لایک ها
84
پاسخ : اسید معده

تحریک پارا سمپاتیک به وسیله ی عصب واگ، حرکات دودی و اسید معده را افزایش می دهد. این در حالی است که غدد فوق كليوى (بخش مركزى) به هنگام قرار گرفتن در شرايط استرس با فعاليت سيستم سمپاتيك فعال مى‏شوند و وظيفه ترشح آدرنالين و نورآدرنالين به داخل خون را به عهده دارند. اين مواد باعث تشديد اثرات نورونهاى سمپاتيك مى‏شوند و در نهایت سمپاتیک باعث كاهش فعاليت سيستم گوارشى از طريق كاهش حركت آن میشود.
سيستم عصبى پاراسمپاتيك يك سيستم اختصاصى با واكنش كند است، كه بيشتر تمايل به ذخيره انرژى دارد.اين سيستم مى‏تواند همزمان با سيستم سمپاتيك در شرايط تهاجم و گريز فعال شود. تحريك سيستم عصبى پاراسمپاتيك داراى اثرات مخالف با سيستم سمپاتيك است و باعث نگه داشتن موجود زنده در يك وضعيت آرام و بدون تنش مى‏شود. ميزان ضربان قلب و فشار خون را كاهش داده، باعث افزايش فعاليت گوارشى، انقباض مجراى برونشى و انقباض مردمكها مى‏گردد.
نگفتم کار سمپاتیک وپاراسمپاتیکو میخوام که .....

setareh-n

New Member
لایک ها
40

اول باید ذهنیتتون رو از زیست شناسی درست کنین!! وقتی میگیم پاراسمپاتیک فعالیت گوارشی رو زیاد میکنه و سمپاتیک کم میکنه این ی قانون کلی نیست ک بشه همه چی رو باهاش توجیه کرد!!
جمله خود گایتون: parasympathetic nerves enhances activity of the most gastrointestinal function.
و اما درمورد جوابتون تحریک بیش از حد سیستم سمپاتیک میتونه اثر عکس بذاره!

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

اول باید ذهنیتتون رو از زیست شناسی درست کنین!! وقتی میگیم پاراسمپاتیک فعالیت گوارشی رو زیاد میکنه و سمپاتیک کم میکنه این ی قانون کلی نیست ک بشه همه چی رو باهاش توجیه کرد!!
جمله خود گایتون: parasympathetic nerves enhances activity of the most gastrointestinal function.
و اما درمورد جوابتون تحریک بیش از حد سیستم سمپاتیک میتونه اثر عکس بذاره!
خانم ستاره كه ذهنيتتون خوبه بايد به عرضتون برسونم كه فعاليت بيش از حد سمپاتيك اثر عكس نميزاره عواملي كه در حين عمل سمپاتيك موجودن ميتونن باعث تغيير پاسخ به سمپاتيك شن و اين عبارتي كه مشخص كردين و most رو هايلايت كردين چيزي از جواب ارايه نميده به جز يه توجيه الكي.....جواب رو در صفحات قبل گفتم....(در ضمن خيلي از بچه هاي المپيادي ذهنيتشون خيلييي بهتر از دانشجوهاست لطفا توهيت نكنين ،گايتون رو كه ساده ترين فيزيوست با گوشت و استخون لمس كردن و درك كردن كه ١٪ دانشجوها اينطوري نبودن پس توهين نكنين....اين سوالي كه به ذهن bio artist اومده شك دارم به ذهن ٩٩٪ داتشجوها اومده باشه با اينكه سوال ساده اييه)

setareh-n

New Member
لایک ها
40

خانم ستاره كه ذهنيتتون خوبه بايد به عرضتون برسونم كه فعاليت بيش از حد سمپاتيك اثر عكس نميزاره عواملي كه در حين عمل سمپاتيك موجودن ميتونن باعث تغيير پاسخ به سمپاتيك شن و اين عبارتي كه مشخص كردين و most رو هايلايت كردين چيزي از جواب ارايه نميده به جز يه توجيه الكي.....جواب رو در صفحات قبل گفتم....(در ضمن خيلي از بچه هاي المپيادي ذهنيتشون خيلييي بهتر از دانشجوهاست لطفا توهيت نكنين ،گايتون رو كه ساده ترين فيزيوست با گوشت و استخون لمس كردن و درك كردن كه ١٪ دانشجوها اينطوري نبودن پس توهين نكنين....اين سوالي كه به ذهن bio artist اومده شك دارم به ذهن ٩٩٪ داتشجوها اومده باشه با اينكه سوال ساده اييه)
من توهین نکردم, فقط خاستم ب عنوان کسی ک این راهارو رفته کمکتون کنم. شما ب خودت میگیری, منم از پشت کوه نیومدم تو تهران پزشکی بخونم.. همه این مراحل المپیاد رو گدروندم تا ب اینجا برسم.. منم ی روز مثل شما المپیادی بودم و خیلی خوب میدونم ی المپیادی چه ذهنیتی داره. پس شما هم ب این راحتی قضاوت نکنین!!!!!!!

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

من توهین نکردم, فقط خاستم ب عنوان کسی ک این راهارو رفته کمکتون کنم. شما ب خودت میگیری, منم از پشت کوه نیومدم تو تهران پزشکی بخونم.. همه این مراحل المپیاد رو گدروندم تا ب اینجا برسم.. منم ی روز مثل شما المپیادی بودم و خیلی خوب میدونم ی المپیادی چه ذهنیتی داره. پس شما هم ب این راحتی قضاوت نکنین!!!!!!!
نميدونم چرا حس توهين بهم القا شد عذر ميخوام:)

paria_metis

New Member
لایک ها
60

اولا مثل اینکه درساتو خوب می خونی که همه تعریفا رو بلدی!
ثانیا شما کی باشی که من بخوام دلیل کارامو براش توضیح بدم دوست گرامی؟ همچنین اگه دلیل کاری رو نمی فهمی مجبور نیستی بهش فکر کنی!

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

ثانیا شما کی باشی که من بخوام دلیل کارامو براش توضیح بدم دوست گرامی؟ همچنین اگه دلیل کاری رو نمی فهمی مجبور نیستی بهش فکر کنی!
اولا شما برين نجومتونو بخونين همونو ياد بگيرين خوبه،دوما طرز حرف زدنتونو ياد بگيرين....با تشكر

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

پست بیربط دادن تخلفه
پست شما هم بیربط بود
اصلا باید گزارش میدادم
لطفا توهین نکن من بت توهین نکردم

بالا