3tt_2019

New Member
لایک ها
10
پاسخ : المپیاد ریسک نیست (2) - 1392

آقا ما یه بار دیگه جسارت می کنیم نظر میدیم ببخشید !
به نظر من کسی که واقعا المپیادو با تمام وجودش خونده باشه ینی درس خوندنو یاد گرفته ذهنش باز تره و راحت تر می تونه مطالبو بفهمه و تحلیل کنه !
کسانی که اینجوری المپیادی باشن حتی اگرم قبول نشن ، از سال چهارم که شرو می کنن کنکور خوندن بازده شون بیشتره اگه خوب بخونن میتونن کنکورو خوب بدن حتی اگه سالای قبلش اصلا نخونده باشن !
فقط هم المپیادی ها اینجوری نیستن ! منظورم اینه که کسانی رو میشناسم که المپیادی نبودن و تو همون سال چهارم ( با یه کمی از سوم ) شرو کردن کنکورو جمع کردن رتبه شونم خوب شد !
حالا المپیادیایی که رتبه شون خوب نمیشه دلیل بر ریسک نیست، این جوری نگاه کنید که یه المپیادی و یه کنکوری هر دوتاشون آدمن، حالا شاید المپیادیه حال نداشته بخونه رتبه ش خوب نشده کنکوریه خونده و رتبه ش خوب شده !

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

آقا ما یه بار دیگه جسارت می کنیم نظر میدیم ببخشید !
به نظر من کسی که واقعا المپیادو با تمام وجودش خونده باشه ینی درس خوندنو یاد گرفته ذهنش باز تره و راحت تر می تونه مطالبو بفهمه و تحلیل کنه !
کسانی که اینجوری المپیادی باشن حتی اگرم قبول نشن ، از سال چهارم که شرو می کنن کنکور خوندن بازده شون بیشتره اگه خوب بخونن میتونن کنکورو خوب بدن حتی اگه سالای قبلش اصلا نخونده باشن !
فقط هم المپیادی ها اینجوری نیستن ! منظورم اینه که کسانی رو میشناسم که المپیادی نبودن و تو همون سال چهارم ( با یه کمی از سوم ) شرو کردن کنکورو جمع کردن رتبه شونم خوب شد !
حالا المپیادیایی که رتبه شون خوب نمیشه دلیل بر ریسک نیست، این جوری نگاه کنید که یه المپیادی و یه کنکوری هر دوتاشون آدمن، حالا شاید المپیادیه حال نداشته بخونه رتبه ش خوب نشده کنکوریه خونده و رتبه ش خوب شده !
خوب ما از اول تاپیک میگیم آدمایی که جمع کردن زیادن ولی از طرفی اونایی که نتونستن جمع کنن هم زیادن
به همین خاطره که میگیم ریسکه

3tt_2019

New Member
لایک ها
10

خوب ما از اول تاپیک میگیم آدمایی که جمع کردن زیادن ولی از طرفی اونایی که نتونستن جمع کنن هم زیادن
به همین خاطره که میگیم ریسکه
خب وقتی خودتون دارید میگید کسایی هستن که تونستن جمع کنن ، به نظرتون کسایی که نتونستن اهمال کاری خودشون نبوده ؟

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

خب وقتی خودتون دارید میگید کسایی هستن که تونستن جمع کنن ، به نظرتون کسایی که نتونستن اهمال کاری خودشون نبوده ؟
دلیلش مهم نیست
مهم اینه که ریسکه !!

mahallehm

New Member
لایک ها
487

نه.....همه که خرخون نیستن یا هوش خیلی بالایی ندارن برسونن.....واسه همین ریسکه دیگه...چون هیچ کس قبول نمیکنه تواناییشو نداره:204:

3tt_2019

New Member
لایک ها
10

نه.....همه که خرخون نیستن یا هوش خیلی بالایی ندارن برسونن.....واسه همین ریسکه دیگه...چون هیچ کس قبول نمیکنه تواناییشو نداره:204:
ینی اصن اینو که گفتید ...
شما درست می فرمایید ببخشید !

