اشتباه در سوالات کنکور شیمی 88

irmath

Member
لایک ها
4
سلام
من تو این سوال کنکور گیر کردم به نظر من گزینه ی 1 می شود اما سازمان سنجش گزینه ی 2 را صحیح زده است . همچنین در صفحه ی 38 مبتکران شیمی 2 مهندس پازرگان (پرسشهای چهارگزینه ای) کشف عدد اتمی را به موزلی نسبت داده است . حالا..... لطفا یه جوری مرا قانع کنید!!!
نخستین بار........عدد اتمی ، چادویک وجود .........را در هسته ی اتم و ........ ساختار الکترونی اتم را کشف کرد؟
1)موزلی-نوترون-رادرفورد 2)رادرفورد-نوترون-بور 3)موزلی-پروتون-رادرفورد 4)رادرفورد-پروتون-بور

irmath

Member
لایک ها
4
اگر 400 میلی گرم ید در 31 میلی لیتر کربن تترا کلرید حل شود ، درصد جرومی ید در محلول حاصل کدام است ؟(چگالی کربن تترا کلرید را برابر 1.6 گرم بر میلی لیتر در نظر بگیرید )
1)0.6 2)0.8 3)1.2 4)2.4
این هم سوال کنکور امسال بود به نظر شما کدام گزینه می شود .

bihamta

New Member
لایک ها
345
به نظر من هم تو سوال 1 گزینه ی 1 درسته.
اما تو پاسخ نامه زده 3.
به نظر من شاید منظورش پروتون بوده که رادفورد کشف کرد.

nassim

New Member
لایک ها
10
سلام. به نظر من سوالات رو نخونید ، بهتره. چرا ؟

تا وقتی سال بعد ، همه ی درساتون رو خوب بلد شدید ، بتونید یک کنکور درست و حسابی وو واقعی ، با سوالای تازه از خودتون بگیرید . خ.دتون میدو نید ! :wink:

mohsen_A

New Member
لایک ها
2
سوال دومي كه پرسيدين:گزنه دو درسته:
اول با توجه به چگالي تترا كلريد كربن جرمش رو به دست مياريم بعد هم جرم يد را با جرم به دست اومده جمع ميكنيم در مخرج مينويسيم وديگه...

فقط حواسمون بايد به تبديل واحد بوده باشه.. :?:

yaldaazadeh

New Member
لایک ها
2
bihamta جان واقعا جواب رو گزینه ی 3 زده؟.......(در مورد سوال مربوط به دانشمندان)اون که گزینه ی 2 میشه!!!!!!!

irmath

Member
لایک ها
4
سوال دومی را برای این نوشتم که یادم رفت در 100 ضرب کنم و خیال کردم سوال غلط است
شرمنده
اما در سوال اول پاسخنامه گزینه ی 2 را زده است !!!!

arshia7192

New Member
لایک ها
0
gozineye dovom doroste chon nokhistin bar adade atomio raderford kashf kard in matlab ham dar safeye 11 paragraafe akhar oomade
ama darmorede kashfe notron ham ke maloome va hame ham midoonan ke chadoyik oono kashf karde
va bor ham sakhtaare elektronie atomo kashf kard
fekr konam irmath jkaan bishtar roo morede avalesh shak daashte ke be ketaabe bahman bazargaan eshare karde

mshf

New Member
لایک ها
10
کسی اهمیت نمیده چی غلط طراح میشینه اونجا پولشو میگیره اگه اشتباه بود میگه ادمیزاده دیگه و میخنده منم میگم زهرمار اون میگه اخه مگه کنکور همه چیزه میگم اگه همه چیز نباشه تا حالا زندگی نکردم

bihamta

New Member
لایک ها
345
yaldaazadeh گفت
bihamta جان واقعا جواب رو گزینه ی 3 زده؟.......(در مورد سوال مربوط به دانشمندان)اون که گزینه ی 2 میشه!!!!!!!
واقعا و خیلی خیلی شرمنده من اشتباه نوشتم :x :x :x :x :x :x :x :? :? :?

irmath

Member
لایک ها
4
gozineye dovom doroste chon nokhistin bar adade atomio raderford kashf kard in matlab ham dar safeye 11 paragraafe akhar oomade
ama darmorede kashfe notron ham ke maloome va hame ham midoonan ke chadoyik oono kashf karde
va bor ham sakhtaare elektronie atomo kashf kard
fekr konam irmath jkaan bishtar roo morede avalesh shak daashte ke be ketaabe bahman bazargaan eshare karde

دوست عزیز تو همون کتاب شیمی ای که شما می گویید در همان صفحه ی 11 در حاشیه ی آن کشف عدد اتمی ار ابه موزلی نسبت داده است همچنین مگر رادرفورد زود تر از بور ساختار الکترونی اتم را کشف نکرد؟

yaldaazadeh

New Member
لایک ها
2
ببخشید من بالاخره نفهمیدم تو اون سوال مربوط به دانشمندان کدوم گزینه جواب درسیه؟؟؟؟؟؟
و این که آیا سنجش جوابشو غلط زده تو کلیدش؟

kavosh

New Member
لایک ها
75
به نظر من جواب درست همون گزینه‌ی 2 هست!
درسته که موزلی آزمایش‌های مربوط به پرتوهای x و فرکانس حاصل از اونا و ... رو انجام داد، اما در نهایت این رادرفورد بود که با تقسیم بار مثبت هسته‌ی اتم‌ها به بار پروتون تونست عدد اتمی رو کشف کنه!

kavosh

New Member
لایک ها
75
در ضمن با نظر نسیم هم موافقم! فعلا نرین سراغ سوالای کنکور امسال! نگهش دارین واسه مرحله‌ی آخر تا بتونین یه آزمون درست حسابی از خودتون بگیرین و خودتونو ارزیابی کنین!

pozitrone

New Member
لایک ها
21
می گم نظرتون درباره اون سوال متیل سالیسیلات چیه؟متیل سالیسیلات گروه الکلی داره که!ولی اونو غلط گرفته سازمان سنجش.فک کنم باید به جای گروه الکلی گروه هیدروکسیل می نوشت ولی چه فرقی داره.خیلی سوال کثیفی بود.

kquran

New Member
لایک ها
18
والا محمد جان نظر خاصی ندارم اما به شدت خوب بود!تنها چیز بد این کنکور (88) وقت کم آوردن من بود...
اما سوال متیل سالیسیلات تو 25 ثانیه تا 40 ثانیه حل وا بی! :D

mshf

New Member
لایک ها
10
اه اره اصلا نفهمیدم کاش میتونشتم کاری برا نظام اموزشی سنجشی کشور بکنم ولی افسوس استعداد های ایرانیا می خشکه و کسی اهمیت نمیده

artemishia

New Member
لایک ها
7
دوستان رشته ی ریاضی اینجانب به اطلاع میرساند:
شنیده ام کلید رشته ی ریاضی درس شیمی عوض شده است!!
من که 6 درصد رفتم بالا...حالا نمیدونم واقعا عوض شده یا من توهم زدم شمام برید بررسی کنید!! :p

Rostami

New Member
لایک ها
15
منم سوال متیل سالیسیلات رو غلط زدم!آخه طبق شکل گروه الکل هم بود!خیلی سوال ضد حالی بود!!درستش اینه که سوال رو حذف کنن!!!!! :idea: :idea:

kquran

New Member
لایک ها
18
سازمان سنجش منتظر اوامر شما بود استاد رستمی...
مراتب به اطلاع شخص آقای پورعباس خواهد رسید...

بالا