20_sorour

New Member
لایک ها
13
وای کسی راهی بلد نیست به تغییر رشته ای بگه چطور زیست بخونه تا زیستشو تو کنکور بالا بزنه؟؟؟

sinsin

New Member
لایک ها
0
منم مثل تو می خوام تغییر رشته بدم. میام تجربی.
دوستان تجربی منتظر راهنمایی هاتون هستم. :twisted:

20_sorour

New Member
لایک ها
13
دوست تجربی نبود والا ما منتظریم 8O 8O

mshf

New Member
لایک ها
10
سخت ترین و نا مفهوم ترین کتاب زیست کتاب دومه که مهمترین منبع برا سوال هاییست که به صورت ترکیبی نمیتوان جواب داد و بهترین کتاب کمکی کتاب سبز اگرچه من چند غلط در سوال ها و درس نامه ها دیدم قبل از این که شروع به تو ضیح کنم باید بگم سعی کنید کتاب ها را به صورت شریکی تهیه کنید
زیست 2بیش از هرچیزی نیاز به تکرار داره و بهد از او این که شما معنیه تک تکه کلمات را بفهمید و بخونید مثلا در فصل 2 در باره ی کارایی بالای انزیم مثال کاتالاز را زده که باید به خاطر بسپاربدیا مثلا در فصل 7 مخرب ب12 انزیم های معده معرفی میشه نه هیدروکلریک اسید یا در فصل 5 گوارش وقتی در باره ی کاردیا صحبت میکنه میگه ماهیچه های صاف حلقوی انتهای مری (کاردیا)به چه معنی میتونه باشه یعنی کاردیا ماهیچه طولی نداره وکاردیا بخشی از مری است نه ابتدای معده من به طور قطع نمیدونم کاردیا ماهیچه طولی داره یا نه اما این را بدونید که همه ی سوالای کنکور اعتبار علمی نداره
یا میگه در فصل هفتم ماهیچه قلب خودکار است و اعصاب به تند و کند کردن ان کمک میکند یعنی اگر اعصاب قلب قطع شود قلب میزند اما سرعت ان تغییر نمبکند یا در فصل 2 فعالیتی وجود داره که میگه میکروب ها انزیم برون سلولی ترشح میکنن شما فکر میکنید این میکروب ها کدام هستند عمدتا باکتری ها چون اندوسیتوز ندارن مثلا اشام سنج باید بدونید کارش چیه چه طور کار میکنه ارتباط دادن تیتر با موضوع یه اصل اساسیه که شاید بیشتر درباره ی پیش صدق کنه در فصل 6 جایی که درباره ی عوامل تاثیر گدار بر رقابت صحبت میکنه ویا ص73 گوارش که گفته حرکت معده به 2 منظور صورت میگیرد باید در متن این 2 هدف را پیدا کنیدهدف اول نرم کردن و مخلوط کردن با شیره معده و در نتیجه انجام گوارش فیزیکی و کمک به گوارش شیمیایی و هدف 2 جلو راندن غذا به طرف دوازدهه و نکته ی دیگه تطبیق بند ها ی مختلف با هم است که در فصل 7 نمونه را مببینیم اول فصل در باره ی گردش برخلاف گرانش صحبت کرده و وسطای فصل درباره ی گردش سیاهرگی باید بدونی این 2 تا یکین یا یه مثال بهتر گردش خون در بافت را فقط در باره ی سرخرگ کوچک گفته و در صفحه ی بعد گردش مویرگی را توضیح داده و ما در کتاب کمپل مهم ترین منبع کتاب درسی میبینیم سرخرگ های کوچک و دریچه ی مویرگ ها هر دو عامل تنطیم میزان خون در بافت ها هستند که نکته ی مهمیه امیدوارم مفید بوده باشه

20_sorour

New Member
لایک ها
13
کدام گزینه درست است؟
1) کرم کدو نوعی کرم لوله ای است.
2)کرم کدو نوعی انگل خارجی است.
3) پوست کرم کدو برای گوارش تخصص یافته است.
4) کرم کدو می تواند پلی مرهای موجود در روده را جذب کند.

20_sorour

New Member
لایک ها
13
محصول کدام انزیم دارای انتی کدون است?
1- RNA1
2- RNA 2
3- RNA3
4-RNAپروکاریوتی

20_sorour

New Member
لایک ها
13
جانورانی که معده شون جلوتر از سنگدونشونه اول گوارش شیمیایی می کنن بعد مکانیکی!!!!!!

20_sorour

New Member
لایک ها
13
دوستانی که کتاب سبز یک رو دارن یه نگاه به صفحه 152 تست 6 بندازن و بعد صفحات 177 و 176 به نظرتون مطالبی که گفته با نکاتش یه کم تناقض نداره؟ در مورد کرم کدو....

