اشتباهات متداول

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532
سلام به حضورهمه ی آیریسکی های عزیز
امیدوارم تابستان زیبایی روآغازکرده باشیدوفصل خوبی درانتظارتون باشه
بااعلام نتایج مرحله ی دوم المپیادهای دانش آموزی؛وهم چنین امتحانات پایان سال دانش آموزان وبرگزاری کنکورهای سراسری؛درطی هفته ی گذشته واین هفته؛حتماخیلی ازدانش آموزان به شناخت کافی ونسبی ازخودشون رسیدند؛وخیلی هامتوجه شدندکه ضعف کارشون درکجاست
جدای ازاشتباهات علمی(که بحثی بسیارتخصصی است وبرای هررشته به عناوین مختلف دارای تاپیکهای فراوان است)خیلی ازدانش آموزان دچاراشتباهات غیرعلمی ازقبیل؛بدخوانی؛کمبودوقت؛استفاده ی نادرست ازابزارهایی مثل ماشین حساب؛عدم مدیریت خوددرجلسه ی امتحان و....شده اند
دراین تاپیک برآنیم تاتجربیات خودرادراختیارسایردوستان بگذاریم تااین اشتباهات برای بقیه تکرارنشه؛مخصوصادانش آموزانی ک سال آینده وسالهای آینده واردمیدان رقابتی کنکور والمپیادخواهندشد
حتی دراین تاپیک سعی دربهبودمشکلات خود وکمترکردن اشتباه خود داریم
لذاازهمه ی اعضای محترم تقاضامیشودکه ضمن حضوردراین تاپیک وبه اشتراک گذاشتن تجربیات خود؛به سایرین کمک کنندتادرگیراشتباهات متداول وتکراری نشوند
ازهمه ی راهبران ومشاوران نیزتقاضای حضوردرفضای تاپیک واعلام نظر رادارم
وهم چنین ازناظمان محترم میخواهم که مثل همیشه به نظم بخشیدن ب تاپیک کمک نمایند
قبل ازایجادپست؛لطفابه این نکات توجه کنید:
۱‏)بحث فقط درراستای درس باشد
۲‏)همه ی پست هارامطالعه نماییدوازایجادپست های تکراری بپرهیزید
۳‏)بحث تخصصی نکنید
۴‏)ازهرگونه بحث ۲نفره جدا بپرهیزید
۵‏)اسپم نگذارید
۶‏)تاپیک بسیارجدی است؛لطفاازهرگونه برداشت طنزآمیزیاقراردادن پست هایی بامضمون طنز که احتمالامنجربه سوء تفاهم وبحث۲نفره خواهدشد؛اکیدابپرهیزید
‏**********‏
با آرزوی بهروزی وپیروزی
باتشکر:)

آخرین ویرایش توسط مدیر

Dimond96

New Member
لایک ها
373
پاسخ : اشتباهات متداول

یکی از اشتباهات من نداشتن اعتماد به نفس کافیه که باعث شده چند جا با اینکه جواب سوال رو بلد بودم ولی چون احساس می کردم راهم اشتباهه بی انگیزه باشم و جوابم رو اون طور که باید ننویسم! (این مشکل بیشتر به خاطر استرس تو مرحله یک امسال بوجود اومد.) پیشنهاد می کنم دوستان با اعتمار به نفس کافی سر جلسه حاضر بشن و اگ سوالی رو حل کردن تو نوشتن جواب سستی به خرج ندن!

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

سلام به همه(حتی شما دوست عزیز!)

1-یکی از اشتباهات ترسیدن از ظاهر صورت سواله!

مثلا بعضیا وقتی میبینن صورت سوال بلنده سریعا این سوالو کنار میذارن در حالی که شاید 20 ثانیه هم برای حلش وقت نخواد!!

2-یکی دیگه از اشکالاتی که خیلی پیش میاد نخوندن کامل صورت سواله!

داوطلب با خوندن اول سوال سریعا شروع به حل میکنه در حالی که نمیدونه سوال چه چیزی میخواد!!که خیلی هم باعث اتلاف وقت میشه!

به نظر من باید سوالو کامل خوند بعد شروع به حل کرد.

