پاسخ : اشکالات زیست سوم دبیرستان
سلام . اشکالات من . ممنون میشم جواب بدید .
تو کتاب گفته تو صفحه 8 تو التهاب که بجز هیستامین مواد شیمیایی دیگری نیز آزاد میشود که برخی از این مواد گلبول های سفید خون را متوجه خود می کنند . آیا این مواد توسط سلول های آسیب دیده ترشح میشود ؟؟
یه جایی خوندم هیستامین در دفاع اختصاصی و غیر اختصاصی نقش داره یعنی چی؟؟
کاشف ماده ی ژنتیک کیه ؟؟
تو صفحه 39 گفته دستگاه عصبی مرکزی از دو بخش ماده خاکستری که بیشتر محتوی جسم سلولی نورون هاست و ....
چرا گفته بیشتر ؟؟
درود.
تو زیست و آز 1 فصل 6 گفته شده که نوتروفیل ها با خاصیت تاکتیک شیمیایی به سمت عوامل خارجی کشیده میشن. مواد شیمیایی که توی فصل یک زیست 2 نام برده شده همین عوامل تاکتیک شیمیایی هستن که توسط سلولهای آسیب دیده ترشح میشن.
دفاع اختصاصی دفاعی هستش که به طور مستقیم یا غیر مستقیم با دخالت لنفوسیت ها صورت بگیره. من شخصا ارتباطی بین هیستامین و لنفوسیت ها نمیتونم برقرار کنم. فکر نمیکنم جمله صحیحی باشه.
کشف ماده ژنتیک رو نمیشه انحصارا به یک نفر لینک کرد. طبق فصل 5 زیست 2 اولین بار فردریک میشر نوکلئیک اسید رو کشف کرد ولی اینکه به کشف ماده ژنتیک منجر بشه مراحل طولانی ای رو طی کرد که دانشمندان زیادی توش سهم داشتن.
ببینید به طور کلی در دستگاه عصبی هر بخشی که نورون ها در اون فاقل میلین باشن به رنگ خاکستری دیده میشه و بخش های میلین دار سفید هستن. اینکه قشر مخ و مرکز نخاع به رنگ خاکستری دیده میشن به این دلیل هست که جسم سلولی و رشته های فاقل میلین نورون ها در اونجا قرار گرفته. قشر خاکستری مغز هم طبیعتا شامل جسم سلولی نورون ها و قسمتی از رشته هاشون هست که میلین نداره و بخش اعظم اون رو اجسام سلولی تشکیل میدن (نه همه ی اون رو) .