اعتماد به نفس رو چجور بدست میارین؟

لایک ها
60
سلام دوستان خوبین؟...شما چجور اعتماد به نفستون رو افزایش میدین؟؟؟؟؟؟من دو سال که اعتماد به نفس رو گم کردم نمیتونم پیداش کنم اگه میشه راهنمایی کنین....مثلا تو تست زدن بعد اینکه جواب پیدا کردم نمیتونم گزینه رو بزنم زود میرم جوابشو نگا میکنم یا مثلا تو امتحان زبان همیشه 19.5 میگیرم میگم دیگه نمیتونم 20 بگیرم میگم شاید اینقدر کشش دارم:33: البته بعضیا هم میگن افسرده ای....الان نمیدونم مشکلم اعتماد به نفس یا ....نمیدونم:219:

لایک ها
2,054
پاسخ : اعتماد به نفس رو چجور بدست میارین؟

بیشتر فکر کنم به خاطر تلقین اینکه فکر میکنید اعتماد به نفستون کمه باشه...یا اینکه تو زمینه هایی که قوی هستید با کسب موفقیت واینکه توش خیلی خوب باشید میتونه کمک کنه که باور کنید تو بقیه زمینه ها هم بهترین هستید...
و یه راه دیگه هم بی خیالی! یعنی مثلا اگه یه چیزیو کم میشید همش بهش فکر نکنید به جاش به چیزایی که توش موفقید فکر کنید...

اینا هم کلیشه ای هستند ولی بازم بد نیستن!
اعتماد به نفس برای یک عمر
تقویت اعتماد به نفس

sina

New Member
لایک ها
385

من خودم از شما بدترم اما منم هرچی سعی می کنم نمی تونم زیاد خودمو تغییر بدم به هر حال این اتفاقا واسه همه میفته بهتره به جای این که دنباله افزایش اعتماد به نفس باشین برین اینقد خودتون رو وی کنید که با وجود بی دقتی هم خوب کار کنید تازه این خودش اعتماد به نفسو بالا می بره

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

من خودم از شما بدترم اما منم هرچی سعی می کنم نمی تونم زیاد خودمو تغییر بدم به هر حال این اتفاقا واسه همه میفته بهتره به جای این که دنباله افزایش اعتماد به نفس باشین برین اینقد خودتون رو وی کنید که با وجود بی دقتی هم خوب کار کنید تازه این خودش اعتماد به نفسو بالا می بره

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

منم همینطورم.نه فقط برای درس خوندن بلکه توی بیشتر کار ها اعتماد به نفس کافی ندارم.به نظر من مطالعه کتاب های روان شناسی یا استفاده از سایت هایی که پیرامون اعتماد به نفس صحبت میکنند میتونه کمکتون کنه.
اگر فکر میکنید مشکلتون جدیه توصیه میکنم با یه مشاور درمیون بذارید.مطمئنا خیلی بهتر میتونن راهنماییتون کنن.با آرزوی موفقیت برای دوست خوبم

kian007

مشاور فیزیک
لایک ها
137

عزيزم همه اينجورين اصلا بهش فكر نكن مشكلي نداري كه.

zahra

New Member
لایک ها
609

ببین از من می شنوی ی کم درستش کن بعد بذار کم بمونه!
من خدای اعتماد به نفس بودم ینی می دونم که رو دستم نبود تا همین چند ماه پیش!
مامانم همیشه بهم می گفت زهرا ی جا نتیجه نگیری داغون میشی اما بازم اون اعتماد به نفس کاذبی که نمی دونم چجوری بدست اومده بود نمیذاشت معنی این جملرو بفهمم تا بلایی که نباید سرم اومد!!!
الان دیگه ذره ای اعتماد به نفس ندارم...خیلی از کارایی که قبلا به راحتی انجام میدادم الان حتی جرعت رفتن طرفشو ندارم!
تو لازم نیست فک کنی اصلا چیزی به اسم اعتماد به نفس وجود داره کی گفته چنین چیزی هست؟!
این ی حس که ما آدما الکی تو کارامون برگش می کنیم...
اگر این جوری فک کنی میبینی الان چیز زیادی از دست ندادی و خیلی راحت این می تونی بدستش بیاری.
تو وقتی ی کارو شروع کردی پس می دونی که قابل انجامه...نترس تمومش کن!!
مثلا ی تستو غلط بزنی چی میشه؟!
نمره ی زبانت20 نشه چی میشه؟!
توفردا ی فرد موفق شی میان ازت اینارو می پرسن؟!؟!
ی افق و راهیو برای خودت تعیین کن و تنها هدفتو رسیدن به اون بذار!
بعدش توکل به خدا که اگر از ته قلبت باشه بدجور نتیجشو میبینی چون خودش اعتماد میاره به کاری که داری انجام میدی!
کم کم کارات درست میشه میبینی خیلی از چیزا داره بهتر از قبل پیش میره...همین شروع اعتماد به نفسه!
اعتماد به نفس ی چیزی نیست بره گم شه بعد بگردی پیداش کنی اعتماد به نفس ساختنیه و تا تلاش نکنی ایجاد نمیشه!!!
بعدشم تو تمام اینایی که گفتم ممکنه100 بارشکست اما نترس کارایی که ما می کنیم اونقدر کوچیک هست که شکستی که ما فک می کنیم خوردیم اصلا مهم نیست چون اون مارو در آینده کسی کار فرض نمی کنه...
در ضمن اینم تلقین ماس...تا زمانی که کارامون درست پیش رفته و نتیجه ی مطلوب گرفتیم اعتماد به نفس داریم اما احساسی که بعد از چند شکست متوالی بوجود میادو اسمشو میذاریم عدم اعتماد به نفس که مانع از شروع کارای جدید و دادن ایده های جدیده!
پس بدون خودت خواستی ی مدت اعتماد به نفس نداشته باشی...برگرد ببین از کجا این حس شروع شدو باعثش چی بود؟!
بعد میبینی چند تا چیز مسخره که دلیلی نداشت تورو اینجوری کنه باعث این احساس مسخره شده!
بعدش که به این نتیجه رسیدی که اونا ارزشی نداشتن اعتماد به نفست بدون این که بفهمی برمیگرده...
اما توصیه ی دوستانه:
کنترل این حس دست توئه...بزرگ شدنش بدتر از نبودشه...چون اگر نباشه نسبت به شکستات هیچ احساس نداری و از پیروزی فقط لذت می بری اما وجودش و بزرگ بودنش باعث میشه انتظاری جز پیروزی نداشته باشی و اگر بعد از موفقیت های متوالی ی شکست بخوری میشی من!!!!!!
پس کنترلش کن!!!
همه و همش دست خودته...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم!

موفق هستیم!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

راستی چن تا کاری که فک می کنی باعث تشویق دیگران میشه یا تو دید دیگران موفقیت به حساب میاد اما برای تو خیلی اسونن و اصلا چیزی به حساب نمیاری رو اول انجام بده!
مورد تشویق دیگران قرار گرفتن خیلی مفیده...
بعدشم دلیلی نداره که بازم فک کنی اعتماد به نفسی نیست!!!!
اصلا به زبو.ن اوردنش بدتره چون مغزت داره می شنوه...
همه ی این دوستایی که اومدن تایید کردن که ماهم نداریم اشتباه بزرگی کردن...

راجب افسردگی:
ببین این دیگه تلقینه!
اگر بچه های هم سن تو به خاطر مشغله های درسی خیلی کمتر تو اجتماع ظاهر میشن و رپوابطشون به دوست و خانواده محدود میشه و اونم چن تا دوست نزدیک و خانواده در حد کم...
حتی اوناییم که اصلا تو نخ درس و این چیزا نیستن به خاطر اقتضای سنشون چون معمولا کسیو پیدا نمی کنن که حرفشونو بفهمه کم حرف میشن و تو خودشونن...
واستا بعد18 ببینیشون!!!
اصلا فک نمی کنی اون آدم گوشه گیر ساکت بوده باشه...
اینا دیگه بیش از حد طبیعیه و اینو دیگه تو اکثر بچه ها میبینی و هر کیم بهت گفته بی خود گفته!!!!!
تو سعی کن فقط بدون حاشیه و بی نگرانی تلاش کنی وا3 چیزایی که می خوای!
فک کنم این دهمین باره تو این هفته اینو گفتم:
خدا عادله و ناظر به تلاش تو.اگر عدل خدارو قبول داری بدون اینکه منتظر نتیجه باشی کارتو می کنی و تو راهتم فقط از خودش راهنمایی و کمک می خوای...این بستگی داره که چقدر اعتقادت قوی باشه...من خودم علی رغم تمام تلاش هام نتونستم به طور کامل بهش برسم اما حداقل خیالم راحت تره!!!!
راستی نتیجه ی این باورم اعتماد به نفسه:3:

موفق هستیم!