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

دلیلش مهم نیست
مهم اینه که ریسکه !!
بله بله حالا که فکر می کنم حق با شماست

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

نه در اون حد !
کلا هر المپیادی فرصت خوندن درس مدرسه رو داره
حالشو نداره :4:
دوستان انتظار نداشتم این همه پستم تشکر بخوره چقد همدردیم :4: :4:

Aref

New Member
لایک ها
1,008

من بعد از طلا شدنم یه روز رفتم سر کلاس شیمی. و اصلا از این خبرها نبود. خیلی درس ساده و سطحی ای بود و فهمیدنش هم اصلا مشکل نبود.
من تنها مشکلی که سر کلاس باهاش مواجه شدم کسل کننده بودن درس ها بود. شاید این دلیل سختی درس های کنکور باشه.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

یعنی فکر میکنم کلا هدف تاپیک از بین رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!
هدف اقای حسینی معرفی المپیادی هایی بود که کنکور خوبی داشتند بود!!!!
ولی الان شده دعوای شما!!!
اقای ramaz و بقیه ی دوستان! در یک کلام: اگر بنظرتون ریسکه خب المپیاد نخونید!!!
لطفا بحثو تموم کنید بذارید تاپیک به هدفش برسه!!!

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

یعنی فکر میکنم کلا هدف تاپیک از بین رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!
هدف اقای حسینی معرفی المپیادی هایی بود که کنکور خوبی داشتند بود!!!!
ولی الان شده دعوای شما!!!
اقای ramaz و بقیه ی دوستان! در یک کلام: اگر بنظرتون ریسکه خب المپیاد نخونید!!!
لطفا بحثو تموم کنید بذارید تاپیک به هدفش برسه!!!
خیلی ممنون دیگه !
ما خواستیم از اونایی که موفق نمیشن کنکور رو در کنار المپ داشته باشن دفاع کنیم فقط !!

mahla amini

New Member
لایک ها
89

خوب وقتی موضوع تاپیک مشکل داره نمیتونیم بحث نکنیم موضوع تاپیک این هستش که المپیاد ریسک نیست و این کاملا غلطه میتونن بنویسن المپیادیهایی که در کنکور هم موفق شدن ولی به طور کل هدف عنوان تاپیک مشکل داره اگر این عنوان رو نداشت بقیه هم بحث نمیکردن.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

خیلی ممنون دیگه !
ما خواستیم از اونایی که موفق نمیشن کنکور رو در کنار المپ داشته باشن دفاع کنیم فقط !!
میدونم ولی جای این دفاع این تاپیک نیست. یه تاپیک دفاعیه بزنید. خودمم میام :4:
بذاریم اینجا رتبه های کنکوری جمع بشن که المپیادی بودن. ببینیم چه خبره؟
متشکرم! :1:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

خوب وقتی موضوع تاپیک مشکل داره نمیتونیم بحث نکنیم موضوع تاپیک این هستش که المپیاد ریسک نیست و این کاملا غلطه میتونن بنویسن المپیادیهایی که در کنکور هم موفق شدن ولی به طور کل هدف عنوان تاپیک مشکل داره اگر این عنوان رو نداشت بقیه هم بحث نمیکردن.
ای خداااااااااااا
منظور تاپیک اینه که این همه المپیادی بودن که رتبه خوب شدن! پس من و شما هم میتونیم!!
اونی که رتبه نمیشه دلیلش اینه که تنبلی کرده! چون خیلی ها تونستن!
پس اگه ما هم تنبلی نکنیم میتونیم!
متوجه شدید؟؟

monam

New Member
لایک ها
116

من بعد از طلا شدنم یه روز رفتم سر کلاس شیمی. و اصلا از این خبرها نبود. خیلی درس ساده و سطحی ای بود و فهمیدنش هم اصلا مشکل نبود.
من تنها مشکلی که سر کلاس باهاش مواجه شدم کسل کننده بودن درس ها بود. شاید این دلیل سختی درس های کنکور باشه.
این حرفو خودم به شخصه آب طلا می گیرم و تو دفتر های مشاوره ای نصب می کنم جدی می گم !

