الماس يا گرافيت

tahereh

New Member
لایک ها
0
تويه كتاب شيمي3 صفحه 55 نوشته كه گرافيت پايدار تر از الماسه اما براي من يه سوال پيش اومده مگه پيوند هاي الماس قوي تر نيست .پس چرا گرافيت پايدارتره..... :!: :( :( :(

لایک ها
0
پيوندها ي گرافيت قوي تره. چون هر كربن در گرافيت سه پيوند دارد كه موجب ميشود انرژي پيوندها از پيوند يگانه بيشتر شود ولي در الماس چهار پيوند دارند كه دقيقا پيوند يگانه اند.

milad_h

New Member
لایک ها
2
سلام.در قسمت ملكول هاي قطبي هم گفته شد كه در كرافيت هيبريد Sp2 و مرتبه پيوند بيشتر از الماس است.پايداري ترمو شيمي رو نبايد با نقطه جوش اشتباه گرفت.همانطور كه ميدوني نقطه جوش و نقطه ذوب بستگي به نيروي بين ملكولي دارد نه پيوند ميان اتمي در مورد الماس نقطه ذوب و نقطه جوش برابر هستند و تقريبا با انرژي برابرند كه بر پيونها غلبه كنند.واسه همين دماي ذوب و جوش بالايي دارند.پس گرافيت به اندازه 1.93 زول از الماس پايدار تره در قسمت گرما شيمي مولتيمر وجود دارد گفته من.اميدوارم منظور را رسانده باشم.

tahereh

New Member
لایک ها
0
اقاي هاشميان مگه پيوند هاي گرافيت دقيقا يگانه نيستند.واقا ميلاد مگه نقطه ذوب و جوش الماس بالا تر از گرافيت نيست..تازه مگه پيوندهاي بين مولكوليش قوي تر نيست پس چرا نبايد پايدارتر باشه

لایک ها
0
نه ديگه .ظرفيت كربن 4 ره.ولي تو گرافيت هر كربن سه پيوند با اتمهاي ديگه ميده پس كمي خاصيت پيوند دوگانه دارد.

milad_h

New Member
لایک ها
2
سلام.نه در گرافيت ما الكترون نا مستقر بر روي كربن داريم فكر ميكني رسانايي گرافيت واسه چيه؟در مورد پيوند هم كه در ملكولهاي قطبي برات شرح دادم.چون كه هيبريد اتم هاي كربن در گرافيت Sp2 است و مرتبه پيوند3/1 1 است ولي در الماس هيبريد Sp3 و مرتبه پيوند 1 مي باشد.هر لايه گرافيت ساخته شده از سلول هاي 6ضلعي منتظم كه زنجير شدن بهم.و يادت نره كه ساختار لايه اي داره.بهمين دليل به عنوان روان كننده كاربرد داره.و من نگفتم پايداري ترمو شيمي ربطي به نقطه جوش و ذوب داره من دقيقا عكس اينو گفتم.يك باره اديگر مطلبي كه نوشتم بخون آقا وحيد هم حرفشون كاملا درست است.

tahereh

New Member
لایک ها
0
خيلي ممنون از جواب هاتون من يه سري سوال ديگه هم دارم.راستي من سومم هنوز پيشو نخوندم--مي خواستم ساختار لوويس N202يون دو منفي رو بدونم---ممنون--- :roll: :roll:

milad_h

New Member
لایک ها
2
سلام در این مورد من نمیتونم قاطع صحبت کنم.ولی اونچیزی که بلدم میگم.دو راه هست یا اینکه میتونی 2بار منفی رو بدی بهO و ملکولی مثه N2F2داشته باشی که خودش 2تا ایزومر سیس و ترانس داره یا اینکه Nرا به آرایش S برسونی (گوگرد گفتم که قاطی نکنی در اصل اکسیژن میباشد) و در واقع ملکولS2O2 را داشته باشی.هر دو یک آرایش است شاید تجسم اولی برات بهتر باشه.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
سلام دوستان، عجيبه كه تمام مطالب درسته ! :wink:
از بحث علمي خسته نباشيد، يك پيشنهاد داشتم:
اگر پس از بيان هر مطلبي كتاب يا سايتي در مورد اون معرفي كنيد خيلي عالي ميشه چون همه ميتونن برن و تا ته قضيه رو ياد بگيرن :p

بالا