اشکالی از سوالات المپیاد سال قبل

moh_no

Member
لایک ها
0

لطفا این سوال رو حل کنید!
برای المپیاد مرحله قبل است.

لایک ها
0
تصویر لود نمیشه؟

خود متن سوال رو بذاری فکر کنم بهتر باشه!

moh_no

Member
لایک ها
0
[JUSTIFY]دوساعت در نظر بگیرید که در آغاز عدد یکسانی را نشان می دهند و آهنگ کر آن ها هم یکی است.آهنگ کار یکی از ساعت ها نسبت به دیگری به طور یکنواخت کند می شود. به طوری که طول یک شبانه روز را در پایان هر سال 2 میلی ثانیه از طول شبانه روز در ابتدای آن سال کمتر نشان می دهد. اختلاف بین اعدادی که این دو ساعت پس از قرن نشان می دهند به کدام یک از اعداد زیر نزدیک تر است؟<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]الف)1 ثانیه ب)1 دقیقه ج)1 ساعت د)1 روز[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]اون سواله که بالا نیامده همین است. لطفا یکی اینو حل کنه ![/JUSTIFY]

لایک ها
0
moh_no گفت
[JUSTIFY]دوساعت در نظر بگیرید که در آغاز عدد یکسانی را نشان می دهند و آهنگ کر آن ها هم یکی است.آهنگ کار یکی از ساعت ها نسبت به دیگری به طور یکنواخت کند می شود. به طوری که طول یک شبانه روز را در پایان هر سال 2 میلی ثانیه از طول شبانه روز در ابتدای آن سال کمتر نشان می دهد. اختلاف بین اعدادی که این دو ساعت پس از قرن نشان می دهند به کدام یک از اعداد زیر نزدیک تر است؟<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>[/JUSTIFY]
پس از چند قرن؟

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
moh_no گفت
0.002*365=0.73
چون گفت 2 ميلي ثانيه اختلاف در طول [HIGHLIGHT=#1f497d]يك شبانه روز[/HIGHLIGHT].
0.73*100=73
جواب 73 ثانيه است كه به يك دقيقه نزديك تر است.

لایک ها
0
فکر کنم جواب این بشه!

mersadchem
فکر نمی کنی 73 ثانیه یه خورده کم باشه؟

لایک ها
0
moh_no گفت

لطفا این سوال رو حل کنید!
برای المپیاد مرحله قبل است.
المپیاد مرحله قبل چیه؟

moh_no

Member
لایک ها
0
منظورم المپیاد پارسال مرحله اول بود!

جوابی که تو پاسخنامه زده "الف" است!!!

m_ajayebi

New Member
لایک ها
1
من الف در ميارم.يعني كمتر از 1s.به نظرم بايد روي"به طوری که طول یک شبانه روز را در پایان هر سال 2 میلی ثانیه از طول شبانه روز در ابتدای آن سال کمتر نشان می دهد."بايد بحث كنيم.mersadchemاينطوري برداشت كرده كه هر شبانه روز اين اتفاق مي افته.در اين حالت جوابش درسته و73ثانيه اصلا هم مقدار كمي نيست!من اينطوري برداشت كردم كه در هر سال دو ميلي ثانيه عقب مي افته.اينطوري البته حلش خيلي راحت مي شه

لایک ها
0
moh_no گفت
منظورم المپیاد پارسال مرحله اول بود!

جوابی که تو پاسخنامه زده "الف" است!!!
من رفتم سوالا رو دباره دیدم.
مرحله اول فیزیک پارسال این سوال نبود!

البته یه سوال شبیه این تو هالیدی جلد یک، فکر کنم فصل 1 هست! اونجا بعد 20 قرن رو می خواست.

لایک ها
0
m_ajayebi گفت
من الف در ميارم.يعني كمتر از 1s.به نظرم بايد روي"به طوری که طول یک شبانه روز را در پایان هر سال 2 میلی ثانیه از طول شبانه روز در ابتدای آن سال کمتر نشان می دهد."بايد بحث كنيم.mersadchemاينطوري برداشت كرده كه هر شبانه روز اين اتفاق مي افته.در اين حالت جوابش درسته و73ثانيه اصلا هم مقدار كمي نيست!من اينطوري برداشت كردم كه در هر سال دو ميلي ثانيه عقب مي افته.اينطوري البته حلش خيلي راحت مي شه
در هر سال، هر شبانه روز 2ms عقب میره! مگه اینطور نیست؟

m_ajayebi

New Member
لایک ها
1
سواله يه جوريه!
من اين طوري فهميدم كه ميگه روز آخر سال نسبت به روز اول همين سال(كه الان مثلا آخرش هستيم)ساعت دو ميلي ثانيه عقب مونده!

moh_no

Member
لایک ها
0
راست میگی!
واسه دو سال پیشه!(برای 22امین دوره)

راستی میشه یه نفر سوالای مرحله اول پارسال رو بذاره.

m_ajayebi

New Member
لایک ها
1
رراست مي گه

RELATIVITY1879 گفت
فکر کنم جواب این بشه!

mersadchem
فکر نمی کنی 73 ثانیه یه خورده کم باشه؟

مثله اينكه ايشون درست ميگه.من كاملا ملتفت شدم.جوابش گزينه ج هست.من سوال رو درست فهميده بودم ولي اين آهنگ كند شدن رو تو مسئله لحاظ نمي كردم.

لایک ها
0

moh_no

Member
لایک ها
0
میشه تو یه لینک دیگه بذارین.
من نتونستم دانلود کنم.

لایک ها
0
الان لینک رو چک کردم، مشکلی نداشت؟

اگه چند لحظه صبر کنی Click here to start download.. در وسط صفحه میاد که با کلیک روی اون میتونی فایل رو دانلود کنی.

saeed_p

New Member
لایک ها
0
حالا قانع شدی "ج" میشه آقای نوبختی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا