C chelsea2013 New Member 1392/4/8 #1 ارسال ها 2 لایک ها 0 امتیاز 0 1392/4/8 #1 سلام دوستان من پایین پاسخنامه رو با خودکار آبی پر کردم اشکال داره؟ لطفا بگید
Mir-5 New Member 1392/4/8 #2 ارسال ها 36 لایک ها 111 امتیاز 0 1392/4/8 #2 پاسخ : کمک امیدوارم که نداشته باشه ولی تا اونجا که من خوندم گفتن نکنید این کارو و فقط با مداد سیاه به نظر من برو سازمان سنجش پیگیری کن شاید تونستی کاری بکنی
پاسخ : کمک امیدوارم که نداشته باشه ولی تا اونجا که من خوندم گفتن نکنید این کارو و فقط با مداد سیاه به نظر من برو سازمان سنجش پیگیری کن شاید تونستی کاری بکنی
C chelsea2013 New Member 1392/4/8 #3 ارسال ها 2 لایک ها 0 امتیاز 0 1392/4/8 #3 پاسخ : کمک Mir-5 گفت امیدوارم که نداشته باشه ولی تا اونجا که من خوندم گفتن نکنید این کارو و فقط با مداد سیاه به نظر من برو سازمان سنجش پیگیری کن شاید تونستی کاری بکنی کلیک کنید تا باز شود... ممنون بابت جواب از سایت سازمان سنجش قسمت پرسشو پاسخ سوال کردم جواب دادن مشکلی نداره خیالم راحت شد
پاسخ : کمک Mir-5 گفت امیدوارم که نداشته باشه ولی تا اونجا که من خوندم گفتن نکنید این کارو و فقط با مداد سیاه به نظر من برو سازمان سنجش پیگیری کن شاید تونستی کاری بکنی کلیک کنید تا باز شود... ممنون بابت جواب از سایت سازمان سنجش قسمت پرسشو پاسخ سوال کردم جواب دادن مشکلی نداره خیالم راحت شد