آخرین ویرایش توسط مدیر

پریسا س

New Member
لایک ها
60

ببین از من می شنوی ی کم درستش کن بعد بذار کم بمونه! من خدای اعتماد به نفس بودم ینی می دونم که رو دستم نبود تا همین چند ماه پیش! مامانم همیشه بهم می گفت زهرا ی جا نتیجه نگیری داغون میشی اما بازم اون اعتماد به نفس کاذبی که نمی دونم چجوری بدست اومده بود نمیذاشت معنی این جملرو بفهمم تا بلایی که نباید سرم اومد!!! الان دیگه ذره ای اعتماد به نفس ندارم...خیلی از کارایی که قبلا به راحتی انجام میدادم الان حتی جرعت رفتن طرفشو ندارم! تو لازم نیست فک کنی اصلا چیزی به اسم اعتماد به نفس وجود داره کی گفته چنین چیزی هست؟! این ی حس که ما آدما الکی تو کارامون برگش می کنیم... اگر این جوری فک کنی میبینی الان چیز زیادی از دست ندادی و خیلی راحت این می تونی بدستش بیاری. تو وقتی ی کارو شروع کردی پس می دونی که قابل انجامه...نترس تمومش کن!! مثلا ی تستو غلط بزنی چی میشه؟! نمره ی زبانت20 نشه چی میشه؟! توفردا ی فرد موفق شی میان ازت اینارو می پرسن؟!؟! ی افق و راهیو برای خودت تعیین کن و تنها هدفتو رسیدن به اون بذار! بعدش توکل به خدا که اگر از ته قلبت باشه بدجور نتیجشو میبینی چون خودش اعتماد میاره به کاری که داری انجام میدی! کم کم کارات درست میشه میبینی خیلی از چیزا داره بهتر از قبل پیش میره...همین شروع اعتماد به نفسه! اعتماد به نفس ی چیزی نیست بره گم شه بعد بگردی پیداش کنی اعتماد به نفس ساختنیه و تا تلاش نکنی ایجاد نمیشه!!! بعدشم تو تمام اینایی که گفتم ممکنه100 بارشکست اما نترس کارایی که ما می کنیم اونقدر کوچیک هست که شکستی که ما فک می کنیم خوردیم اصلا مهم نیست چون اون مارو در آینده کسی کار فرض نمی کنه... در ضمن اینم تلقین ماس...تا زمانی که کارامون درست پیش رفته و نتیجه ی مطلوب گرفتیم اعتماد به نفس داریم اما احساسی که بعد از چند شکست متوالی بوجود میادو اسمشو میذاریم عدم اعتماد به نفس که مانع از شروع کارای جدید و دادن ایده های جدیده! پس بدون خودت خواستی ی مدت اعتماد به نفس نداشته باشی...برگرد ببین از کجا این حس شروع شدو باعثش چی بود؟! بعد میبینی چند تا چیز مسخره که دلیلی نداشت تورو اینجوری کنه باعث این احساس مسخره شده! بعدش که به این نتیجه رسیدی که اونا ارزشی نداشتن اعتماد به نفست بدون این که بفهمی برمیگرده... اما توصیه ی دوستانه: کنترل این حس دست توئه...بزرگ شدنش بدتر از نبودشه...چون اگر نباشه نسبت به شکستات هیچ احساس نداری و از پیروزی فقط لذت می بری اما وجودش و بزرگ بودنش باعث میشه انتظاری جز پیروزی نداشته باشی و اگر بعد از موفقیت های متوالی ی شکست بخوری میشی من!!!!!! پس کنترلش کن!!! همه و همش دست خودته... امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم! موفق هستیم! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- راستی چن تا کاری که فک می کنی باعث تشویق دیگران میشه یا تو دید دیگران موفقیت به حساب میاد اما برای تو خیلی اسونن و اصلا چیزی به حساب نمیاری رو اول انجام بده! مورد تشویق دیگران قرار گرفتن خیلی مفیده... بعدشم دلیلی نداره که بازم فک کنی اعتماد به نفسی نیست!!!! اصلا به زبو.ن اوردنش بدتره چون مغزت داره می شنوه... همه ی این دوستایی که اومدن تایید کردن که ماهم نداریم اشتباه بزرگی کردن... راجب افسردگی: ببین این دیگه تلقینه! اگر بچه های هم سن تو به خاطر مشغله های درسی خیلی کمتر تو اجتماع ظاهر میشن و رپوابطشون به دوست و خانواده محدود میشه و اونم چن تا دوست نزدیک و خانواده در حد کم... حتی اوناییم که اصلا تو نخ درس و این چیزا نیستن به خاطر اقتضای سنشون چون معمولا کسیو پیدا نمی کنن که حرفشونو بفهمه کم حرف میشن و تو خودشونن... واستا بعد18 ببینیشون!!! اصلا فک نمی کنی اون آدم گوشه گیر ساکت بوده باشه... اینا دیگه بیش از حد طبیعیه و اینو دیگه تو اکثر بچه ها میبینی و هر کیم بهت گفته بی خود گفته!!!!! تو سعی کن فقط بدون حاشیه و بی نگرانی تلاش کنی وا3 چیزایی که می خوای! فک کنم این دهمین باره تو این هفته اینو گفتم: خدا عادله و ناظر به تلاش تو.اگر عدل خدارو قبول داری بدون اینکه منتظر نتیجه باشی کارتو می کنی و تو راهتم فقط از خودش راهنمایی و کمک می خوای...این بستگی داره که چقدر اعتقادت قوی باشه...من خودم علی رغم تمام تلاش هام نتونستم به طور کامل بهش برسم اما حداقل خیالم راحت تره!!!! راستی نتیجه ی این باورم اعتماد به نفسه:3: موفق هستیم!
خیلی خیلی ممنون ....اینایی رو که گفتی کپی کردم تا هرروز ببینمش واقعا حرفات تاثیرگذاربود مرسی:123: :53: :53:

بالا