پاسخ : المپیاد و موفقیت در کنکور
سلام خسته نباشید
از بچه های المپیادی یه سوالی داشتم
به نظرتون خودندن کتاب های المپیاد کمکی به کنکور میکنه یا وقت تلف کردنه؟
اخه من خودم دلیل اصلی شرکتم تو المپیاد یادگیری بیشتره نه رتبه اوردن
حالا میخواستم بدونم فایده ای داره بخونم یا نه ؟
منم مثل شما اولش خيلي به مدال اوردن فكر نميكردم و صرفا ميخواستم از وقتم درست تر استفاده كنم ، در مورد درس مورد علاقم بيشتر بخونم و كلا يه انگيزه اي باعث شه يكم درسخون تر شم
برا همين رفتم المپياد
اونم المپ شيمي، كه هم عااااشقش بودم و هم مطالبش بيشترين نزديكي رو ب مطالب درسي داشت
اما الان ك حدود س چهار ماهه المپيادي شدم ، واقعن نميتونم مثل گذشته نسبت بهش صرفا نگاه تفريحي و كمك ب كنكور و چم دونم؛ مطالعه خارج از كتاب داشته باشم
چون هم واااااقعن هدر دادن وخت و سرمايس
فك كن چندددين ساعت تو هفتت ررو ك ميتوني ب هزار تا مدل مختلف بگذروني رو صرف خوندن مطالبي بكني كه شايد تا چندين سال ديگ و اصن هيچوخت ديگ لازمت نشه
و در كنارشم بايد كللي پول كتاب و كلاس و از اين جور چيزا بدي
از طرفي بنظرم خييلي حيييفه، وختي ميتونم بجاي عصرا پنج ساعت خابيدنو اخر هفته هارو ب بطالت(درسته املاش؟؟؟������) گذروندن و سر درساي چرت و پرت نشستن و الكي وخت هدر دادن، از عمرم مفيدتر و عاقلانه تر و درست تر استفاده كنم، استفاده اي ك بعدنم نتيجشو ميبينم؛ چرا ك نه؟؟
و تااازه
المپياد جو خيييلي خوبي هم دارع
خييلي������������������
خلاصه اينكه الان اصلا و ابدا بخاطر كنكور نميخونم،
فقط و فقط المپياد
عاره
درسته ك اگ هيچي هم نشم حداقلش اينه ك شيميمو تو كنكور بالاي هفتاد ميزنم( البت اميدوارم)
اما خب
من براي بالاي هفتاد زدن شيميم، از عربي و ادبياتو ديني و زبانم زدم
چون مسلمه
وختي ك من داشتم برا خوند مطالب خارج از كتاب تو يه درس ديگ مث شيمي وخت ميذاشتم، بقيه داشتن تست عمومي ميزدن و برا كنكور اماده شدن و كلمه ب كلمه زير متن كتاباشون خط ميكشيدن
شايد من تو ي درس قوي ترشدم
اما اين قوي تر شدن همانا، مونده از كللي درس ديگم همانا
پس اين اصلا عاقلانه و منطقي نيس ك صرفا بخاطر كنكور و بالاتر رفتن اطلاعات، بري المپياد
ميتوني بجاش كتاباي كنكور رو بخوني و تو حول و حوش( درست نوشتم!؟!؟������) مطالب درسي مطالعه فراتر داشته باشي، اگ هدفت فقط كنكورع
چون لازمه المپياد وخت گذاشته كه اين وختو بايد از كنار گذاشتن بقيه درسات بدس بياري
اما اگ نظرت عوض شد و مث من يكم متحول شدي، المپيادو از دس ندع كه واقعن حييفه
يا علي ✋
پ ن:
١- عاقا من دروس عموميم اينقدااام ك ميگم بد نيستااا، يكم شىلوغش كردم جو بدم
٢- اين حجم املاي ضعيفمم از اثرات طرف ادبيات نرفتنه، امان از دست اين المپياااااد������