پاسخ : امتحان های پیش دانشگاهی
پست اولو ببین! من بر اساس اون و جوابایی که بهش دادن و مثلا اینکه یکی میدونه نمره اش بالاست بازم نشسته تا 0.25 ش نمره شو حساب کرده! یا مثلا چرا باید یکی بیاد فقط غلطاشو بگه و هیچ سوال نپرسیده باشه! پس منطورم با تو نبود!
من مشکلم اینه که تاپیک "کنکوریهای91سلام" گم و گور شد از بس نرفتیم اونجا! من فکر میکردم تعدادمون کمه که تنها خوبیه این تاپیک این بود که من فهمیدم زیادیم ولی خیلیا اونجا سر نمیزنن!
به نظرم اگه شما حتی تو این امتحانام سوال درسی داشتی و از اونجایی که میگی واسه کنکور پرسیدی به نطر من همونجا بپرسی بهتره چون مثلا من که میام پست اول اینجارو میبینم فکر اینو نمیکنم که یکی بیاد از سوالای شما بپرسه! ولی اونجارو انقدر سوالای خوب هست و میدونیم که اگه تاپیکش بیاد بالا یعنی یکی سوال پرسیده و اونی که بخواد به سوالت جواب بده همونجا جواببتو میده!
میم مثل فقط محسن(فک نکن نمیشناسمت)! و نه حتی میلاد!
میلاد عزیز ما که واسه نمره اش نمی کنیم!میخوایم یاد بگیریم(و درمورد خودم ، بیشتر دوست دارم نظرات بقیه رو بدونم ببینم اونا چطور به این شعر نیگا میکنن) ........تا فردا سر کنکور همینا رو سوتی ندیم! که اگه غیر از این باشه بی ارزشه!
پایا باشید
میم مثه محسن
پایا باشید
میم مثه محسن
من مشکلم اینه که تاپیک "کنکوریهای91سلام" گم و گور شد از بس نرفتیم اونجا! من فکر میکردم تعدادمون کمه که تنها خوبیه این تاپیک این بود که من فهمیدم زیادیم ولی خیلیا اونجا سر نمیزنن!
به نظرم اگه شما حتی تو این امتحانام سوال درسی داشتی و از اونجایی که میگی واسه کنکور پرسیدی به نطر من همونجا بپرسی بهتره چون مثلا من که میام پست اول اینجارو میبینم فکر اینو نمیکنم که یکی بیاد از سوالای شما بپرسه! ولی اونجارو انقدر سوالای خوب هست و میدونیم که اگه تاپیکش بیاد بالا یعنی یکی سوال پرسیده و اونی که بخواد به سوالت جواب بده همونجا جواببتو میده!
میم مثل فقط محسن(فک نکن نمیشناسمت)! و نه حتی میلاد!