اسپکترومتری جرمی

amideoxy

New Member
لایک ها
400
سلام به همگی

یکی میتونه برام اسپکترو متری جرمی رو خوب توضیح بده؟

ممنون

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : اسپکترومتری جرمی

سلام. این فایل رو دانلود کنید. از گوگل گرفتم. خیلی کامل تر از چیزی که من بلدم بود. امیدوارم مفید باشه!
Download 201103080802570.GC-MS.ppt

amideoxy

New Member
لایک ها
400

با تشکر از مهزاد عزیز

این فقط یه سری عکس بود

من توضیح دقیق میخوام

لایک ها
472

در این روش اول ذرات به صورت یون در میان، بعد با سرعت وارد ی میدان ........

bahar##

New Member
لایک ها
84

[FONT=times new roman, times, serif]یک ذره باردارمتحرک باسرعتی یکنواخت درخلا ء تحت تاثیر یک میدان مغناطیسی نیرویی تحمل می کند که سبب تغییر مسیرش می شود.انحراف ذره ازمسیراولیه بستگی به جرم وبارالکتریکی ذره دارد.اگر سرعت ذره باردارتحت تاثیر یک میدان الکتریکی به اختلاف پتانسیل V تشدید شده باشد انرژی جنبشی ذره دراثراین میدان عبارت است از (1 ) mv[SUP]2[/SUP] /2 =V.e [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif] که دراین رابطه e و m و v به ترتیب بار وجرم وسرعت ذره می باشد.طيف نگارجرمي يون هارابرحسب مقادير m/e ازيكديگر جدا مي كند. در حضور یک میدان مغناطیسی ، یک ذره باردار مسیر منحنی شکلی را خواهد داشت. معادله‌ای که شعاع این مسیر منحنی شکل را نشان می‌دهد به صورت زیراست : ( 2) r = mv / eH [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]که r شعاع انحنای مسیر و H شدت میدان مغناطیسی است. باحذف v ازبين دومعادله فوق٬ معادله اساسي اسپكترومتري هاي جرم ساده را بدست مي دهد. m / e = H[SUP]2[/SUP]R[SUP]2 [/SUP]/ 2V [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]این معادله نشان مي دهد که شعاع مسيريون٬ مي تواند در اثر تغيير H ويا V تغيير نمايد. معمولا H را متغير انتخاب مي نمايند.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]رفتار و عمل یک یون را در بخش تجزیه‌گر جرمی یک طیف سنج جرمی توسط اين معادله مي توان توجیه نمود .
اینم اطلاعاتی که من دراوردم.امیدوارم به دردت بخوره.........
[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif] [/FONT]

بالا