زیست.

New Member
لایک ها
4
سلام دوستان کسی میدونه درصد تاثیر امتحان نهایی امسال چنده:39::39:

ghasedak r

New Member
لایک ها
423
پاسخ : امتحان نهایی

این موضوع چندین بار توی چندتا تابیک بررسی شده 1 سرچ بکنید میبینید تاثیر

آخرین ویرایش توسط مدیر

زیست.

New Member
لایک ها
4

مر30خیلی ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر

HIvAD

New Member
لایک ها
193

سلام من یک دانش اموز سوم دبیرستانی هستم ..
از یک طرف نگران امتحانات نهاییم و از یک طرف کنکوررررررررررررر!!!!
بچه رنگای مدرسم دارن میرن کانون و خودشون رو برای کنکور اماده میکنن احساس میکنم تو این مسابقه دارم عقب میفتم
یکی میگه دوتا هندونه رو نمیشه با یک دست گرفت و میگن بچسپ به امسالت و از طرفی می ترسم از کنکور عقب بمونم ....
الان دارم تو کلاس کنکور شرکت میکنم فقط می ترسم اون یکی هنونه دیگری رو از دست بدم ....
اگه میشه به عنوان یک دوست کمکم کنید:63::63::63:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

یک چیزی یادم رفت اینکه اگه کسی جواب سوالم رو بدهhttp://www.irysc.com/forum/t501/

یک چیزی یادم رفت اینکه اگه کسی جواب سوالم رو بلده بدهhttp://www.irysc.com/forum/t501/

amin

New Member
لایک ها
515

سلام
سطح امتحانات نهایی کلا خیلی پایین تر از سطح سوالات کنکور هست
واجب نیس که دو تا هندونه رو با یه دست بگیری خوب با دو دست بگیر
:4:
فقط توی امتحانات نهایی نباید خلاصه نویسی کنی مخصوصا توی ریاضیات و فیزیک.
موفق باشید

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

با نظر آقا امین موافقم
با اینکه میگفتن امتحان نهایی ما سخت بود؛اما بازهم آسون بود
شما در هرحال باید درستون رو خوب یاد بگیرید؛چه کنکوری چه تشریحی
اما من توصیه میکنم که تا فروردین۹۳ بیشتر در حاشیه ی یادگیری دروس که وظیفه اصلی شماست،به تست زدن و دیدن نمونه سوال کنکور بپردازید
و بعد از عید(دقت کنید بعد از عید؛نه خود عید)شروع کنید به حل کردن نمونه سوالات نهایی
من به شما توصیه میکنم نمونه سوالاتی رو تهیه کنید که به تفکیک درس و مبحث سوال داده!‏
اینجوری بیشتر به نفعتونه
از نهایی نترسید
نهایی فقط ۲۰تا۳۰درصد نمره مفت و مجانی دادن به کنکوره
فقط برخورد با سوالات نهایی روش خاصی داره که تاحد زیادی با حل کردن نمونه سوالات و مطالعه پاسخنامه مصوب؛میتونید متوجه بشید
از موفق های نهایی هم میتونید سوال کنید
انشالله؛اگر عمری باقی موند و خدا توفیق خدمتگزاری داد؛خودم هم در آستانه نهایی راهنمایی های لازم رو میکنم
ضمنا قطعا معلمهاتون راهنمایان مطمئنی هستند
پس بخش اعظمی از مطالعه در سبک نهایی رو موکول کنید به اون طرف سال و الان بیشتر سعی کنید تست بزنید یا حداقل تست ببینید که سال کنکور وقت اندکی تنگ است
موفق باشی دوست دور اندیش
باتشکر:)
s.ahmadi