gonahkar

New Member
لایک ها
67

مهم نیست که المپیاد ریسکه مهم اینه که حاضرین این رسیکو بپذیرین؟!
کسانی که المپیاد میرن باید این خود باوری رو داشته باشن که می تونن با وجود همه ی مشکلات و موانع پس از شکست در المپیاد کنکور رو از دست ندن اون هایی که مدال دارن با سهمیه ای که دارن زیاد تحت فشار نیستن ولی اوهایی که مثل من مرحله دو افتادن برگشتن به درس و مدرسه کمی مشکله به خاطر شکستشون
مهم اینه که بتونن از این شکست درس بگیرن برای مرحله بعدی
به نظر من کسانی که المپیاد رو انتخاب می کنن در ابتدا باید در بین هم مدرسه ای ها و همکلاسی ها در دروس مدرسه سطح ممتازی داشته باشن در غیر این صورت کسی که در دروس مدرسه به طور کلی موفق نبوده به احتمال زیاد در المپیاد هم موفق نمیشه و در مرحله ی کنکور تحت فشار بسیار زیاده قرار میگیره

لایک ها
96

1- المپیاد نانو چیه ؟
2-من برنز نجوم گرفتم رتبم شد 850 منطقه1 با نظر اون دوستمون که میگفت به خود شخص بستگی داره موافقم المپیاد ضرر های خودشو هم داره من خودم تازه از اذر دست پا شکسته شروع کردم به درس خوندن و فقط 3ماه اخرو خوب خوندم تو سوم هم بیشتر کلاسهارو نمیرفتم ولی از درس مدرسه جدا نمیشدم معمولا مرات هامم بین1تا10 مدرسه بودم حتی گاهی واسه تنوع سر کلاس های ادبیات میشستم
ولی مثلا دوستم با شرایط مثل من البته نقره ریاضی خوب خودشو جمع و جور کرد شد 48منطقه از اول دبیرستان حتی تو دوران المپیاد یه ضرب 1 مدرسه بود
کسی که میخواد شروع به المپیاد خوندن کنه باید با تمام وجود به تواناییش ایمان داشته باشه و تمامی حالاتو در نظر بگیره به نظر من این کار خیلی میتونه به المپیادی ها کمک کنه و البته المپیاد خوندن واقعا اعتماد به نفس فوق العاده ای میده ولی در مجموع تقریبا هر هدفی ریسک داره ولی این وسط عواملی هست که میتونه این ریسکو کم کنه ببخشید اینقدر دیر وارد بحث میشم و اینقدر پراکنده بود حرفام

sise1374

New Member
لایک ها
9

به نظر من المپیاد ریسک هست اما ریسکش رو میشه کم کرد(خیلی ها رو دیدم که المپ میخوندند و الان کنکورشون رو خراب کردند ) . من با تجربه ی کمی که راجع به المپیاد و المپیادی ها داشتم می دونم که دوست دارند همیشه رتبه های عالی داشته باشن (یکی از دلایل المپیادی شدن (خودمونیم دیگه)) . اما بعضی از المپیادی ها همزمان با المپ درس های مدرسه رو هم میخونن و بعضا تو آزمون های کشوری هم رتبه میارن و برای کسی که فقط اختصاصی در پایه خونده سال پیش خیلی سخته عمومی بخونه و من به شخصه نتونستم اصلا عمومی ها رو تو کنکور بزنم . اما اگه مرحله 2 قبول شن خیلی ارزش داره (حداقل سهمیه آدم رو نجات میده) . به نظرم باید یک تعادلی ایجاد شه ! ضمن اینکه المپیاد اون قدر هم که همه میگن جذاب نیست (نظر منه!) اما مطمنا از کنکور بهتره

amideoxy

New Member
لایک ها
400

المپیاد به شرطی ریسکه که بلد نباشی خودتو جمع کنی

saiedeh

New Member
لایک ها
180

خانم زهره مومنی طلای ادبیات و رتبه (فکر کنم 5 به هر حال تک رقمی بود) منطقه 3 .

بالا