بسمه تعالی
سلام دوستان
تصمیم گرفتیم ازمون ازمایشی مرحله اول برگزار کنیم بصورت رایگان
برای اطلاعات بیشتر به اینجا و یا اینجا مراجعه کنید.
ان شالله مرحله ی دوم این ازمون اوایل بهمن برگزار میشه که تاریخش متعاقبا اعلام میشه!
لطفا موفق باشیم
دوستان فقط یه خواهشی که داریم اینه که جدی بگیریدش و درست تو شرایط جلسه آزمون بدید...البته تا اونجایی که می دونم تو بعضی شهر ها قراره حضوری گرفته بشه...
دوستان فقط یه خواهشی که داریم اینه که جدی بگیریدش و درست تو شرایط جلسه آزمون بدید...البته تا اونجایی که می دونم تو بعضی شهر ها قراره حضوری گرفته بشه...
قشنگ حس میکنم دارم به زبون روسی حرف میزنم :4: (شوخیدم :3
تا ساعت 24 جمعه یعنی 6 دی ازمون باز هست! (تو پست اولم گفتم)
البته 2-3 نفر درخواست کردن که تا شنبه ازمون باز باشه که شنبه امتحان مهم دارن و شنبه غروب بدن!
احتمال داره شنبه هم امکانش باشه ولی چیزی که قطعیه تا جمعه ساعت 24! (دقیق ترش 23 و 59 دقیقه و 59 ثانیه :4
بسمه تعالی
سلام دوستان
تصمیم گرفتیم ازمون ازمایشی مرحله اول برگزار کنیم بصورت رایگان
برای اطلاعات بیشتر به اینجا و یا اینجا مراجعه کنید.
ان شالله مرحله ی دوم این ازمون اوایل بهمن برگزار میشه که تاریخش متعاقبا اعلام میشه!
لطفا موفق باشیم
بله بعدا خودمونم فهمیدیم یهو از مرحله 1 یکم بالاتر رفت. اخه تو ویراستاری سوم! (3 نفر جداگانه ویرایش کردیم) دیدیم بعضی سوالا خوب نیست. حذفشون کردیم. دیگه یکم سوالای جدید که طرح شدند سطحشون رفت بالاتر. ولی خب به مرحله 1 شبیه تر بود تا مرحله 2 درسته؟ یکمم به بی تجربگی ما برمیگرده. که از همتون عذرمیخوایم. هممون بار اولمون بود اینطوری سوال طرح میکردیم!
پاسخ تشریحی اماده هست. ولی فردا اضافه میکنیم ان شالله! قرار بود دیشب اضافه بشه که یه مشکلاتی پیش اومد که نشد! و بازم عذرمیخوام!
در کل خوشحال میشم نظرتون رو درمورد ازمون بهم بگید. مخصوصا بصورت پ.خ در مورد سوالات. چون اگر اینجا بحث بشه کسایی که ازمون ندادن سوالا براشون لو میره :3:
سلام
نه مشکل از ایندکس نیست
اپلود سنتر یک دفعه پاک شد
خانوم محمدی این چند روز دارن سعی میکنن برگردونن اما متاسفانه یه مشکل دیگه اینجا پیش اومده!
به خودشون پیام بدید که فایل هایی که میخواید رو براتون بفرستن
سلام
نه مشکل از ایندکس نیست
اپلود سنتر یک دفعه پاک شد
خانوم محمدی این چند روز دارن سعی میکنن برگردونن اما متاسفانه یه مشکل دیگه اینجا پیش اومده!
به خودشون پیام بدید که فایل هایی که میخواید رو براتون بفرستن
بحث تاپیک رو داریم منحرف میکنیم....
همه ی فایل ها تو اپ سنتر اپ شده بودن و با حذف اب سنتر همشون ارور میدن و باز نمیشن...
بک اپ کامل هم ندارن... قرار شده از شرکت هاست بگیرن