HIvAD

New Member
لایک ها
193

سلام
sanaتوصیه هات خیالم رو کمی راحت کرد . تو کلاس کنکور با خیلی از بچه ها ی پیش و پشت کنکوری دوست شدم این باعث شده نسبت به سال سوم حساس بشم !بچه های چهارمی که میشناسم امسال تو کنکور رتبه مطلوبشون رو نگرفتن و الان دارن کلاس میان ..
جناب amin این که دوتا هندونه رو با دوتا دستم بگیرم چه جوریه ؟مثل اینه که دروس سوم و پیش رو با هم بخونم ...اگه توصیه ای درباره ی امتهان نهایی و کلاس کنکور دارین از ما دریغ نکنین ...
یکی از دانشجو ها میگه کلاس کنکور وقت هدر دادنه نظر شما چیه؟؟؟
با تشکر...

amin

New Member
لایک ها
515

کلاس کنکور نه تنها هدر دادن نیست بلکه توی کلاس کنکو ر خلاصه ای از نکات مهم درسی هم یاد اوری میشه
به شرطی که درست و حسابی بخونی و تست بزنی.

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

سلام
sanaتوصیه هات خیالم رو کمی راحت کرد . تو کلاس کنکور با خیلی از بچه ها ی پیش و پشت کنکوری دوست شدم این باعث شده نسبت به سال سوم حساس بشم !بچه های چهارمی که میشناسم امسال تو کنکور رتبه مطلوبشون رو نگرفتن و الان دارن کلاس میان ..
جناب amin این که دوتا هندونه رو با دوتا دستم بگیرم چه جوریه ؟مثل اینه که دروس سوم و پیش رو با هم بخونم ...اگه توصیه ای درباره ی امتهان نهایی و کلاس کنکور دارین از ما دریغ نکنین ...
یکی از دانشجو ها میگه کلاس کنکور وقت هدر دادنه نظر شما چیه؟؟؟
با تشکر...
تا حد امکان سعی کنید که چهارم رو درسال خودش بخونید!اصلن اگه آدم هر سالی رو به موقع خودش خوب بخونه موفق تر و بی دغدغه تره قطعا!‏
بحث پیرامون کلاس کنکور بسیار طولانی و گسترده ست
منظورشون این بود که به واسطه اینکه مثلا فلان رتبه برتر درسی رو کلاس میرفته؛فلان بچه زرنگ درسی رو میره کلاس؛شما تقلید کور کورانه نکنید و به سمتش نرید
تشخیصش برعهده خودتونه!‏
گاهی برای پیشرفت باید کلاس رفت....اگر معلم خوبی در مدرسه برای دروس مهمی چون ریاضی و فیزیک و زیست و فرضا عربی ندارید؛رفتن به کلاس قدری حیاتی و مهم خواهد شد!‏
دوست عزیز؛در مورد نگرانی شما راجع به دیدن آدمهای پشت کنکوری هم باید بگم که جای ترس وجود نداره!‏
اون دوستان در سبک کنکورهای سال پیش خوندن،و متاسفانه علی رغم تلاششون به بن بست خوردن!به علت تغییرات عجیب و ... در سطح و سوالات کنکور
پیش بینی شده این وضعیت تا یک سال بعد ادامه خواهد داشت و کنکور ۹۳ قطعا سخت تر و پذیرش ها دشوار تره!‏
دبیر محترمی در برنامه ی زنده تلویزیونی عین این جمله رو چند بار تکرار کرد:
‏*کنکور ۹۳ کنکور حرفه ای هاست!*‏
اما خیلی جای نگرانی برای کنکور ۹۴ نیست!قول میدم دیگه از ۹۳ و ۹۲ سخت تر نخواهد شد!‏
و از طرفی شما تجربه ی بیشتری کسب خواهید کرد!‏
و انشالله با یک رتبه ی عالی به دانشگااه و رشته دلخواهتون میرسید....
هیچوقت از کنکور نترسید!‏
در نهایت یک جمله از سوبا سا(قهرمان کارتون فوتبالیست ها!)میگم:
با توپ باید دوست بشی!‏
‏****‏
کنکور هم مثه توپه!باهاش باید دوست بشی....
به وضوح دارم امسال میبینم که هرچی بیشتر به کنکورم علاقه مند تر میشم؛مسیرم راحت تر و هموار تر میشه!‏
موفق باشی
s.ahmadi

