morva

New Member
لایک ها
2
پاسخ : المپیاد بسیج

سوالای چند سال اخیرو از کجا گیر بیاریم؟

Mohadeseh:)

New Member
لایک ها
168

المپیادبسیج!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه درباره اش توضیحاتی بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

آقا بیخود بسیج ندین،افتضاحترین آزمونیه که تو عمرم دادم
فقط 3 ساعت وقتتون تلف میشه
آیریسک خیلی بهتر و استانداردتره به نظرم!

marzyah1378

New Member
لایک ها
1

سلام.من به کمک شما احتیج دارم کسی هست که برنامه نویسی بلد باشه؟

daryab

New Member
لایک ها
163

Peyman-M

New Member
لایک ها
107

کلن بسیج آزمون مناسبی نیست.سوالاشم غلط دارن.اما چون تنها آزمون آزمایشی هست حتمن بدین.آزمون ایریسک هم هنوز همه گیر نشده و جامعه آماریش پایینه وگرنه خوب بود.

zeinab-bio

New Member
لایک ها
39

mn sale pish dade bodam,doreste soalash mozaxraf bod vali soalhaye xobam mishod azash peida koni albatte na to arhale mogaddamati balke to jame:)vali az onjaE ke asheqe emtahanam tasmim gereftam emsalam bedam (be nazaram har emtahani dar har sathi bashe vase adam mofid vage mishe)

alibasirat

New Member
لایک ها
56

مدرسه ما هم نگفتن سالپیش هم نگفتن

خودت دنبال کار خودت نباشی انتظار نداشته باش مدرسه دنبال کارت باشه!

من خودم ثبت نام کردم

ریاضی اش بدک نبود،اما پایا واقعا افتضاح بود افتضاح و مسخره ترین آزمونی بود که تو عمرم داده بودم و نخواهم داد.
به پایاتوهین نکن من خودم طلا فیزیک گرفتم خیلیم عاله

S.H1997

New Member
لایک ها
241

به پایاتوهین نکن من خودم طلا فیزیک گرفتم خیلیم عاله
مبارکتون باشه!!
توهین نکردم فقط نظرمو گفتم!
+
نمی دونم شاید فیزیکش خوب بود
یا وقت امتحانش با مرحله1 یکی نبود
برای ما مرحله1پایا افتاده بود 2یا سه ساعت بعد مرحله1 دانشپژوهان
و مرحله2 اش هم 1ساعت با مرحله2 دانشپژوهان تفاوت وقت داشت باید از اینور شهر از مرحله2 میومدیم بیرون و میرفتیم اونورشهر برای پایا

وضعیت امتحان تیمها هم افتضاح بود
5-6-تاتیم تو یه کلاس!(آخه این امتحانه؟؟؟)
سوالاش هم که نصف بیشترش با اون درسنامه ای که داده بودن یکی نبود برای مرحله1 بود و تکراری!!!(حال و حوصله ی طرح سوال ندارن)
میشه شما از خوبیهاش بگید؟؟؟:207::195:

alibasirat

New Member
لایک ها
56

مبارکتون باشه!!
توهین نکردم فقط نظرمو گفتم!
+
نمی دونم شاید فیزیکش خوب بود
یا وقت امتحانش با مرحله1 یکی نبود
برای ما مرحله1پایا افتاده بود 2یا سه ساعت بعد مرحله1 دانشپژوهان
و مرحله2 اش هم 1ساعت با مرحله2 دانشپژوهان تفاوت وقت داشت باید از اینور شهر از مرحله2 میومدیم بیرون و میرفتیم اونورشهر برای پایا

وضعیت امتحان تیمها هم افتضاح بود
5-6-تاتیم تو یه کلاس!(آخه این امتحانه؟؟؟)
سوالاش هم که نصف بیشترش با اون درسنامه ای که داده بودن یکی نبود برای مرحله1 بود و تکراری!!!(حال و حوصله ی طرح سوال ندارن)
میشه شما از خوبیهاش بگید؟؟؟:207::195:
زمان برگذاریش افتضا بود قبول دارم ولی اینکه چندتاگروه دریک کلاس تقصیر لیگ نیست که، تقصیره حوزه امتحانی بود.مدرسه ما به هرتیم یه کلاس جداداده بود .خوبیاش درمرحله آخرش معلوم میشه.مخصوصا انگلیس وفرانسه هم که امسال بودن.آزمون کشوریش خیلیییییییییییییی سخت بود.پدرفیزیکو درآورده بودم تاطلا گرفتم.به خاطر هوای تهران مریض شده بودم ولی این آزمونه کشوریش اینقدر سخت وفشرده بود شب بعد آزمون رفتم بیمارستان :4:ولی خیلی حال داد.تازه گروهی طلا گرفتیم تبلتم بم دادن طلای فردیم هم که برای رزیومه برای بورس گرفتن بدجور کمک میکنه.حالا شمابدی بگو که دقیقا تقصیر پایا باشه نه حوزه و...

