نمیدونم دبیر ادبیاتمون اوایل ترم اول گفتن.من شخصا بخش نامه ای رو ندیدم!! ولی حیف.....اشکالی نداره دیگه گذشته. فکر خودتون رو مشغول نکنید . به امتحان بعدی فکر کنید. هر چند حقی ست که از شما ضایع شده و انصاف نیست!
[JUSTIFY]من روز اول فرجم رو استفاده نکردم و به همین دلیل غلط دارم...در واقع مسلط نبودم....امتحان رو زیاد بد ندادم اما نمره کامل نمی گیرم.......[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]لحظه ها رو گذشتیم که به خوشبختی برسیم غافل از این بودیم که لحظه ها خود خوشبختی هستند.....[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]حسابان باید بخونم چون هیچی بلد نیستم مثل azfandak .....عاشق ریاضیتم اما برای ما دبیری اومد که به قول نثرهای ادبی: هیچ نمیدانست و ما را نیز از درون تهی ساخت......[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]علاوه بر اینکه خودش هیچ بلد نبود ما رو هم تباه کرد...[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]دعام کنید...[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]موفق باشید
[JUSTIFY]کویر که واقعا برای خودش یه سوژه بود.....من نوشتن کتاب آیین باستانی نوروز.....اومدم بیرون یکی از دوستام گفت: این کتاب زردشتیه چه ربطی به شریعتی داره؟؟؟؟ منم گفتم چه میدونم والا.....[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]یکی از بچه ها برای اینکه جواب به همه برسونه و کمک کنه اومده بود در سالن به مراقبمون می گفت: آقا چقدر هوا گرمه...بیابونم اینقدر هوا گرم نیست......اما هیچکی نفهمید!!!![/JUSTIFY]
بادافره : به جای کیفر و مجازات نوشتم بازخواست و مواخذه 25/. پر
محتشم : به جای ......... نوشتم بزرگ و دارای ارج و منزلت و مقام 25/. پر
راهوار : به جای تندرو و سریع نوشتم اسب 25/. پر
دهر : به جای .......... نوشتم روزگار و زمانه و تقدیر 25/. پر
خلود: به جای ...... نوشتم جاودانگی و نیکی 25/. پر
تخمیر:به جای .......... نوشتم از خامی در آمدن 25/. پر
به جای ویژگی دربار ویژگی خود رضاخان رو نوشم.(به جای چاپلوسی و تملق نوشم استبداد و زور) 25/. پر
گران جانی و ناپاکی رو نوشتم خود خواه بودن و بخشش نکردن-گناه و کار ناشایست (که البته جواب ها رو هم جابه جا نوشتم) 5/. پر ققنوس نماد چیست؟
کتاب دکتر شریعتی رو ننوشتم 25/. پر
به جای مرصاد العباد نام نجم الدین را نوشتم25/. پر
به جای اثر سلمان هراتی از قیصر امین پور نوشتم25/. پر
لب دیوار دل؟
براق شدن رو نوشتم بغض همراه با ناراحتی5/. پر
شعر حفظی رو هم اشتباه نوشتم5/. پر