Elnaz N

New Member
لایک ها
1
سلام بر همه. احتمالا هر کدام از شما که دارید این مطلب رو میبینید حداقل یک سال تجربه شیمی خوندن رو دارید میخوام با صداقت جواب بدید
یکی از دوستانم در مناطق به نسبت دور افتاده بسیار با استعداد و باهوش است. هر کتابی هم که میخونه کلی از کتاب اشکال پیدا میکنه که همشون هم تا( اون جا که من میدانم) منطقیه. اما چون در شهرشان استادی نیست جواب نمیگیره به نظرم وظیفه‌ی همه ی ماست که بهش کمک کنیم. امکانات و شرایط مالی خوبی هم داره ولی استاد عالی و کاربلد میخواد .
حالا من از شما میخوام بهترین استادی که میشناسید یا در موردش شنیدید رو برام بنویسید یا پ. خ کنید ضمنا این رو هم بگم تابحال چند استاد من بهش معرفی کردم اما به نظرش سواد آن ها براش کافی نبود و جواب اشکالش را نگرفت! !

mahallehm

New Member
لایک ها
487
پاسخ : *اگر صداقت دارید جواب دهید*

خیلی معذرت میخوام ولی همچین فردی نیاز به معلم نداره. بره طلا شو بگیره. ضمنا اشکالاشو میتونه از راهبر های این سایت بپرسه. شوخی: احیانا یه مقدار مغرور تشریف ندارن؟!!:204:

لایک ها
3,082
پاسخ : *اگر صداقت دارید جواب دهید*

3نام تاپیک نامناسب و خلاف قوانین تاپیک بسته شد

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

با تغییر عنوان باز شد

m.amin75

New Member
لایک ها
84
پاسخ : " استاد خوب " ( معرفی )

تخصص ایشان در چهزمینه ای باشد؟

Elnaz N

New Member
لایک ها
1

​Chemistry

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

کدوم شهر هستند؟؟

Elnaz N

New Member
لایک ها
1

فرقی نداره هر جا . . . . قزوین

m.amin75

New Member
لایک ها
84

استاد زمانی نسب توی قزوینه دیگه!استاد به ین خوبی!:116:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

بله
برید سایتشون بهشون پیام بدید یا تماس بگیرین (اقای زمانی نسب)
البته راهبرهای ایریسک هم اگر وقت ازاد داشته باشن میان برای تدریس. به راهبرها هم پیام بدید

لایک ها
15

حالا باز خوبه ایشون وضع مالیشون اینقد خوبه!!!
ما که نه کتاب داریم نه کلاس نه استاد و نه وضع مالی خوب ....
:177:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

حالا باز خوبه ایشون وضع مالیشون اینقد خوبه!!!
ما که نه کتاب داریم نه کلاس نه استاد و نه وضع مالی خوب ....
:177:
مطمئن باشید خیلی ها مثله شما هستن و خسلس هم موفق....داشتن کلاس و...ملاک نیست...مهم تلاش و اراده اون شخصه!!!

m.amin75

New Member
لایک ها
84

مطمئن باشید خیلی ها مثله شما هستن و خسلس هم موفق....داشتن کلاس و...ملاک نیست...مهم تلاش و اراده اون شخصه!!!
به این عوامل باید برنامه خوب رو هم اضافه کرد.

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

به این عوامل باید برنامه خوب رو هم اضافه کرد.
خب مطمئنا یه برنامه خوب لازمه...ولی برنامه خوب از دیدگاه خود طرف خیلی با یه برنامه خوب واقعی میتونه فرق داشته باشه!!!!

Elnaz N

New Member
لایک ها
1

این که بدون کلاس هم میشه موفق شد واضحه. اما شما به اشکالات خودتون هم همین جوابو میدین و بیخیالشون میشید؟ ! !

m.amin75

New Member
لایک ها
84

این که بدون کلاس هم میشه موفق شد واضحه. اما شما به اشکالات خودتون هم همین جوابو میدین و بیخیالشون میشید؟ ! !
خب آیریسک هست!
بپرسید تا بچه ها بحث کنند و در آخر هم راهبرها جواب درست و دقیق رو بگن.

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

من فک کنم دفعه قبل هم گفتم،به ایشون بگید اشکالاشون روبذارن اگه جواب نگرفتن من به شخصه سوال رو میدم به اساتید دیگه تا جواب بدن...در ضمن تو این سایت کم نیستن افرادی مثله آقای خلینا و توکلی و خانم مهرافشان که به همین راحتی ها جواب از زیر دستشون رد نشه!!!

m.amin75

New Member
لایک ها
84

من فک کنم دفعه قبل هم گفتم،به ایشون بگید اشکالاشون روبذارن اگه جواب نگرفتن من به شخصه سوال رو میدم به اساتید دیگه تا جواب بدن...در ضمن تو این سایت کم نیستن افرادی مثله آقای خلینا و توکلی و خانم مهرافشان که به همین راحتی ها جواب از زیر دستشون رد نشه!!!
و هم چنین مثل imi007وmahzadiو...

Elnaz N

New Member
لایک ها
1

این کار یکم ساخته چون اشکالات اون زیاده و من هم باید وقت زیادی برای انتقال اشکالاتش بذارم (خودش هم عضو سایت نیست و احتمالا هم نمیشه) من هم تنها لطف کمتر زمان گیری که میتونستم در حقش بکنم را در این دیدم.

m.amin75

New Member
لایک ها
84

این کار یکم ساخته چون اشکالات اون زیاده و من هم باید وقت زیادی برای انتقال اشکالاتش بذارم (خودش هم عضو سایت نیست و احتمالا هم نمیشه) من هم تنها لطف کمتر زمان گیری که میتونستم در حقش بکنم را در این دیدم.
امر دیگه ای نداشتن!
استاد معرفی کردیم دیگه!
تاپیک باید بسته شه!@police

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

خب همون شماره استاد رو بهشون بدید...اما باید فکر اینم بکنن که استادا هم کار و زندگی دارن،نمی تونن پشت تلفن خیلی بحث کنن....

بالا