S.H1997

New Member
لایک ها
241

زمان برگذاریش افتضا بود قبول دارم ولی اینکه چندتاگروه دریک کلاس تقصیر لیگ نیست که، تقصیره حوزه امتحانی بود.مدرسه ما به هرتیم یه کلاس جداداده بود .خوبیاش درمرحله آخرش معلوم میشه.مخصوصا انگلیس وفرانسه هم که امسال بودن.آزمون کشوریش خیلیییییییییییییی سخت بود.پدرفیزیکو درآورده بودم تاطلا گرفتم.به خاطر هوای تهران مریض شده بودم ولی این آزمونه کشوریش اینقدر سخت وفشرده بود شب بعد آزمون رفتم بیمارستان :4:ولی خیلی حال داد.تازه گروهی طلا گرفتیم تبلتم بم دادن طلای فردیم هم که برای رزیومه برای بورس گرفتن بدجور کمک میکنه.حالا شمابدی بگو که دقیقا تقصیر پایا باشه نه حوزه و...
حوزه ها که دست پایا بود
خودش میتونست هرکاری بکنه!
تو مرحله اول هم به ما نیم ساعت وقت آزمونرو دیرترگفته بودن ،بعد از 20 دقیقه شروع آزمون رسیدیم و مکافات خودش

شاید شهر شما چون تیم کم بود یا امکانش بود به شما یک کلاس دادن ولی ما 6گروه 5نفره در یک کلاس بودیم!:)
+
یکچیزی در مورد المپیاد ریاضی مرحله 2 اش :سال قبل از اصفهان 1هفته زودتر از شما ما گرفته بودن همون آزمون رو یک هفته بعد ما دادیم
تازه به سه نفر اول انگار تبلت دادن!

(ماشاالله برنامه ریزی دیگه!!!)
کجای دنیا یک امتحان رسمی با جایزه ی نسبتا خوب در دو هفته برگزارمیشه؟؟؟؟
:7:

Peyman-M

New Member
لایک ها
107

به نظر منم پایا بیخوده.
مث آب خوردن میشه سر جلسه تقلب کرد.روم به دیوار ما مرحله 1 رو همین کارو کردیم.مراقب مدرسه خودش لیسانس شیمی داشت همه سوالامونو جواب میداد.تازه پیش آزمون هارو هم مانعی نداشت تا آخر امتحان نگه داریم.بعدشم یه 20 دقیقه ای زیاد تر نشستیم.بعد اول شدیم تو کشور!
اما مرحله 2 خودمون مث آدم درست امتحان دادیم ولی قبول نشدیم.مطمئنم اگه مرحله 2 رو همین کارو میکردیم صددرصد اول میشدیم.ولی ارزشی نداشت برا همینم نکردیم.اگر گروهی مث ما میکرد که یقینا هم بوده اول شده.
یه چیز دیگشم اینه که با المپیاد مرحله 2 ریاضی تداخل داشت.بعصی گروها شنبه امتحان دادن.این خودش امکان تقلب رو میبره بالا.
سوال هاشم بیخودن.مرحله 1 شیمی که پیش آزمون هاش یه سری چرت و پرت از شیمی توصیفی(کاملن حفظی بود) و سوالاتشم از همینا.یعنی فقط باید تو مدت 30 دقیقه یه متن رو حفظ میکردیم.
در ضمن فک نکنم(البته برا خودم که مطمئنم) که این امتحان ارزش بالایی برای رزومه داشته باشه.

mehrn8sh

New Member
لایک ها
138

خدایی پایا اصلا بحث نداره واقعا مزخرفه
:93:

alibasirat

New Member
لایک ها
56

خدایی پایا اصلا بحث نداره واقعا مزخرفه
:93:
حوزه امتحانی مسوولش بسیج دانش آموزی شهرتونه .تبلتم به اعضای گروهی که اول شدن نه3نفر.فردی هانفری50دادن.اینم مطمئن باشید اونایی که باتقلب میان بالا مرحله آخرش هیچ غلطی نمیکنن.من4سال شرکت کردم
2تاطلا یک برنز.امسال به خاطرحضورانگلیس وفرانسه بین المللی ومعتبرشناخته میشه وبرای رزومه مدال فردیش ارزش داره .در دوهفته برگذارشدن تقصیره حوزه بسیج دانش آموزی شهره واقاعدتابایدحذف میشدید.دانش پژوهان جوان هم تا5 6سال پیش پرپارتی بازی ولابی وتقلب بوداینکه6ساله برگذارمیشه فقط

soroush.as

New Member
لایک ها
63

ببخشید نگید بی ترتبیته ولی خاک بر سر اون کسی که میره توی آزمون المپیاد تقلب میکنه و خاک بر سر اون مراقبی هم که هیچی نکنه واقعا برای بعضی ها تاسف میخورم همین الان که این همه آگاه شدم و فهمیدم همه تقلب میکنن پس نتیجش به درک:216:

soroush.as

New Member
لایک ها
63

سلام به همه ی دوستان گرامی
جواب المپیاد آزمایشی رزمندگان اومد و توی سال اول ها یه پسر از سنندج با اختلاف زیاد اول شد
یا حق

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سال دوم و سوم هم که تهرانی ها ترکوندن

S.H1997

New Member
لایک ها
241

سلام به همه ی دوستان گرامی
جواب المپیاد آزمایشی رزمندگان اومد و توی سال اول ها یه پسر از سنندج با اختلاف زیاد اول شد
یا حق

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سال دوم و سوم هم که تهرانی ها ترکوندن
میشه لینک بدید؟
من پیدا نمی کنم!

~*samin*~

New Member
لایک ها
45

لىنک بدىد لطفا!!!

بالا