Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171
حالا من نمیدونم این کلاسای عیدم جزو این دسته هست یا نه...
[TABLE="class: tabel, width: 100%"]
[TR="bgcolor: #fff"]
[TD]
اطلاعيه مهم باشگاه دانش پژوهان جوان
  1. به اطلاع تمامي علاقه مندان المپيادهاي علمي به ويژه پذيرفته شدگان مرحله اول سال تحصيلي 92-91 مي رساند باشگاه دانش پژوهان جوان مؤسسه آموزشي - پژوهشي است كه زير نظر وزارت آموزش و پرورش فعاليت مي كند. محل استقرار باشگاه در تهران، خيابان آفريقا (جردن)، كوچه نيلوفر، پلاك 8، ساختمان شهيد بهشتي قرار دارد و هيچ گونه شعبه اي در تهران و يا ساير شهرستان ها ندارد و همچنين براي مؤسسات، گروه ها و افراد تأييديه فعاليت صادر نمي كند. مراتب جهت اطلاع عموم اعلام مي گردد. خواهشمند است در صورت مشاهده مواردي در اين خصوص مراتب را از طريق شماره تلفن 22027825-021 و يا شماره نمابر 22019970-021 اعلام نمايند تا پيگيري هاي حقوقي لازم صورت پذيرد.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

لایک ها
2,386
پاسخ : اطلاعیه باشگاه

يعني قضيه ي طلايي ها كه توسط دانش پژوهان تاييد شدن ، دروغه؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام دوستان،
باشگاه دانش پژوهان جوان به عنوان يك نهاد دولتي، حق تاييد يا عدم تاييد هيچ گروه خصوصي را ندارد.
ممكن است رفاقتهايي سبب تاييد يك نفر در باشگاه شود،‌ اما تا كنون هيچ گاه باشگاه اجازه نداشته است يك بخش خصوصي را تاييد يا تكذيب كند.
رسيدگي به اين امور از طريق گزارش دانش پژوهان قابل رسيدگي است.

ياحق

Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602

سلام

به تازگی، توی سایت طلایی ها هم، نوشته های مربوط به حمایت شدن توسط باشگاه دانش پژوهان جوان و ... برداشته شده.

در همین خصوص تاپیکی هم توسط مدیریت طلایی ها زده شده : http://www.irysc.com/forum/showthread.php?t=12189&goto=newpost

only physics

New Member
لایک ها
2,386

ما نفهميديم بالاخره چي به چيه؟

يعني اردوي طلايي ها از طرف باشگاه تاييد نشده؟

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

Choomba

New Member
لایک ها
189

سلام

به تازگی، توی سایت طلایی ها هم، نوشته های مربوط به حمایت شدن توسط باشگاه دانش پژوهان جوان و ... برداشته شده.

در همین خصوص تاپیکی هم توسط مدیریت طلایی ها زده شده : http://www.irysc.com/forum/showthread.php?t=12189&goto=newpost
چرا این تاپیک در این سایت و خود سایت طلایی ها پاک شده؟!!!!!

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

در تاپیک مورد نظر ادعاهای اثبات نشده وجود داشته که باعث شبهه و انتشار دروغ خواهد شد. همچنان باشگاه به صورت رسمی یا غیر رسمی اجازه تایید گروهی را ندارد. بنابراین شما نیز در این زمینه فریب گروههای گوناگون را نخورید.

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
با عرض سلام.. تاپیک قرار داده شده به علت آمدن اطلاعیه مهم شماره 1 جهت آدرس دانشگاه ، (خیلی ها اشتباه میرفتن تو اون اطلاعیه مهم باشگاه.. بعد گیج میشدن زنگ میزدن هی) پاک شد...

تاپیک در آیریسک موجود است...

در ضمن در صورت تمایل و اگه برای کسی قضیه مهم هستش... میتونید زنگ بزنید به باشگاه.. و اصلن بپرسید ما مرحله 1 قبول شدیم.. کلاس میخوایم... شماره من رو بهتون میدن...

در ضمن ما از طرف باشگاه در استان های سمنان ، شهر دامغان، خراسان جنوبی ، و شهرستان های تهران همکاری کرده و اردوهای المپیادی برای آنها اجرا کرده یا قرار است اجرا کنیم.. که میتوانید با تماس با آنها از صحت کار ما و معرفی از طرف باشگاه مطعن شوید...

با تشکر...

در ضمن ، تاپیک تو سایت آیریسک ، توسط من پاک نشده...

من باز هم میگم...

ما از اول هم ادعای تایید رسمی نداشتیم.. در همین حدی که با باشگاه در ارتباطیم.. و باشگاه هم مارو قبول داره.. و به خلق الله ی کلاس ندارن.. بهترین کلاس ها و امکانات و معلم ها رو میدیم..

اگه شک دارید میتونید از همه بچه ها که از اینجا اومدن اردوی ما بپرسید.. برا همین باشگاه هم مارو بهشون توصیه میکنه و تایید میکنه... برای اطمینان زنگ بزنید... و حتی بعضی دوستان اول از طریق باشگاه از اردوی ما با خبر شدند....

دوباره تاکید میکنم.. و حتی اثبات که اطلاعیه همون روز صبح با حضور خودم در سایت باشگاه دانش پژوهان زده شد.. در ضمن اگر اقدام قانونی ای قرار بود پیگیری شه ، من الان زندان بودم نه تو اردو بالا سر بچه ها...

در ضمن.. ما با بهترین دبیرانمون.. و بهترین امکاناتمون تو دانشگاه شریف و شهید بهشتی.. واقعا نیاز و قصد سو استفاده از نام باشگاه را نداشتیم..

صرفا میخواستیم به علت کمبود وقت ثبت نام ، سریع تر تایید بشیم و ملت سریع زنگ بزنن و سریع مطمعن شن..

با تشکر

بالا