Alice

New Member
لایک ها
189

سعی کنین هر تصمیمی مگیرین سریع انجمش بدینو هی اوروزو فردا نکین
واسه هر هدفی برنامه ریزی کنینواونوب همراه هدفتون بنویسیدش.

New Member
لایک ها
120

سعی کنید نسبت به هدفتون بی انگیزه نشید این خیلی مهمه
برای رسیدن به هدف باید تلاش کرد ولی در حدی که این تلاش باعث نشه
نسبت به ش بی انگیزه شد.

Dimond96

New Member
لایک ها
373

یه چیز خیلی مهم دیگه هم اینه که دقت کنید همون چیزی که سوال خواسته رو جواب بدید (می تونید بعد اینکه سوال رو حل کردید چک کنید ببینید سوال همون رو خواسته یا چیز دیگه ای رو!!!)

اینقدر تو این چند سال بعد امتحان فهمیدم صورت سوال رو اشتباه خوندم که نگو( اصلن انگار سر امتحان چشمم یه چیز دیگه می بینه!!!!! بعد امتحانم هی خودمو سرزنش می کنم!!!!) مواظب باشید صورت سوال رو اشتباه نخونید!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

2-یکی دیگه از اشکالاتی که خیلی پیش میاد نخوندن کامل صورت سواله!

داوطلب با خوندن اول سوال سریعا شروع به حل میکنه در حالی که نمیدونه سوال چه چیزی میخواد!!که خیلی هم باعث اتلاف وقت میشه!

به نظر من باید سوالو کامل خوند بعد شروع به حل کرد.
به نظرم ریشه ی این مشکل*عدم تسلط*هست ک ب ۲دسته تقسیم میشه:
الف)عدم تسلط به جلسه ی امتحان ک نوعی مسئله ی روحی هست وباقرارگرفتن مکرر درشرایط آزمون میتونه رفع بشه
ب)عدم تسلط به مبحث موردنظر:دراین مورد دانش آموز ممکنه ازقبل یه وقت زیادی رو ازدست داده باشه ب علت یادگیری ناقص وفشار آوردن ب خورش برای ب یادآوردن جواب؛ویااینکه واهمه ازاین داشته باشه ک وقت کم میاره
برای اینکه این مشکل روحل کنه؛به دنبال سوالاتی باکلمات آشنامیگرده وبه اون سوالات پاسخ میده ک چون کامل صورت سوال رونخونده ممکنه پاسخش اشتباه باشه
اینگونه مشکلات درمباحث دروس شیمی وزیست پیش میاد که کلماتی مثل ژن و یا مول؛میتونه کاملاسرنوشت سوال روعوض کنه(دقت کنید که کلمات بسیار به چشم خواننده آشنا؛ودرابعادکوچکی هستند که دراکثرموارد به چشم نمیان!)‏
اتفاقا دراین دروس تمایل طراحان سوال به طرح این سوالاته چون احتمالا اونهاهم فهمیدن ک تسلط کافی علمی و روانی باعث افزایش چشم گیر دقت افرادمیشه!‏
پس برای مرتفع کردن این مشکل لازمه باتمرین وتکرار ومرور دائمی مطالب؛به تسلط علمی کافی وباشرکت درآزمونهای مختلف شبیه سازی شده به تسلط روانی برسید
با آرزوی پیروزی وبهروزی
باتشکر:)

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

من همه ی مشکلاتم ناشی از بی دقتی.بی دقتی سطحی هم نه....عمیییق.در حد دو سه نمره.
خودم خیلی فکر کردم.به نظرم ناشی از استرسه.چون من سر جلسه همش استرس دارم وقت کم بیارم،یا یه سوالی تو امتحان اومده باشه که نتونم حل کنم.حتی بعضی وقتا همه رو جواب میدم اما یه سوال مهم که خیلی خوبم بلدمو جا میندازم یا اینکه مثل امتحانای نهایی امسالم سوالو اشتباه میخونم.بیشتر مواقع اینطوری از نمره هام کم میشه.در صورتی که اگر دقت میکردم خیلی راحت نمره کامل رو میگرفتم

amideoxy

New Member
لایک ها
400

من بزرگترین مشکلم حال نداشتنمه!!!!

حال ندارم بخونم

ولی اگه بخونم کتابو فیتیله پیچ میکنم:p

sina

New Member
لایک ها
385