bloodborne

New Member
لایک ها
215
پاسخ : المپیاد زیست شناسی...

اگه دوره راهنمایی باشی آروم ولی اگه خواستی از پایان سال اول دبیرستان بخونی باید فشرده بخوانی.

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

اگه دوره راهنمایی باشی آروم ولی اگه خواستی از پایان سال اول دبیرستان بخونی باید فشرده بخوانی.
اصلا قبول ندارم !
راهنمايي خيلي زوده اما اگه از اون زمان شروع كنيد تجربه جالبي كسب مي كنيد
اگه از اول شروع كنيد باز هم خيلي جلوييد و وقت كافي برا خوندن اكثر رفرنس هاي مهم و مورد نياز هست
اگه از دوم شروع كنيد بازم زمان خوبي داريد برا خوندن
اگه از سوم شروع كنيد يكم بايد زمان هاي پرت تون ُ كمتر كنيد و با بازده بيشتري از وقت تون، درس بخونيد
تنها چيزي كه مهمه اينه كه با علاقه درس بخونيد مهم نيست كي شروع مي كنيد فقط شروع كنيد، جدي بخونيد و
همت كنيد نتيجه رو هم بسپاريد به خدا، انشالله نتيجه زحمت هاتون مي گيريد :)

با بهترين ارزوها 

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

سلام. میخوا از کسایی که در المپیاد زیست شرکت کردند کمک بگیرم ، من میخوام برای سال آینده المپیاد زیست شرکت کنم ، ولی خوب نمیدونم باید توی تابستون از کجا شروع کنم و چه کتابایی رو بخونم که بیش تر کمکم کنه؟؟؟ لطفا به من چند کتاب معرفی کنید و بگید که خودتون چه جوری موفق شدید...ممنون
سلام!!!فرمایشات استاد bh2ao کاملا صحیحه منم یه چیزایی اضافه میکنم به فرمایشات شون:
برای شروع باید کتابای درسی دبیرستان رو دو دور بخونید!
نیازی به کتاب خریدن زیادی نیست فقط بعد ازخوندن کتابای درسی یا برید کتابای انتشارات فاطمی برای مرحله اول رو بخونید یا یک راست برید سراغ کمپبل بیولوژی!!!که راه دوم شاید بهتر باشه(باتوجه به اینکه هنوز وقت دارید!)فکر خودتونو با کتابای مرحله بالاتر شلوغ نکنید فقط سعی کنید با تمام قوا و با انرژی درسارو بخونید!و سوال حل کردن هم واقعا واقعا واقعا واقعا!براتون مفیده!این تجربه ی بنده است!سوالی بود درخدمتم:)

آخرین ویرایش توسط مدیر

E.coli

New Member
لایک ها
211

باید به اطلاعتون برسونم که اقای صادقی از سوم راهنمایی برا المپیاد شروع کرده بودن !
همین طورن بسیاری افراد مثل اقای حاج میرزاییان و....:)

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

خواهشا به دنبال یه قانون برا موفق شدن تو المپیاد نگردین ،چون :
1)المپیاد قانون نداره :)
2)آخرش میبینین عمرتونو فقط واسه پیدا کردن رمز قانون های وجود تداشتش به هدر دادین ،و همه چی بدون اینکه بفهمین،پریده !

biochrist

New Member
لایک ها
80

درسته که بستگی داره که کی بیشتر بفهمه ولی خوب باید کتابارو بخونم....ولی من میتونم:93:
این که شما این قدر انرژی داری خوبه.ولی این قدر عجله و استرس منفی برای شروع المپیاد خوب نیست.به خاطر اینکه وقتی با استرس منفی پیش میرید هرچه قدر هم که بخونید اخر سر از المپیاد یک غول و چهره ی وحشتناک ساخته میشه.:117::117:

best future

New Member
لایک ها
0

یه سوال داشتم.
چه جوری می شه کیفیت مطالعه ی این کتابای زیستی رو که می خونیم بالا برد؟

bloodborne

New Member
لایک ها
215

شما مطلبی رو یه بار با تمر کز می خونی بعدش دوباره روزنامه وار نگاهش میکنی و ازش یه خلاصه برداری می کنی یا حتی می تونی برای خودت کنفرانسش بدی(من اینکارو پیشنهاد میدم).
بعد که خوندی از اون سوال حل می کنی که اگه سوالای خوده المپیاد باشه که دیگه شاهکار میکنه و روی شکل ها و نمودار ها باید خیلی حواست جمع باشه و اون چیزا رو قشنگ توی ذهنت تجشم کنی .

موفق باشی..........

بالا