F-narges-F

New Member
لایک ها
143

بچه رنگای مدرسم دارن میرن کانون و خودشون رو برای کنکور اماده میکنن احساس میکنم تو این مسابقه دارم عقب میفتم
یکی میگه دوتا هندونه رو نمیشه با یک دست گرفت و میگن بچسپ به امسالت و از طرفی می ترسم از کنکور عقب بمونم ....
الان دارم تو کلاس کنکور شرکت میکنم فقط می ترسم اون یکی هنونه دیگری رو از دست بدم ....

یک چیزی یادم رفت اینکه اگه کسی جواب سوالم رو بدهhttp://www.irysc.com/forum/t501/

یک چیزی یادم رفت اینکه اگه کسی جواب سوالم رو بلده بدهhttp://www.irysc.com/forum/t501/
سلام....
اگه می تونی هر دو هندونه رو با هم برداری که هیچی... ولی اگه نتونستی فقط بچسب به امتحان نهایی ... چون امتحان نهایی خودش جزو کنکور محسوب میشه... فک کنم 35 درصد تاثیر داشته باشه...
اگه امتحان نهایی رو بد بدی تاثیر منفی روی کنکور می گذاره ....
خوندن برای کنکور رو بگذار برای تابستون سال آینده...

سلام....
اگه می تونی هر دو هندونه رو با هم برداری که هیچی... ولی اگه نتونستی فقط بچسب به امتحان نهایی ... چون امتحان نهایی خودش جزو کنکور محسوب میشه... فک کنم 35 درصد تاثیر داشته باشه...
اگه امتحان نهایی رو بد بدی تاثیر منفی روی کنکور می گذاره ....
خوندن برای کنکور رو بگذار برای تابستون سال آینده...

Gabon

New Member
لایک ها
177

سلام امتحانات نهایی تاثیر25 درصد داره..یعنی هم تاثیر مثبت و هم تاثیر منفی.
دوست عزیز.اگه شما به فکر کنکورت باشی خود به خود امتحانای نهاییتم حله.ولی نه اینکه کلا بذاریش کنارا;)

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

سلام امتحانات نهایی تاثیر25 درصد داره..یعنی هم تاثیر مثبت و هم تاثیر منفی.
دوست عزیز.اگه شما به فکر کنکورت باشی خود به خود امتحانای نهاییتم حله.ولی نه اینکه کلا بذاریش کنارا;)
کی گفته نهایی خودش حله؟؟؟؟
هر چیزی نیاز به فکر و استراتزی خاص خودش در زمان مناسب داره!!!
اصلن به بهانه ی کنکور نباید نهایی رو از دست داد چون لازم و ملزوم همدیگه هستن!
و مطمئن باش کسی که الان نهایی رو پیچ میزنه به بهانه ی کنکور 2 روز دیگه کنکور رو هم به بهانه ی چیز دیگه میپیچونه!
شما فعلا به این بچسبین که درستون رو در مرحله ی اول به صورت تشریحی و سپس همراه یادگیری تکنیک های تستی یاد بگیرید!
الان شما دارید از خارج به مسئله نگاه میکنید به محض اینکه کمی در مسئله ی کنکور غرق بشید میفهمید که واقعا یه جاهائیش رو به قول معروف کور خوندید:4:
اصلنم نترسید ازش!مسئله خیلی ساده تر از چیزیه که شما از بیرون بهش نگاه میکنید!
یه نگاهی به سایر پست هام در همین تاپیک بندازید فکر میکنم تمامی نکاتی که فعلا برای نهایی نیاز دارید رو گفتم
باز اگر سوالی بود در خدمتم...
s.ahmadi

بالا