ببین کسایی میتونن تو المپیاد طلا بشن که پشکار داشته باشن به خودشون هم اعتماد داشته باشن و یکم نبوغ که کارشونو درست میکنه.ولی از این چیزا بگذریم اونجوریم نیستم که اعماد به سقف باشم تو بعضی چیزا اعتمادم صفره!!!!!!!!!!!!
سلام خرسندیم که به جمع المپیاد زیستی ها افزوده شدید اول کتاب های زیست عمومی رو مطالعه کنید
یعنی کتاب های دبیرستان و سپس حمله ور شوید به کتاب زیست سولومون یا کمپل ببین با کدوم راحتی
با ارزوی موفقیت و سلامتی خدمت شما دوست عزیز
ببین درسته که تو تازه شروع کردی و فعلا درگیر کتابای دبیرستانی ولی تا همین تابستون میتونی کمپبلو تموم کنی خیلی از افراد هستن که با همین کمپبل به دروه رفتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!و حتی نقره و برنز شدن پس این حرفو نگو که چون تو بیشتر خوندی اطلاعات بیشتر.سوالات مرحله دوم همه استدلال و باید درک خودتو از سوال بنویسی پس اینجوریم که میگی نیس مثلا شاید استدلال تو از من بالاتر باشه!!!!!!!!!!!!:16::16::16::16::16:
به نظر من در درجه یک باید از زیست لذت برد دوم استدلال منطقی خوبی داشته باشید که در این مورد پیشنهاد میکنم ریاضی رو جدی بگیرید سه مقدار خوندنتون رو فقط خودتون میتونید تنظیم کنید که وابسته به فاکتور هایی مثل علاقه، میزان فهمیدن مطلب و... چهار جوگیر نشید چون زده میشید پنج پیشنهادم اینه که اول کمپبل رو تموم کنید از یک ماه مونده به المپیاد کتاب های وزارتی و سوالات مرحله اول سال های پیش رو حل کنید