اشکالات زبان فارسی

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
chon ketab avaz shode o shoma ha avalin seri hastin ke in ketab manba' konkoretoone behtare faghat ketabe darsi o melak ghara bedin chon ketabaye test mojood aksaran tebghe ketabe ghadimi neveshte shodan o tanaghozati ba ketabe darsi shoma daran

zhrs

New Member
لایک ها
0
کتاب چیش عوض شده؟؟؟؟؟ماله پارسالیام که همینه....فقط واسه ما چندتاش حذفیده....جدی عوض شده؟؟؟

zhrs

New Member
لایک ها
0
kquran گفت
سلام ...چی گفتین؟
شهریار چند تاست ؟
شهریار 2 تا تکواژه
اسفندیار یکی
اخوان ثالت 3 تا
اینا رو خوب می شمارم!
والا استاد ما هم همینو گفته اما دلیلشو ازش می پرسم براتون می گم

bihamta

New Member
لایک ها
345
پریناز:
[TABLE][TR][TD]
زبان فارسی 3 (غیر علوم انسانی)[/TD][TD]
3/249[/TD][TD]
سوم[/TD][TD]
87[/TD][TD]
کلیه رشته­ها

)
غیر از علوم انسانی[/TD][/TR][/TABLE]سایت سنجش. کد سال تدریس سال چاپ
منابع ازمون سراسری 89.
صفحه اصلی سایت سازمان سنجش سمت چپ و پیک سنجش دوشنبه 9/18

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
zhrs گفت
کتاب چیش عوض شده؟؟؟؟؟ماله پارسالیام که همینه....فقط واسه ما چندتاش حذفیده....جدی عوض شده؟؟؟
man motmaenam ke ye ghesmataEsh daghighan barakse ketabe ma bood chon parsal ke man bara konkoor mikhundam be ketabe shomaham ye didi zadam o be tanaghozati ba ketabe khudemoon residam o vaghti az moalememoon porsidam ghoft ke bara sazmansanjesh ketabe khudetoon moheme vali alan yadam nis ke kojash bood

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
آره منم که یه دفه اون اواخر اتفاقی برنامه گزینه 2 رو دیدم که واسه امتحان نهایی زبان فارسی 3 بود میگفتن کتاب تغییر کرده

FMIcho_2009

New Member
لایک ها
4
سلام
بچه ها چند تا سوال داشتم
اگه کمک کنید ممنون میشم
:
1.حاصل مصدر چیه؟
2. واسه تشخیص رباعی از 2 بیتی چیکار میکنید؟(میدونم تو گاج نوشته این یکی هجای بلند داره اولش اون یکی کوتاه اما درست حسابی متوجه نشدم
(!))

لایک ها
1
اگه قرار بود تشخیص دوبیتی از رباعی به همین سادگی باشه که دیگه مشکل نبود!!!چی گفتم خودم نفهمیدم!!!!!!!

rezashiri

Well-Known Member
لایک ها
325
من که سال اولم اینو می دونم
دو بیتی هجای کوتاه داره یعنی اگه اولین کلمه بیت رو بخشش کنی اولین بخشش هجای کوتاه داره یعنی با 2 صدا شروع می شه!!!!!!!(دیگه از این بیشتر این جا نمی تونم توضیح بدم!!!!!)
رباعی هم با هجای بلند آغاز می شه!!!!!!!

FMIcho_2009

New Member
لایک ها
4
تامل کنان در خطا و صواب ××××× به از ژاژ خایان حاضرجواب

bihamta

New Member
لایک ها
345
از رو وزنشونم میتونید بفهمید مثلا:
رباعی وزنش اینه:لا حول و لا قوه الا بالله-فلسفی،عرفانه،عاشقانه--سرآمدان:خیام،ابوسعید،عطار،مولانا،بیدل دهلوی
دوبیتی:مفاعیلن/مفاعیلن/مفاعیل ---- بعضی موقع ها شعر با لهجه است---.عاشقانه،عارفانه،رثا--سرآمدان:باباطاهر-فایز دشتستانی

لایک ها
1
rezashiri گفت
دو بیتی هجای کوتاه داره یعنی اگه اولین کلمه بیت رو بخشش کنی اولین بخشش هجای کوتاه داره یعنی با 2 صدا شروع می شه!!!!!!!(دیگه از این بیشتر این جا نمی تونم توضیح بدم!!!!!)
شما میدونی چون پارسال واسه امتحان تیز هوشان خوندی منم هم سن تو بودم استاد تیموریه بزرگوار اینارو به ما یاد داد

rezashiri

Well-Known Member
لایک ها
325
mohammad2009 گفت
rezashiri گفت
شما میدونی چون پارسال واسه امتحان تیز هوشان خوندی منم هم سن تو بودم استاد تیموریه بزرگوار اینارو به ما یاد داد
واسه تیزهوشان نخوندم چون اصلا برای ورودی تیزهوشان الآن ادبیات حذف شده!!!!!

لایک ها
1
rezashiri گفت
mohammad2009 گفت
rezashiri گفت
واسه تیزهوشان نخوندم چون اصلا برای ورودی تیزهوشان الآن ادبیات حذف شده!!!!!
از قضا بنده خودمم در جریان هشتم که ادبیات حذف شد
و اینو هم میدونم که هیچکدومتون تا 2،3 ماه مونده به امتحان نمدونستین به خاطر همین مثل ... ادبیاتو هم میخوندین

بالا