mobtaker

New Member
لایک ها
36
سلام به همگی

امتحانا و درسای مدرسه در چه وضعیتی هسن؟ بهشون نگاهی میندازید یا همون گوشه ای هسن که قبلا خاک می خوردن؟

امتحانا رو می خونید یا فقط المپیاد؟

rami

New Member
لایک ها
4
آخه الآن میشه فقط المپیاد خواند؟

مدرسه ما شرط معدل داره و معدل زیر17.5 رو اخراج میکنن.

واقعآ هم اخراج میکنن پارسال32 نفر بودیم امسال شدیم23 نفر.

ما که نمیتونیم نخوانیم.

خوش به حال اونایی که میتونن.

mobtaker

New Member
لایک ها
36
مگه من گفتم منم خیلی می خونم

هر چی تو سال درسا رو ول کردم الان باید دو دستی بچسبم

rami

New Member
لایک ها
4
خوب منم همینو میگم چون در طی این چند ماه درست نخواندیم باید حداقل برای امتحان ترم بخوانیم.

amir-chimi

New Member
لایک ها
1
دوستان هر کی یه برنامه خوب واسه دوره ی امتحانات داره بگه من که خودم موندم چکار کنم................

nima94

New Member
لایک ها
296
فقطو فقط المپیاد یکم هم دروس اختصاصی وقتی هیچ جا تاثیر نداره چرا المپیاد که مهم تره فدا بشه من کسایی رو میشناسم که فقط بعد از مرحله 2 درس خوندن و رتبشون زیز 100 بوده پس اگه الان درس نخونیم هیچ چیز رو از دست ندادیم

sajad-a

New Member
لایک ها
2
من که امروز حسابان داشتم خیلی گند زدم برا این امتحان خیلی خوندم ولی چون طول سال نخونده بودم اصلا تمرکز نداشتم : تصمیم گرفتم که دیگه برا این امتحانا اصلا نخونم

rami

New Member
لایک ها
4
بعد از مرحله2 رو کی دیده ؟

اومد و یه اتفاقی باعث شد نتونی بخونی اون وقت میخوای چی کار کنی؟

به نظر من هردو باهم بهتره.

ما هم که خیلی خوش شانس ...........

sajad-a

New Member
لایک ها
2
فوقش نتونستیم بخونیم المپیاد رو داریم دیگه! اگه المپیاد بخونیم شانس قبولیمون بیشتره دیگه!!

sajjadzargar

New Member
لایک ها
1
حالا با این همه فکر میکنید درصد مرحله اولتون چند میشه؟

mobtaker

New Member
لایک ها
36
منم امروز هندسه رو، رو سفید کردم و با نمره ای عالی(افعال معکوس) برگشتم.
مهم مرحله دومه ولی بنظرم امتحانای ترم اول هم مهمن
نظرتون چیه؟

amir-chimi

New Member
لایک ها
1
[JUSTIFY]من که فکر میکنم مرحله اولو قبول می شم ولی درصدو نمی دونم ولی باید روش بیشتر فکر کنم . بچه ها تا یادم نرفته بذارید یه چیزو بهتون بگم و اونم اینکه مرحله اولو جدی بگیرید چون این مرحله اول ناقلا رو مرحله دوم هم تاثیر می ذاره می پرسید چه جوری الان میگم این جوری.....[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]اگه در مرحله دوم مثلا امتیاز شما و دوستتون یکی شد و فقط باید یکی از شما دو نفر رو بگیرند به امتیاز مرحله اول نگاه می کنند و هر کدومتون که بیشتر بود اونو می گیرند پس درصد مرحله اول هم مهمه.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
من كه امروز گند زدم به امتحان دين و زندگي
، روز قبلش يه چيزايي خوندما اما امروز سر جلسه احساس ميكردم همه كلمات تازه داره به گوشم ميخوره ، انگار نه انگار كه يه بار خونده بودمشون ، بازم دلم خوشه امتحان بعدي شيميه لااقل تو يه امتحان نمره درست حسابي ميگيرم

