الفباي حرارت سيالات

amir74

New Member
لایک ها
21
ديدم بخش معرفي كتاب فيزيك خيلي كم داره ديگه اين تاپيكارو زدم.بچه ها هم سعي كنن نظر بدن تا بقيه استفاده ببرن.
خب اين كتاب مخصوص المپياد به چاپ رسيده كه همه ي سر فصلايي كه مربوط به ترموديناميك المپياد هست رو داره.البته واجب نيست بخونينش(البته اگه وقت دارين بخونين)ولي خب بچه هايي كه وقت نداشتن نخوندن و با همون اطلاعات مدرسه امتحان دادن(تا مرحله دو)ولي خوندنش خيلي ميتونه مفيد باشه خيلي به درد المپياد ميخوره و مطالب ساده و زيبا تدريس شده و به دليل حجم كمش وقت زيادي ازتون نميگيره.

galaxygirl

New Member
لایک ها
17
پاسخ : الفباي حرارت سيالات

راست میگین این کتاب فوق العادست ! خوبیش اینه که یک سری مسایل اخر فصلم داره!
مخصوصاکه ترمو و نور اصولا مثل مکانیک و الکتریسیته نیستن..یعنی تو تا یه حدی باید بلد باشی و بقیش توانایی حل مسالست!
به نظرم بهتره ترمو از رو این کتاب خونده بشه تا هالیدی. من که خودم این کارو میکنم.

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311

به قول یکی .. این کتاب استفاده های زیر رو داره: (به ترتیب اولویت)

1- دستمال توالت

2- هیزم برای گرم شدن

3- پاک کردن شیشه

4- چرک نویس

5- دفتر نقاشی بچه 6 ماهه

...

10001 - کتاب ترمو...

حالا دور از شوخی برا المپیاد کتاب خوبیه... ولی نه برا کسایی که فیزیک رو برا خودش می خونن... غلط علمی زیاد داره.. ولی اگه با تعصب نخونیش و فک نکنی وحی منزله خوبه..

khani

New Member
لایک ها
107

بابا اگه اينو اينجوري ميگي به كتاباي موفقيت در 30 روز و از اين چرت و پرت ها چي ميگي؟ :d ولي در كل اوني كه گفته باحال گفته. البته فك كنم بشناسمش!كتاب خوبيه اگر فقط چيزاي درستش رو بخوني! يعني بيان كتاب خوبه ولي بعضي جاهاش يه كم جوب داره، ولي با ديد اينكه كتاب خوبيه بخونيدش و مثلا هر يه فصلي كه خونديد از معلمتون بخوايد كه راجع به غلطاش به كم توضيح بده! اينم روش خوبيه.

Pouya_p

New Member
لایک ها
55

چه غلط هايي داره من سال بيش ترمو خوندم ميخواستم تو 2 هفته اينو مسائلشو تموم كنم جواب آخراش كه غلط نداره

khani

New Member
لایک ها
107

تو بطنش غلط داره

Pouya_p

New Member
لایک ها
55

يعني چي توضيح بده من هنوز نخوندم

khani

New Member
لایک ها
107

بابا يه سري جاهاش فقط يادمه جوب داشت! الان نه كتابشو دارم و نه يادم مياد كجاهاش بود

بالا