سلام دوستان ورزش دوست
من عاشق دوچیز هستم 1)شیمی2)والیبال
کسانی که ورزشکار هستند پاسخ دهند
از دیدن کدام ورزش لذت می برید؟
و یا اگر ورزشکار هستید کدام ورزش؟(به صورت حرفه ای یا نه؟)
بسیار متشکرم
چه خوب. والیبال واقعا قشنگه.
البته من خودم بسکتبالیست هستم و به صورت حرفه ای این رشته رو کار میکنم هرچند الان با شلوغی درسا کمتر میتونم به این رشته ی زیبا بپردازم.
ham basket ghashange ham valyball... ama footsall az har dosh ghashangtare.. man footsallyam... darvazebane tiime avale mosabeghate sampad vaghty sal dovom boodam
دوست محترمcleopatra
واسه اینکه والیبالیست باشی هیچ نیازی نیست که حتما پسر باشی من خودم والیبال رو به صورت حرفه ای دنبال می کنم ویک دختر هستم من عضو تیم انتخابی استانمونم
ضمنا اینقدر حرص نخور عزیزم سعی کن واسه اینکه به چیزی که علاقه داری برسی تلاش کنی :wink:
سلام دوستان ورزش دوست
من عاشق دوچیز هستم 1)شیمی2)والیبال
کسانی که ورزشکار هستند پاسخ دهند
از دیدن کدام ورزش لذت می برید؟
و یا اگر ورزشکار هستید کدام ورزش؟(به صورت حرفه ای یا نه؟)
بسیار متشکرم
چه جوری شما عاشقید ها؟!
منظورم اینه که این قدر عاشقید جونم میدید واسش؟!
بابا بیخیال...
من به عنوان یک ورزشکار کاملا آماتور هر از گاهی فوتبال بازی می کنم که در تعبیر علمی از آن به فوتسال یاد می شود...
منظورم از گاهی سالی 2 بار است!!!
[align=justify:822dbb7fde]آقای [spry_sapient] فکر کنم شما فقط اومدی و خواستی یه چیزی بنویسی و بری. اول به چیزی که میخوای بنویسی فکرکن که با موضوع مرتبت باشه.
در ضمن فکر نکنم استاد خلینا جاییی تو قوانین تالار نوشته باشن که ما باید برای نوشته هامون از شما اجازه بگیریم..........
در ضمن دوست من انگلیسی نوشتن خلاف قوانین تالاره :twisted: به شما پیشنهاد میکنم اول قوانین رو بخونی بعد بیای نظر بدی!!!!!!!! [/align:822dbb7fde]
منم هم عاشق شیمیم.هم والیبالو خیلی دوست دارم.والیبالو از فوتبال هم بیشتر دوست دارم.من خیلی خوب دریافت میکنم توپ ها رو.سرویس هم خوب میزنم.
بچه ها میگن تنیسی سرویس میزنم!
با عرض معذرت از همه دوستان اگه حرف بدی زدم !!! :roll: :?:
خب باشه :
من بسکتبال را دوست می دارم و در المپیاد شیمی نیز با مدالی بی ارزش به خانه بازگشتم (نقطه سر خط).
بی خیال بابا ، هر چی دوست دارید بگید !! :wink:
سلام به همه دوستان و تشکر از spry_sapient به خاطر توجهی که به موضوع سایت دارند.
امدوارم همه نوشته ها و موضوعات با توجه به قوانین تالار و در راستای افزایش دانش المپیادی دانش آموزان ایرانی باشد.
من عضو تیم ملی گاز ایران در رشته بسکتبال بودم ولی به دلیل درس و کنکور نتونیتم ادانه بدهم
حالا تا حدودی کمابیش تیر و کمان را ادامه می دهم
تقریبا در همه ی رشته ها دستی دارم (با لطف خدا)