المپیادی شدن

Mojtaba-M

New Member
لایک ها
1
سلام دوستان!من المپیادی شدنو خیلی دوست دارم یعنی اصلا علمو دوست دارم ولی الآن یه سالیه که خیلی بی انگیزه شدم و مدام فکرمیکنم نمیتونم یعنی با اندک چیزی امیدمو از دست میدم:179:درسم خوبه ولی اصلا انگیزه برا خوندن ندارم ولی از بیکاریم متنفرم!المپیادو دوست دارم چون اولا علمو درست و حسابی باید بخونی دوما آدمو مشغول میکنه و وقت آزاد خیلی کم میشه.لطفا کمکم کنید و بگید چطوری میتونم انگیزمو بالا ببرم و برای المپیادی شدن باید از کجا شروع کنم(چقدر مطالعه کنم-چطور مطالعه کنم-از چه کتابایی شروع کنم):148:من میرم دوم دبیرستان و رشته ی المپیادمم فیزیک میخوام باشه:95:

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
پاسخ : المپیادی شدن

سلام دوستان!من المپیادی شدنو خیلی دوست دارم یعنی اصلا علمو دوست دارم ولی الآن یه سالیه که خیلی بی انگیزه شدم و مدام فکرمیکنم نمیتونم یعنی با اندک چیزی امیدمو از دست میدم:179:درسم خوبه ولی اصلا انگیزه برا خوندن ندارم ولی از بیکاریم متنفرم!المپیادو دوست دارم چون اولا علمو درست و حسابی باید بخونی دوما آدمو مشغول میکنه و وقت آزاد خیلی کم میشه.لطفا کمکم کنید و بگید چطوری میتونم انگیزمو بالا ببرم و برای المپیادی شدن باید از کجا شروع کنم(چقدر مطالعه کنم-چطور مطالعه کنم-از چه کتابایی شروع کنم):148:من میرم دوم دبیرستان و رشته ی المپیادمم فیزیک میخوام باشه:95:
سلام [MENTION=18880]Mojtaba-M[/MENTION]
همین که دانش رو دوست داری یعنی المپیادی شدی، حالا منظورت از المپیادی شدن چیه؟
اگر مدال می‌خوای، برنامه‌های مختلفی در تالار ارایه شده است، اما اگر قراره المپیاد را به خاطر لذت علم بخونی، از هر راهی که می‌ری، حسابی خوش بگذره :)

amir-f

New Member
لایک ها
21

چرا با کسایی که مدال گرفتن تو فیزیک(مخصوصا جهانیا)صحبت نمیکنین؟خیلی انگیزه خوبی میدن

Mojtaba-M

New Member
لایک ها
1

چرا با کسایی که مدال گرفتن تو فیزیک(مخصوصا جهانیا)صحبت نمیکنین؟خیلی انگیزه خوبی میدن
میشه اسامی عزیزانی رو که مدال گرفتن و تو آیریسکم هستن رو بهم بگین آخه من این جا کسی رو نمیشناسم:182:

Khadije

New Member
لایک ها
0

manam mikham dar zist sherkat konam az koja shoro konam ?

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

hossein-bio

New Member
لایک ها
48

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام
تاپیک های زیادی وجود داره. میتونید به اونا سربزنید.
مثل پاسخ به یک سوال شایع در المپیاد زیست ،کتاب های المپیاد زیست شناسی ، زیستی های دوره هجده
موفق باشید.

بالا