دوست خوبم سلام!خدا قوت!
ببین دوست من؛شما باید در درجه اول و اونم در عمل نه به شعار به منبع لایتناهی انرژی های عالم یعنی خدای بزرگ وصل بشی و همیشه و همواره ازین طریق پرانرژی باشی و تحت هیچ شرایطی به خودت کم رمقی و تنبلی راه ندی,همواره پشتیبان اصلی خودت رو خدا بدون و به این موضوع ایمان داشته باش که با پشتیبانی او و تلاشهای خودت میتونی بهترین نتیجه ها رو بگیری!
اگر واقعا ایمانت قوی شه اون وقت در عمل خواهی فهمید که انسان مخلوقیه یا ظرفیت نامحدود از جنس الهی و همین انسانه که میتونه تو کوتاهترین زمانها بزرگترین کارها رو بکنه(خواهشا به این جملات به دید شعار نگاه نکن)
تازه شما که زمان خیلی خوبی برای به دست آوردن هر آنچه که میخواهی و نداری داری!من هم در سال پیش دانشگاهی کم و بیش این فراز و نشیب ها و این احساسات رو داشتم ولی تونستم همیشه خیلی زود بر خودم مسلط بشم!
راسی:هیچ موقع کلمات منفی ای مثه:نمیتونم نمیشه و... رو به کار نبر!همیشه تو سخت ترین شرایط بگو میتونم؛میشه!اصن همین که فک کنی که بتونی تو شرایط دشوار به بهترینها برسی خودش انگیزه بسیار بسیار بزرگیه که بعدش میتونی شدیدا بهش افتخار کنی!
امیدوارم حرفام واست کارگشا باشه!چون سوال و موضوعت خیلی کلی بود من هم کلی جواب دادم!من این آمادگی رو دارم که جزیی تر هم کمکت کنم!
یا حق