اصل لانه کبوتری

لایک ها
82
بیست عدد طبیعی کوچکتر از هفتاد داریم ثابت کنید بین تفاضل دو به دو شون چهار عدد برابر وجود داره ؟

بچه ها میدونم سوال تکراریه و زیادم سخت نیست اما میخوام بدونم شما چه راه حلی غیر از راه حل خودم براش دارید از علما دعوت به همکاری میکنم تا من بی سواد تو دیدن راه حل های بهتری از جانب خودشون یاری بدن :77:

لایک ها
82
پاسخ : اصل لانه کبوتری

دوستان من همچنان منتظرم هر راه حلی دارید بدید فعلا .تا ببینیم چی میشه .کدوماشون مورد تاییدن (البته احتمالا همشون مورد تاییدن اما اونی که من میخوام شاید نباشن )

لایک ها
82

دوستان یه چیزی بگید دیگه اگه بلدید که بگید اگه نه بازم یه چیزی بگید . اصلا دوست دارید به سوال من جواب بدید ؟این اوضاع نا امید کنندس:224:

mamadsmart

New Member
لایک ها
16

حد اکثر مقدار تفاضل بین 2 عدد و حدااقل رو بدست می آوریم که مقدار تفاضل ها باید تو اون بازه باشه . به 2 از n حالت نیز دو عدد رو میتونیم انتخاب کنیم حالا با لونه مسئله حله.
فکر کنم این سوال تو استراتژی باشه:11:

آخرین ویرایش توسط مدیر

mamadsmart

New Member
لایک ها
16

حد اکثر مقدار تفاضل بین 2 عدد و حداقل رو بدست می آوریم که مقدار تفاضل ها باید تو اون بازه باشه . به 2 از n حالت نیز دو عدد رو میتونیم انتخاب کنیم حالا با لونه مسئله حله.
فکر کنم این سوال تو استراتژی باشه:11:

لایک ها
82

اگه بخوایم طبق راه حل شما جلو بریم به چهار عدد نمیرسیم به سه عدد میرسیم دوم این که باید ثابت کنی که بیست عدد انتخاب شده هر 68 تفاضل نمیدن یعنی باید 5 تا رو ندن یا تکراری بدن من فکر نمیکنم راه حل شما راه حل مناسبی باشه اما ممنون :54: (درسته این سوال تو کتابای زیادی تو این زمینه هست اما همه یه جواب دادن میخوام ببینم کسی میتونه راه حل ساده تر بهتری ارایه کنه من که نتونستم!!)

mamadsmart

New Member
لایک ها
16

اره. شما درست میگید اینم یه ایده بود که یه دفعه به ذهنم اومد . به هر حال دوباره فکر میکنم تا شاید به راه دیگه ای رسیدم.:217:

بالا