HIvAD

New Member
لایک ها
193
پاسخ : الکتریسیته

این معلمی که این مطلب رو بهم گفت معلم کلاس تقویتی بود حالا حالا فکر نکنم بتونم ببینمشون
فقط همین رو بهم گفت(دقیقه 90)
برای خودمم خیلی چیزاش مجهوله شما اطلاعاتی دارین؟؟؟؟؟؟؟
سوال اول از دوم جداس
درباره ی دومی باری که حرکت میکنه رو با دو فرض حرکت میدیم (یک بار منفی و یک بار مثبت )و اون دوتا بار دیگه هم مثبت هست(یکی بزرگ تر و یکی کوچیک تر )این بار مد نظر هم از سمت کوچیکه میره سمت بزرگه!!

لایک ها
314

سلام
شهادت پیامبر(ص)وامام حسن(ع)روبه همه تسلیت میگم!!امیدوارم از پیروان واقعی ایشون باشیم

دیروز معلمم گفت میدان کره صفره
اما چه جوری؟؟؟
وقتی دوتا بار داریم به فاصله9سانت و مایک بار دیگه وسط داریم و اون رو به یکیشون نزدیک میکنیم.حالا میدان چه جوری تغییر میکنه؟؟
معلمم میگه اینکه بار _یا +باشه فرقی نمیکنه از یه عددی به صفر نزدیک میشه و بعد زیاد..ولی چه جوری؟؟
سلام . میدان داخل یک کره صفره و بیرونش مساوی kq/r2 و q بار کره ای است که یکنواخت در سطح آن توزیع شده باشد و r فاصله از مرکز کره است . ضمنا میدان تابع مکان است . وقتی میگین میدان چی می شه باید بگین در مورد میدان چه نقطه ای صحبت میکنید .

HIvAD

New Member
لایک ها
193

یکی از بچه ها همچین جوابی رو داده:(خیلی خوب جواب داده)

فکر می کنم شما 2 تا سؤال پرسیده اید. نه؟
میدان داخل کره و میدان میان دو بار نقطه ای
درباره اولی عرض کنم که: میدان الکتریکی داخل کره رسانا (یا هر سطح بسته دیگر مثل تخم مرغ رسانا و...) صفر است.
درباره توجیه این مطلب،
اولا توی دانشگاه محاسبه می کنید و می بینید صفر است.
ثانیا یک توصیف کیفی این طوری است: این طور تصور کنید که کره ما بار مثبت دارد. اگر بار آزمون در داخل کره به دیواره سمت راست نزدیک تر باشد، گرچه ابتدا انتظار داریم به خاطر نزدیکی به دیواره، به سمت چپ دفع شود، اما دقت کنید که بار موجود در سمت راست ما اکنون کمتر و بار موجود در سمت چپ ما بیشتر است. پس دافعه این همه بار در سمت چپ، بار آزمون را سر جایش نگه می دارد. پس میدانی نخواهیم داشت.

ولی اینی که گفته مربوط به درون کره هستش
حالا بیرون کره هم میدانش 0میشه؟؟؟چه جوری؟؟؟
:cool:

f.sharifi

New Member
لایک ها
16

درباره ی دومی باری که حرکت میکنه رو با دو فرض حرکت میدیم (یک بار منفی و یک بار مثبت )و اون دوتا بار دیگه هم مثبت هست(یکی بزرگ تر و یکی کوچیک تر )این بار مد نظر هم از سمت کوچیکه میره سمت بزرگه!!
سوال اول رو دوستان جواب دادن بعید میدونم پیچیده تر باشه
سوال دوم هم میدونم یکم خنده داره ولی پینته دیگه زیاد باهاش کار نکردم:1:
فک کنم خطوط میدان رو خوندین شکلش تقریبا اینجوریه اونجایی ک ستاره گذاشتم میدان صفره به بار کوچیکه نزدیک تره
بارتون اول به میدان صفر میرسه بعد که بره سمت بزرگه میدان براش زیاد میشه
البته اگه سوالتون واقعا این بود؟
حل شد؟

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
81

بذارید اینجور بگم فرض کنید یک سنگ بزرگ و یک سنگ کوچک داریم حال هردوتایشونو در فاصله یکسانی از یک منبع گرما (مثلا آتش ) قرار میدیم حالا دمای دو تا سنگ یکسانه چون فاصله هاشون یکسانه
اما گرمای آزاد شده ی سنگ بزرگ بیش تره ......
حالا اینطور میشه تصور کرد دما نقش پتانسیل رو بازی میکنه گرما نقش انرژی پتانسیل و جرم نقش بار
امیدوارم از این شبیه سازی متوجه شده باشی من اینو از کتاب فیزیک مفهومی جلد 3 خوندم

HIvAD

New Member
لایک ها
193

بذارید اینجور بگم فرض کنید یک سنگ بزرگ و یک سنگ کوچک داریم حال هردوتایشونو در فاصله یکسانی از یک منبع گرما (مثلا آتش ) قرار میدیم حالا دمای دو تا سنگ یکسانه چون فاصله هاشون یکسانه
اما گرمای آزاد شده ی سنگ بزرگ بیش تره ......
حالا اینطور میشه تصور کرد دما نقش پتانسیل رو بازی میکنه گرما نقش انرژی پتانسیل و جرم نقش بار
امیدوارم از این شبیه سازی متوجه شده باشی من اینو از کتاب فیزیک مفهومی جلد 3 خوندم
اسم کتابش همینه ؟
خیلی جالبه:97:

ALI493

Member
لایک ها
81

اسم کتابش همینه ؟
خیلی جالبه:97:
آره فقط بخش مغناطیسش درست توضیح نداده اما جلد 1 (مکانیکش) هم خیلی قشنگ مباحث از جمله تکانه رو توضیح داده

بالا