[JUSTIFY]سلام بچه ها...من امروز این بسته گزینه دو رو گرفتم....من از برنامش و دفتر برنامه ریزیش خوشم نیومد.....ترجیح میدم با برنامه خودم پیش برم...[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]راستی میدونید که این آزمونهای ارزشیابی یک و دو رو کی باید از خودمون بگیریم؟؟؟؟توضیحی نداده در موردش تو بسته گزینه دو[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]کلا بستش یه کم کژتابی داره...البته من اینطوری حس می کنم....[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]سلام بچه ها...من امروز این بسته گزینه دو رو گرفتم....من از برنامش و دفتر برنامه ریزیش خوشم نیومد.....ترجیح میدم با برنامه خودم پیش برم...[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]راستی میدونید که این آزمونهای ارزشیابی یک و دو رو کی باید از خودمون بگیریم؟؟؟؟توضیحی نداده در موردش تو بسته گزینه دو[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]کلا بستش یه کم کژتابی داره...البته من اینطوری حس می کنم....[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
من فکر می کنم اون چیزی که شما میگید منطقی تر باشه!!!
برای هندسه 1 خودمون از روی کتاب بخونیم و تست بزنیم (این برا کنکور)وبرای اینکه تو ازمون نمرمون کم نشه جزوه رو هم بخونیم...
حالا علاوه بر نبودن تابع ،معادله درجه دو(ریشه ها)که تو حسابانه تو جزوه ریاضی دو اومده!!!!
ادبیاتو شما از روی گاج و کلک و اینا هم میخونید؟؟آخه من که فکر نکنم بتونم اون همه آرایه رو حفظ کنم!!اگه لغت و املا و تاریخ ادبیاتو جدا بخونم و واسه هر درس توضیحاتشم بخونم کافی نیست؟چند بار سعی کردم از کلک دومو شروع کنم ولی یه صفحه که میخونم منصرف میشم!نمیدونم چییییییییکر کنم؟