zeynab2010

New Member
لایک ها
3
منم زدم معمولا بالاي 80 ميشد ولي خوب همونطور كه haniye گفت بايد بهتر بشم ، منم دوباره دارم ميزنم .

mobtaker

New Member
لایک ها
36
باید بالای چند باشه؟

haniye

New Member
لایک ها
234
شما چقدر می زنید؟

nima94

New Member
لایک ها
296
mobtaker گفت
باید بالای چند باشه؟
یکی از دوستان من پارسال با66 قبول شد ولی اگه بخواهی با امید بیشتری بخونی باید بالا تر بزنی
مثل طلای اول امسال آقای دل پرستان که مرحله اول و دوم رو100 زد ولی به طور کلی بالای 70 قبول هست

mobtaker

New Member
لایک ها
36
من خودم اول بالای 80 بود ولی دوره های 11 تا 13 ایا حدود 90 اینا شد

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
آقاي توكلي به من گفتن 90 خوبه بالاي 95 ديگه عاليه

sajad-a

New Member
لایک ها
2
پارسال بالای 60 رو هم گرفته بودن هرسال به سطح سوالا بستگی داره!!!!!!!!! هر سال هم که داره سخن تر میشه من شنیدم تو سالهای آینده میخوان سوال بدن و جواب آخر بخوان!!!

mobtaker

New Member
لایک ها
36
دوره های قبلی خوب بر اساس کتاب قدیمه ولی از 13 یا 14 به بعد مهمن

rami

New Member
لایک ها
4
آره دیگه آقای خلینا هم به ما گفتن که از13 -14 به بعدو بزنیم .

گفتن دوره های قبل رو بعد از مرحله 1 (وقتی که میخواهیم برای مرحله2و3 بخونیم) البته اگه مرحله1

قبول شیم باید بزنیم.

گفتن اگه این مرحله ها رو بالای85% بزنیم حتمآ مرحله 1 قبولیم (البته اگه خدا بخواد).

برای همه آرزوی موفقیت میکنم.

mobtaker

New Member
لایک ها
36
سلام بچه های شیمیست

تا اینجا امتحانات رو چی کار کردید؟خواهش میکمن فقط از من نپرسین چی کار کردم که هر چی انرژی دارم رو از دست میدم

تا حالا تو زندگیم با این بی خیالی امتحانات مدرسه رو نخونده بودم

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
من كه به غير از شيمي و زبان فارسي همه رو گند زدم ، شيمي كه هيچ ، فقط تعجبم از زبان فارسيه ، باورم نميشه 20 شدم

amir-chimi

New Member
لایک ها
1
بچه ها این امتحانایه مدرسه رو رها کنین بچسبین به المپیاد حالا ترم اول چه فایده ای داره که ما معدلم 20 بشه یا شاگرد آخر بشیم چیزی که مهمه امتحانات نهایی ترمه دومه که 30%هم در کنکور تاثیر داره .. حالا این چند وقتی که تا مرحله اول مونده رو بیایین یکم به هم روحیه تزریق کنیم ویکم سوالم به این سایت....

rami

New Member
لایک ها
4
مگه تأثیر معل نهایی سوم 25% نیست.

چرا 5% اضافه میکنی؟!!!!!!!!!

amir-chimi

New Member
لایک ها
1
بله اینی که شما میگید برای امساله ولی اخبار چند وقت پیش گفت برای ساله آینده تاپیر معدل 30%میشه.....

rami

New Member
لایک ها
4
ای وای پس این جوری که خیلی بد میشه!

haniye

New Member
لایک ها
234
سلام بچه ها
درسته الان که داریم به امتحانات المپیاد نزدیک میشیم نباید خیلی نه اینکه دیگه اصلا نه به درس های مدرسه برسیم
منم هم عقیده با شما هستم ولی امروز یک اتفاقی افتاد که روحیه ام داغون شد
نمی دونم تاپیک های دیگه رو اگر نگاه کنید متوجه میشید که از جو بد تقلب بچه های مدرسمون گفتم
من هیچ وقت سر امتحانای ترم تقلب نمی کنم سر امتحانای دیگه هم همین طور
یه بار هم به مدیر گوشزد کردم که مراقب ها بیشتر حواسشون باشه تا حالا همه امتحانام 19.5 یا 20 میشم ولی امروز یک سوال از فیزیک رو که اول درست بود خط زدم و اشتباه نوشتم نزدیک 3 نمره غلط دارم ولی همه بچه هایی که تقلب کردند یا 20 یا 19 به بالا میشند واقعا داغون شدم
یک بار آقای nima94 گفت عدالت بعضی اوقات در بی عدالتی هست ولی الان نه دیگه خیلی ظلم هست
اصلا از خازن ها خوشم نمیاد حاضر بودم 100 سوال ترمودینامیک بده همش رو قول میدادم درست حل کنم ولی خازن ....نه
بچه ها تورو خدا ببخشید این ها رو اینجا نوشتم ولی باور کنید خیلی ناراحتم
میشه بهم دلداری بدید؟

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
هانيه جان بي خيال نمره ، من خودم فيزيكو افتضاح دادم ، نه به خاطر بي دقتي و اين جور چيزا ، فقط به خاطر لج كردن دبير فيزيك با كلاس ما ، اصلا خوب تدريس نميكنه مام اعتراض داديم اعتصاب كرديم چند روز نرفتيم كلاسش ، از اداره ام هي اومدن گفتن عوض ميكنيم ترم تموم شده هنوز خبري از عوض كردن نيست ، اين خانمم به خاطر همه اون اعتصابا سوالارو انقدر سخت داده بود كه هيچ كس نتونه 20 شه ،ولي خانم تيرش به سنگ خورده خبر نداشت كه همه ميرن كلاس خصوصي و به سوالا جواب دادن ، منم كه وقت خصوصي رفتن ندارم ، هم بخوام توخود كلاس بشينم هم توخصوصي ، ديگه كي شيمي بخونم ، به خاطر همينم تقريبا همه خوب نوشتن به غير من ، ولي اصلا ناراحت نيستم ، چون من با دانسته هاي خودم به سوالا جواب دادم بدون اينكه قبلا ديده باشمشون ، اما اونا سوالا رو يكبار بادبير خصوصيشون حل كرده بودن ، مهم نيست چند ميگيري مهم اينه كه ارزش نمره من و تو از اونا بيشتره.

haniye

New Member
لایک ها
234
ممنونم زینب جان خیلی خوبی

امیدوارم خدا به همه ما المپیادی ها کمک کنه تا بتونیم موفق بشیم
بازم ممنونم

rami

New Member
لایک ها
4
حالا این که خوبه معلم فیزیک ما یک ماه و نیمه که با ما قهر کرده و فقط کتابو درس میده ولی امتحان ترمو در یه حدی گرفت

که فکر نکنم المپیاد فیزیک هم انقدر سخت باشه.

معلم حسابانمون هم دقیقآ مثل فیزیک همه بچه ها به جز سه نفر زیر 10 میشن.

همه معلم هامون با ما قهر میکنن.................

بالا