mjbbaha

New Member
لایک ها
32
بله نظر من هم گزینه 3 هستش
سوال المپیاده که 5 گزینه داره؟

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361
ارزو اخه این سوالارو از کجا گیر میاری.................
بچه این گزینه یعنی چی؟

تعرق کوتیکول پتانسیل آبی
و

تعرق کشش تعریق
من نفهمیدم اینجاهاشو.............

moon-sea

Well-Known Member
لایک ها
361
ببخشید دوستان های اون بچه ها یادم رفت گفتم بی ادبی نباشه از دستم در رفت ببخشید

tavan

New Member
لایک ها
2
بله سوال المپیاد آرژانتینه

tavan

New Member
لایک ها
2
با عرض معذرت

اگه تعریق نشانه ی فشار ریشه ای با شه گزینه 3 هم به دلیل فشار ریشه ای رد نمی شه ؟
گزینه 2 با همین دلیل رد نشد؟
می شه بیشتر توضیح بدهید
از جوابهایی هم که دادید ممنونم

20_sorour

New Member
لایک ها
13

tavan

New Member
لایک ها
2
لطفا به ادامه ی سوالم جواب دهید
با تشکر

mshf

New Member
لایک ها
10
فشار ریشه ای عامل بالا رفتن اب در اونده و عامل تعریق در شرایط خاص کتاب دوم را دقیق بخونید

tavan

New Member
لایک ها
2
کدام یک در ارتباط با باز شدن روزنه ها درست است؟1)افزایش غلظت اسید ابسیزیک در سلول های نگهبان
2)غلظت بالای یون پتاسیم سبب کاهش پتانسیل آب در سلول های نگهبان می شود 3)مقدار دی اکسید کربن در فضای داخل برگ افزاسش می یابد 4)غلظت پایین یون پتاسیم سبب کاهش پتانسیل اب در سلول های نگهبان می شود 5)یون های پتاسیم به صورت غیرفعال از سلول های محافظ به خارج انتقال می یابد

mshf

New Member
لایک ها
10
به نظرم گزینه 2 میشه اگه درسته بگو تا توضیح بدم من نقش پتاسیم را نمیدونم از رو اطلاعات کتاب سوم ودوم گفتم

tavan

New Member
لایک ها
2
من جواب هاشو ندارم
ممنمو از پاسختون

mshf

New Member
لایک ها
10
خوب اگه نقش پتاسیم را میدونی بگو تا بهتر بفهمم چون من هیچ اطلاعات اضافی ندارم
گزینه 4 که وقتی غلظت پتاسیم کم بشه پتانسیل اب زیاد میشه برای گزینه 5 هم دلیلی نمیبینم تو پیش میخونی با بسته شدن روزنه دی اکسید کربن زیاد میشه پس با باز شدنش کم میشه میمونه گزینه1و2
چون ابسزیک اسید در موارد تنش فعاله میتونیم اوضاع را عادی فرض کنیم و گزینه 2 درسته

tavan

New Member
لایک ها
2
گزینه 1 به این دلیل اشتباه هستش که افزایش غلظت اسید آبسزیک سبب بسته شدن روزنه ها میشه چون فشار تر ژسانس کم می شه
یون پتاسیم باعث باز شدن روزنه ها می شه البته با افزایش فشار ترژسانسی و کاهش پتانسیل آب
خودمم بین گزینه 2و4 مونده بودم ولی با توضیحی که شما دادید مفهوم این دو گزینه برام روشن تر شد

tavan

New Member
لایک ها
2
از تجزیه کامل یک مولکول گلوکز به 6 مولکول دی اکسید کربن چند مولکول NADH حاصل می شود؟
چگونه جدا کننده ها باعث مصرف بیشتر اکسیژن می شوند؟

tavan

New Member
لایک ها
2
یه سوال دیگه با توجه به نظریه سلولی توضیح دهید چرا ما به اکسیژن نیاز ولی co2 را دفع می کنیم ؟
مهمترین فایده ی ساخت ATPدر عمل تخمیر چیست؟

mshf

New Member
لایک ها
10
10 تا
NADH
منظورت از جداکننده چیه؟نظریه سلولی چیه؟به نظر من مهمترین فایدش تولید انرژیه نمیدونم

tavan

New Member
لایک ها
2
جدا کننده ها سم هایی هستند که غشا رو نسبت به یونH+تراوا میکنند در نتیجه شیب لازم برای ایجاد ATPبه وجود نمی آید و ATP سنتز نمی شودیکی از این سم ها دی نیترو فنول است که برای کاهش وزن استفاده می شده است
اون 10 تا رو چه طو ری حساب کردید من 2 تا کم می یارم
نظریه سلولی هرچیزی که مر بوط به سلول وتنفس و فتوسنتز و..... اینها اون چیزی که من فهمیدم (در مورد نظریه سلولی) اگه اشتبا ه بود اصلاح کنید

tavan

New Member
لایک ها
2
از جواب هایی که دادید ممنونم

tavan

New Member
لایک ها
2
دوستان لطفا هر پاسخی که به ذهنتون می رسه مطرح کنید جواب ها ی داده شده زیاد مهم نیست درست باشه یا نه با لا خره با کمک هم به نتیجه ای می رسیم
با تشکر

بالا