم نخواهد شد
بهتره هر کس قبل از انجام کاری مثل ایجاد تاپیک یا دادن پست به این فکر کنه که آیا این کاری که میکنم در راستای اهداف سایت(که موقع عضو شدن پایبند بودن بهش رو تعهد دادم)هست و مفید میتونه باشه یا نه؟
کسی فکر نمیکنم علاقه ای به خوندن بحث ها و گپ های دو یا چند نفر داشته باشه....به خدا یاهو مسنجر واسه همین کاراست
سعی کنیم هر کاری رو در جای خودش انجام بدیم و کاری نکنیم که شخصیتمون پایین بیاد
مرسی بابت تذکری که دادید در این تاپیک

MEA76

New Member
لایک ها
860

سلام

به نظر من با حذف دو انجمن جامعه مجازی المپیاد و گفتگوی آزاد (با توجه به قوانین سایت!) تمامی این مشکلات حل بشه.

من که وقتی امروز اومدم صفحه اول انجمن رو دیدم این جوری شدم::188:

البته خودم هم یک سری پست های غیر مربوط داشتم که به خاطر اونا از تمام اعضا معذرت می خوام و دیگه ادامشون نمیدم.
از این پس در سایت فقط به خواندن و نوشتن مطالب المپیادی می پردازم که هدف اصلیم از عضو شدن تو سایت همم همین بود.
در ضمن در پاسخ اون دسته از عزیزانی که اول ها رو مقصر می دونن باید عرض کنم که فقط یکی از پست هایی که من دورش خط کشیدم مربوط به اول هاست!

ممنون

tanaz19

New Member
لایک ها
358
ب نظر من حذف این دو انجمن کار درستی نیست . باید یاد بگیریم ک ازشون استفاده صحیح کنیم . چون بعضی بحث هایی که تو این انجمن ها بوده واقعا مفید بوده

ضمنا اگر ما پایین تاپیک هایی که با ارسال نابجاشون مخالفیم بحث الکی راه نندازیم و واسه تشکر فقط از دکمه ی تشکر استفاده نیم این تاپیک ها خود ب خود از صفحه اول سایت میره

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

سلام
مثل اینکه کسی مارو جدی نگرفت ؟؟؟
بنظر من بهترین راه ایجاد چند تا گروه دسته جمعیه
الان شما برید تو پروفایل خودتون Join Groups رو بزنید میگه هیچ گروه عمومی برای عضویت وجود ندارد
اگه بحثا بره تو گروه ها این مشکلات حل میشه
اصلا گروه ها خیلی آزاد ترن و برای این کار بهتر !
دقیقا هم عنوان گروه مشخص میکنه که چه افرادی عضوش هستن

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327

یه صحبت با اقای خلینا ...
امیدوارم بخونین .
چون تاپیک خودمانی های ایریسک رو بستین اینجا میگم.
منم مثه شما موافقم که بحث سیاسی و غیر المپیادی یا حداقل غیر علمی تو این سایت جایی نداره .
اما تو را خدا اگه قراره این مطالب حذف بشه هم مطالب موافق حذف بشه هم مطالب مخالف.
به عنوان مثال
http://www.irysc.com/forum/t8588/
و از این دست تاپیکهایی که هیچ ربطی به این سایت ندارند اما به دلیل این که موافق جو حاکم هست از سایت حذف نمیشه.
امیدوارم سایتمون مثه همیشه خوب بمونه

بالا