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
20_sorour گفت
محصول کدام انزیم دارای انتی کدون است?
1- RNA1
2- RNA 2
3- RNA3
4-RNAپروکاریوتی
خب جواب میشه گزینه ای که محصولشtRNA هستش یعنی گزینه....3
به زودی پست زیست شناسی رو تو وبلاگم مینویسم! نهایتا تا جمعه دیگه (البته اگه عمری باقی بود و قسمت بود!!)

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
20_sorour گفت
کدام گزینه درست است؟
1) کرم کدو نوعی کرم لوله ای است.
2)کرم کدو نوعی انگل خارجی است.
3) پوست کرم کدو برای گوارش تخصص یافته است.
4) کرم کدو می تواند پلی مرهای موجود در روده را جذب کند.
مگه گزینه 3 نمیشه؟

mshf

New Member
لایک ها
10
در جواب سرور
سول1.گزینه3 چون1. کرم کدو کرم پهن کرم حاکی حلقوی و اسکاریس لوله ای است که مورد اخر اضافی است2.انگل داخلی است اگه اشتباه نکنم تو فصل 6 میخونید3.بهتربود میگفت برای جذب تخصص یافته4. درست بود اگه پلیمر ننوشته بود چونکه بیشتر مواد تو روده منومرند و موادی مانند سلولز پلیمرند که فکر نکنم توانایی جذبش را داشته باشد
سوال2 .فکر کنم منظورت پلیمرازه به هرحالRNAپلیمراز1 تولید RNAریبوزومی میکنه RNAپلیمراز2تولیدmRNAمیکنه,RNAپلیمراز3 تولیدtRNAمیکنه که انتی کدون هم داره
البته RNAپلیمراز پروکاریوتی هم میشه اما همه انواع بالا را تولید میکنه
سوال3.بله اگه دندون نداشته باشن ولی نه دقیقا چون طبق گفته کتاب معده هم گوارش مکانیکی داره همون جا که گفته معده و سنگدان به خاطر داشتن ماهیچه قویتر علاوه بر ذخیره موقتی غذا غذا را خورد میکنن ولی از طرف دیگر گنجشک که دندان نداره و همون شرایطی که گفتی داره تو کتاب گفته از سنگدان گوارش مکانیکی شروع میشه و نقش معده در نظر گرفته نشده علاوه بر این فراموش نکنید که شما بر اساس سوال جواب میدید و گاهی تو کنکور سوالها اساس علمی ندارن
سوال4.من کتاب را ندارم اگه بگی این تناقض چیه برات توضیح میدم

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
من میخواستم پست کرم کدو رو پاک کنم که نوشت: حذف پستهای با جوابیه ممکن نیست. چون درست گزینه ها رو نخونده بودم! همونطور که خانم شفیعی گفتن بهتر بود میگفت برای جذب تخصص یافته اند
در واقع هر 4 تا گزینه غلطه ولی با اغماض میشه گفت 3.

20_sorour

New Member
لایک ها
13
اره گزینه 3 درسته ولی خودش گفته که کرم کدو اصلا گوارش نداره از طرفی اومده واسش نوشته از طریق پوست جذب می کنه ؟!!!! سوالش یه کم ایراد داشت ....
ولی سوال دیگه چرا mRNA پلیمراز نمی شه اخه گفته محصول عمل کدام انزیم دارای انتی کدون است پس باید گزینه 1 بشه که محصولش می شه tRNA؟؟؟؟؟

20_sorour

New Member
لایک ها
13
یادم رفت بگم در مورد معده پس وقتی گوارش مکانیکی انجام می ده انزیما می رن کنار؟؟؟؟؟؟

20_sorour

New Member
لایک ها
13
در ضمن از دوستان عزیزی که وقت گذاشتن و جواب دادن صمیمانه ممنون ....
.
.
راستی در مورد زیست گیاهی شماها کتاب دکتر ارام فر و قبول دارید؟

mshf

New Member
لایک ها
10
1.کرم پهن گوارش نداره یعنی گ.ارش داخلی نداره ولی مسلمه که باید غذای خودش را تامین کنه و چون انگله خوب میدونیم که پوستش هذا را جذب میکنه
2. mRNAپلیمراز همونRNA پلیمراز2 و محصولش mRNA
3.گوارش مکانیکی کنر اصلی معده نیست ولی وقتی داره گوارش شیمیایی میکنه گوارش مکانیکی هم داره که ممکنه ازش صرف نظر بشه پس انزیما هیچوقت نمیرن کنار

20_sorour

New Member
لایک ها
13
یه سوال...
کدام یک از جانداران زیر رونوشت اگزونشان در سیتوپلاسمشان است؟
1- کلپ
2- نوتروفیل
3 -کاندیدا
4-سیانو باکتر

20_sorour

New Member
لایک ها
13
فصل قلب چه نکاتی داره که اکثر بچه ها بهشون توجه نمی کنن؟

بالا