mobtaker

New Member
لایک ها
36
منم امتحان بعدیم شیمیه و فقط امیدم به اونه

nima94

New Member
لایک ها
296
rami گفت

سلام چند تا نکته : 1-بعد از مرحله حداقل 20 روز فرصت هست برای امتحانات نهایی که دروس عمومی رو بخونیم در مورد حسابان و فیزیک هم اگه تو طول سال نخونیم اشتباه بزرگی کردیم بهتره سعی کنیم تو کلاس یاد بگیریم این از امتحان نهایی
2-احتمال این اتفاق در تمامی روز هایی که میان درصد مساوی داره پس اگر با این چیزها بخواهیم خودمون رو عذاب بدیم یکی دیگه از اون اشتباه های بزرگ رو کردیم
3- در مورد هردو با هم بهتره اولا المپیاد خیلی بزرگتر و مهم تر از ترم1 هست پس با هم قابل مقایسه نیستند ثانیا علت نتیجه نگرفتن دختر ها تو المپیاد این طرز فکر هست
4-ما جزو خوش شانس ترین آدم های روی زمین هستیم چون داریم کاری(شیمی)رو که دوست داریم انجام می دیم

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
nima94 گفت
rami گفت

سلام چند تا نکته : 1-بعد از مرحله حداقل 20 روز فرصت هست برای امتحانات نهایی که دروس عمومی رو بخونیم در مورد حسابان و فیزیک هم اگه تو طول سال نخونیم اشتباه بزرگی کردیم بهتره سعی کنیم تو کلاس یاد بگیریم این از امتحان نهایی
2-احتمال این اتفاق در تمامی روز هایی که میان درصد مساوی داره پس اگر با این چیزها بخواهیم خودمون رو عذاب بدیم یکی دیگه از اون اشتباه های بزرگ رو کردیم
3- در مورد هردو با هم بهتره اولا المپیاد خیلی بزرگتر و مهم تر از ترم1 هست پس با هم قابل مقایسه نیستند ثانیا علت نتیجه نگرفتن دختر ها تو المپیاد این طرز فکر هست
4-ما جزو خوش شانس ترین آدم های روی زمین هستیم چون داریم کاری(شیمی)رو که دوست داریم انجام می دیم
نيما جون تو با اين طرز فكر آينده خودت رو نابود ميكني!
به هر حال اميدوارم طلا 1 بشي.
ولي درس مدرسه خودت رو هم بخون.

nima94

New Member
لایک ها
296
mersadchem گفت
nima94 گفت
rami گفت

نيما جون تو با اين طرز فكر آينده خودت رو نابود ميكني!
به هر حال اميدوارم طلا 1 بشي.
ولي درس مدرسه خودت رو هم بخون.
مرصاد جون این هیچ ربطی به آینده نداره اطراف من پر المپیادی های موفق و ناموفق هست معلم اصلی المپیاد ما رو رسما طلاشو نقره کردن با وجود 3ماه دپرس بودن رتبش تو کنکور 174 شد یا یکی دیگه که ازما خیلی کمتر می خونده از بدشانسی مرحله 2 قبول نشده رتبش98 شده و10 ها نفر که رتبشون زیر 100شده اگه من در بدترین حالت مرحله 2بول نشم هیچ چیز رو از دست ندادم وقتی مشاورت مرحله دوم المپیاد فیزیک تو44 نفر انتخاب شده مرحله 2 46 بشه و یک سال بعد تو شریف صنایع قبول بشه میبینی که المپیاد خیلی شیرین تر از این هاست اگه قانع نشدی به آقای خلینا بگو نموداری برات اثبات بکنه اشتباه میکنی به هر حال امیدوارم موفق باشی

shalale

New Member
لایک ها
17
اینقدر رو امتحانا بحث نکنین
تنها چیزی که شرطه معدل کتبی نهاییه
ترم اول رو بی خیال
المپیادو بچسب

rami

New Member
لایک ها
4
shalale گفت
ترم اول رو بی خیال
المپیادو بچسب

به شرط این که مدرستون شرط معدل نداشته باشه!

از کلاس ما هر سال 9 نفر اخراج میشن فکر کنم سال بعد14 نفر بشیم!

یه امتحانایی میگرن که...........

ما بچه های المپیاد شیمی هم بالا 16 نمیشیم.

rami

New Member
لایک ها
4
shalale گفت
ترم اول رو بی خیال
المپیادو بچسب

به شرط این که مدرستون شرط معدل نداشته باشه!

بالا