radvand

New Member
لایک ها
0
سلام بچه ها من چن تا سوال از مکانیک دارم.
1.تو یک سوال گفته شده که طول روز اورانوس که دوره ی تناوبش 84 سال است را به دست بیاریم.
می دونیم که اورانوس 98 درجه انحراف محور داره .جالا ارتباط طول روز با دوره تناوب نجومی چی میشه؟؟؟
2.یک توضیح مختصر در مورد روز متوسط خورشیدی به من میدین؟
3.این که جهت دوران زمین به دور خودش عکس بشود چه تاثیری روی مدت زمان دوران می گذارد؟یعنی طول شبانه روز چه قدر می شود؟
4.شعاع حامل دنباله داری در هر سال مساحت 3واحد نجومی مربع را طی می کند.اگه دنباله دار در اوج مداری به مدار مشتری برسد فاصله اش در حضیض چه قدر خواهد شد؟؟؟باید از قوانین کپلر کمک بگیریم(مثلا قانون دوم؟)
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین!!!:115:

a1372

New Member
لایک ها
3
پاسخ : اشکالات مکانیکی من!

سلام. جواب سوال 4 :
اول بايد تكانه زاويه اي رو از قانون دوم كپلر بدست بياري چون زمان و مساحت طي شده در اون زمان رو داريم. حالا از رابطه تكانه با a va e استفاده ميكنيم تا يه رابطه براي اين دو مجهول بدست بياد حالا يه رابطه ديگه بايد بدست بياريم. چون شعاع مدار مشتري رو ميدونيم با معادله :r=a(1-e) رابطه دوم رو هم بدست مياريم. حالا دو معادله با دو مجهول داريم كه a va e رو بهمون ميده پس فاصله حضيض دنباله دار بدست مياد

a1372

New Member
لایک ها
3

تا اوجايي كه من ميدونم حركت وضعي هيچ ربطي به حركت انتقالي سياره نداره:225::106::13::192::216:

a1372

New Member
لایک ها
3

با دايره گرفتن مدار زمين مدت يك شبانه روز حدودا 3 دقيقه و 56 ثانيه از روز نجومي كمتر ميشه

pedram.1373

New Member
لایک ها
19
اوني كه ميگي يه چيز ديگه است و اضافه مي شود .چيز هايي كه بر شبانه روز رو مي تونه تغيير بده (23.5 فاصله با مدار گردش و اعتدال ها . حضيض ها است )البطه مد نظر ما استوا زميني است نه سماوي .

تقريبا حركت وضعي نيروي محرك انتقالي است .

كتاب هاي كه ميخوني را بگو تا نسبت به همون بهت بگم .

تذکر مدیر: حتما قوانین سایت را مطالعه نمایید.
ارسالهای پیاپی توسط یک کاربر خلاف قوانین است. این پست از ترکیب 3 نوشته شما حاصل شده است.

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129

توی سوالات تکانه خطی هالیدی یا هر کتابی دیگه..گاهی v رو مجهول قرار میده...توی حل المسائل گاهی برای حساب کردن v از انرژی جنشی استفاده می کنه...چه موقع های این اتفاق میفته؟؟!!

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

معمولا جاهایی که انرژی مکانیکی پایسته است و می تونیم از پایستگی انرژی استفاده کنیم که بشه یه معادله ،پایستگی تکانه هم بشه یه معادله بعد دو معادله دو مجهول رو حل کنیم.:3:

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129

شاید مسخره به نظر برسه!! این توپای که گلوله پرتاب میکنن...این کجاش تکانه داره؟؟وقتی این گلوله ها پرت میکنه کجاش تکانه داره؟؟؟:179:

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129

خودم فهمیدم که عجب سوتی دادم:21: هر ذره ای یا هر جسمی که سرعت داشته باشه خوب تکانه هم داره:21:

Mohammad-A

New Member
لایک ها
24

سلام به همگی
اقا کسی اثبات سرعت فرار و سرعت مدار رو می دونه؟:216:

لایک ها
0

خوب واسه سرعت فرار انرژی جنبشی و پتانسیل رو برابر بزار
واسه سرعت مداری هم نیروی گرانش رو با جانب مرکز برابر بزاری v درمیاد:22::22::22: