aria79

New Member
لایک ها
46
سلام دوستان

من دانش آموز سال اول دبیرستان هستم ..و به هردو رشته ی شیمی و زیست علاقه دارم..نمی دانم کدام را برای المپیاد انتخاب کنم؟:confused:

سریعتر باید تصمیم بگیرم و شروع کنم چون خیلی دیر شده و بیشتر دوستام شروع کردن..

لطفا به من کمک کنین

atmab

New Member
لایک ها
9
پاسخ : انتخاب رشته المپیاد شیمی یا زیست؟ (کمک)

سلامبستگی ب علاقتون داره ینی مثه من ب استعدادتون توجه نکنینمن سال اول چونکه ریاضیات قویی داشتم رفتم المپیاد ریاضی در حالی ک به شیمی علاقه داشتممن حتی سال اولم مرحله دوم ریاضی رو بالای کف زدم ولی چونکه علاقه ب ریاضیات نداشتم امسال با اینکه سطحم بدک نبود کنار گذاشتماینارو گفتم ک اشتباه منو نکنینموفق باشید

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

سلام دوستان

من دانش آموز سال اول دبیرستان هستم ..و به هردو رشته ی شیمی و زیست علاقه دارم..نمی دانم کدام را برای المپیاد انتخاب کنم؟:confused:

سریعتر باید تصمیم بگیرم و شروع کنم چون خیلی دیر شده و بیشتر دوستام شروع کردن..

لطفا به من کمک کنین
سلام هرکدوم که علاقه بیشتری بهش دارین برید البته به نظرمن استعداد وتوانایی هم مهم هست.
شما میتونید خودتون رو بسنجید و ببینید درهمین سالی که گذشت وسالهای راهنمایی کدوم درس براتون جذابیت بیشتری داشته و زحمت بیشتری براش کشیدین
البته بررسی مسیر المپیاد هردو رشته و ویژگی های هرکدوم هم میتونه موثر باشه اگه اینکارو بکنید اون وقت میبینید که به مسیر کدوم یکی شون علاقمند هستید
اگه راهنمایی بیشتر و جزیی تر خواستین میتونین پیام خصوصی بدین.در خدمتتون هستم

aria79

New Member
لایک ها
46

سلام هرکدوم که علاقه بیشتری بهش دارین برید البته به نظرمن استعداد وتوانایی هم مهم هست.
شما میتونید خودتون رو بسنجید و ببینید درهمین سالی که گذشت وسالهای راهنمایی کدوم درس براتون جذابیت بیشتری داشته و زحمت بیشتری براش کشیدین
البته بررسی مسیر المپیاد هردو رشته و ویژگی های هرکدوم هم میتونه موثر باشه اگه اینکارو بکنید اون وقت میبینید که به مسیر کدوم یکی شون علاقمند هستید
اگه راهنمایی بیشتر و جزیی تر خواستین میتونین پیام خصوصی بدین.در خدمتتون هستم
ممنون ..من تازه وارد هستم و امکان ارسال پیام خصوصی ندارم..چطور میتونم با مسیر هر دو آشنا بشم.؟.به هردو علاقه دارم..

_Mobin_

New Member
لایک ها
257

اول ببینید سال دیگه می خواید چه رشته ای برید. اگه ریاضی برید که نمی تونید زیست شرکت کنید.
بعدش به نظرم اول هدف تون از المپیاد خوندن را مشخص کنید، بعد رشته را انتخاب کنید.

sorooshz

New Member
لایک ها
90

ممنون ..من تازه وارد هستم و امکان ارسال پیام خصوصی ندارم..چطور میتونم با مسیر هر دو آشنا بشم.؟.به هردو علاقه دارم..
به نظر من برید با افرادی که دارن برای هر کدوم از این دو المپیاد می خونن بپرسین . در ضمن خودتون هم می تونید یه جست و جو توی اینترنت بکنین و یه حد و حدودی از هر کدوم از المپیادا دستتون میاد

aria79

New Member
لایک ها
46

اول ببینید سال دیگه می خواید چه رشته ای برید. اگه ریاضی برید که نمی تونید زیست شرکت کنید.
بعدش به نظرم اول هدف تون از المپیاد خوندن را مشخص کنید، بعد رشته را انتخاب کنید.
تجربی میرم..هدفم : علاقه..رسیدن به سطح علمی بالا در رشته مورد علاقم..اینکه عملگرا و با اراده بار بیام و...

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

شما میتونید از افراد المپیادی مدرستون(اگه دارید) سوال کنید
برای آشنا شدن میشه مباحث و ویژگی های هرالمپیاد رو در نظر بگیریدمثلا اگه بیاید زیست باید فیزیک ریاضی وشیمی قوی هم داشته باشید و خصوصیت بارز زیست گسترده بودن مطالبش هست به طوری که باید مباحث بسیاری رو بخونید ولی شاید درمورد شیمی اینطور نباشه اما تقریبا ازهرکس شنیدم میگن خصوصیت شیمی اینه که درهرسطحی مطالب زیادی بهش اضافه میشه که قبلا اونارو نخوندین مثلا میگن شیمی دوره کلا با مطالبی که تاقبل ازاون خونده شده کاملا تفاوت داره البتهاین مورد تو زیست هم هست منتهی نه به این شدت مثلا یکی ازمطالب جدید در دوره زیست سیستماتیک گیاهی هستش که تاقبل ازاون دراون حد تخصصی خونده نمیشه.بازهم میگم اگه شما بیاید زیست باید زیست باید اون درسهایی که گفتم قوی باشید خب این میتونه نکته خوبی برای شما باشه چون تاکسی شیمی بلد نباشه فهم بیوشیمی که یکی از اساسی ترین ومهمترین مباحث المپیاد زیست هست براش سخت خواهد بود بنابراین شما میتونید درکنار المپیاد زیستتون(اگه این رشته روانتخاب کنید) تا حدودی هم شیمی بخونید که مطمئنا مفید خواهد بودالبته این روهم بدونید که هرفرد فقط میتونه یک رشته رو تو دوره بخونه یعنی اگه کسی مرحله 2 زیست وشیمی هردوتاش روقبول بشه فقط میتونه یکیشون رو برای دوره انتخاب کنه.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

شما میتونید از افراد المپیادی مدرستون(اگه دارید) سوال کنید
برای آشنا شدن میشه مباحث و ویژگی های هرالمپیاد رو در نظر بگیریدمثلا اگه بیاید زیست باید فیزیک ریاضی وشیمی قوی هم داشته باشید و خصوصیت بارز زیست گسترده بودن مطالبش هست به طوری که باید مباحث بسیاری رو بخونید ولی شاید درمورد شیمی اینطور نباشه اما تقریبا ازهرکس شنیدم میگن خصوصیت شیمی اینه که درهرسطحی مطالب زیادی بهش اضافه میشه که قبلا اونارو نخوندین مثلا میگن شیمی دوره کلا با مطالبی که تاقبل ازاون خونده شده کاملا تفاوت داره البتهاین مورد تو زیست هم هست منتهی نه به این شدت مثلا یکی ازمطالب جدید در دوره زیست سیستماتیک گیاهی هستش که تاقبل ازاون دراون حد تخصصی خونده نمیشه.بازهم میگم اگه شما بیاید زیست باید زیست باید اون درسهایی که گفتم قوی باشید خب این میتونه نکته خوبی برای شما باشه چون تاکسی شیمی بلد نباشه فهم بیوشیمی که یکی از اساسی ترین ومهمترین مباحث المپیاد زیست هست براش سخت خواهد بود بنابراین شما میتونید درکنار المپیاد زیستتون(اگه این رشته روانتخاب کنید) تا حدودی هم شیمی بخونید که مطمئنا مفید خواهد بودالبته این روهم بدونید که هرفرد فقط میتونه یک رشته رو تو دوره بخونه یعنی اگه کسی مرحله 2 زیست وشیمی هردوتاش روقبول بشه فقط میتونه یکیشون رو برای دوره انتخاب کنه.

sorooshz

New Member
لایک ها
90

تجربی میرم..هدفم : علاقه..رسیدن به سطح علمی بالا در رشته مورد علاقم..اینکه عملگرا و با اراده بار بیام و...
توی خود سایت irysc دو بخش از رادیو المپیاد ها هستن که یکیشون درباره ی المپیاد شیمیه و یکیشون درباره ی زیست . شاید کمکتون کنه .

برای شیمی هم خود آقای خلینا حرف زدن . احتمالا به دردتون بخوره

آخرین ویرایش توسط مدیر

aria79

New Member
لایک ها
46

مرسی از همگی..

راستش من یه مدت زیست میخوندم و کمپل و اینا هم خریدم ولی وسطاش ولش کردم و بین شیمی و زیست شک کردم...نمیدونم هنوز..امیدوارم بتونم درست تصمیم بگیرم..ممنون میشم

یکی از شیمی بیشتر بگه...

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

یه چیز جدید اینه که خیلی از آدما دوالمپیادین و گاهی 3"!من خودم دوالمپیادیم!:3:

atmab

New Member
لایک ها
9

شیمی ینی عشق شیمی ینی زندگی!!!!!!!! چیزه بیشتری در موردش ب ذهنم نمیرسه
حالا جدا از شوخی اگه هدفتون مدال گرفتنه شیمی رو بخونین چونکه منابعش تا مرحله دوم نسبت ب بقیه المپیادا خیلی خیلی کمتره
ولی بنظره من فقط علاقه و علاقه و علاقه
شما میتونید تا پایان خرداد امسال هر دو رشته رو بخونیدو ببینید ب کودوم بیشتر علاقه دارین نگران دیر شدن و کمبوده وقتو نکنید مثلا تو مدرسمون یکی از تابستون ورود به سال سوم شورو کردو طلا 4 جهانی شد (که الان رکورده مدال جهانی مدرسه دستشه!!!!) پس هیچوقت واسه شورو کردن دیر نیست(البته تقریبا هیچوفت!!!!!!!!)

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

شیمی ینی عشق شیمی ینی زندگی!!!!!!!! چیزه بیشتری در موردش ب ذهنم نمیرسه
حالا جدا از شوخی اگه هدفتون مدال گرفتنه شیمی رو بخونین چونکه منابعش تا مرحله دوم نسبت ب بقیه المپیادا خیلی خیلی کمتره
ولی بنظره من فقط علاقه و علاقه و علاقه
شما میتونید تا پایان خرداد امسال هر دو رشته رو بخونیدو ببینید ب کودوم بیشتر علاقه دارین نگران دیر شدن و کمبوده وقتو نکنید مثلا تو مدرسمون یکی از تابستون ورود به سال سوم شورو کردو طلا 4 جهانی شد (که الان رکورده مدال جهانی مدرسه دستشه!!!!) پس هیچوقت واسه شورو کردن دیر نیست(البته تقریبا هیچوفت!!!!!!!!)
واقعا از سوم شرو کردو مدال طلا 4 جهانی شد ؟!عجب بابا! خوپ پس امیدی است!

Icholover

New Member
لایک ها
36

اگه بيشتر به محاسبات علاقه مندي برو شيمىشيمى پنجاه درصد محاسباتى و رياضي داره ولى زيست شايد ده يا بيست درصددر واقع واسه زيست بايد حافظه ى خيلي قوى اى داشته باشي ولى واسه شيمى بايد قدرت استدلال بالا داشته باشيبه اين مزخرفات آسون و سختى و اينا هم اصلا توجه نكن چون پشيمون ميشي،يكى از معلماى مدرسمون به يه بنده خداى اولى كه نميدونست چه رشته اى بره گفته بود برو ببين بچه هاى شاختون تو كودوم رشته ان بعد يه رشته اى غير از اون برو!!=)))فقط علاقه مهمه چون اگه علاقه داشته باشي بعد ها كه خداى نكرده يه روز نااميد بشي هم با علاقت ادامه ميديموفق باشي

اگه بيشتر به محاسبات علاقه مندي برو شيمىشيمى پنجاه درصد محاسباتى و رياضي داره ولى زيست شايد ده يا بيست درصددر واقع واسه زيست بايد حافظه ى خيلي قوى اى داشته باشي ولى واسه شيمى بايد قدرت استدلال بالا داشته باشيبه اين مزخرفات آسون و سختى و اينا هم اصلا توجه نكن چون پشيمون ميشي،يكى از معلماى مدرسمون به يه بنده خداى اولى كه نميدونست چه رشته اى بره گفته بود برو ببين بچه هاى شاختون تو كودوم رشته ان بعد يه رشته اى غير از اون برو!!=)))فقط علاقه مهمه چون اگه علاقه داشته باشي بعد ها كه خداى نكرده يه روز نااميد بشي هم با علاقت ادامه ميديموفق باشي

narmin

New Member
لایک ها
75

دقیقا همینم مشکل من بود.اول میخواستم شیمی بدم ولی بعد دیدم استعدادم تو زیست بهتره.به نظر من فرقی نداره و دو تاشونم جزو بهترین ها هستن.
اما فکرنکنم زیستو دوست داشته باشی چون اگه دوس داشتی خب ولش نمیکردی:219:منو که یه روزم نمیتونن از کتابای زیست جداکنن:123:

آخرین ویرایش توسط مدیر

aria79

New Member
لایک ها
46

من واقعا هنوزم نمیدونم..از طرفی به محیط و حیات و طبیعت و بدن انسان خیلی علاقه مندم و از طرفی از شیمی و ساختاراتم و نظم قشنگی که باید تو خوندنش داشته باشی خیلی

خوشم میاد!:105:

در واقع بین پزشکی و دارو شک دارم اگه بخوام برای پزشکی تلاش کنم باید برم زیست ولی اگه دارو برم باید از حالا شیمیمو قوی کنم...به هر دو هم از یه جهاتی علاقه مندم:52:

مثلا با ساخت دارو و کشف دارو جدید و ترکیب مواد مختلف خیلی حال میکنم!:D

از طرفیم عاشق اینم که به مردم کمک کنم و جون یه نفرو نجات بدم:123:

در واقع بین این دو شک دارم : المپیاد زیست+ پزشکی یا المپیاد شیمی + دارو سازی ؟؟؟؟؟؟؟

helllllp!

plz!!!!!!

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

F.j1998

New Member
لایک ها
7

درسته علاقه خيلي مهمه اما وقتي بين دوتا چيز شك داري به اينده هر دو شون بيشتر فك كن
مثلا اگر يه عالمه وقت و انرژي ت رو واسه المپياد بزاري و اون وقت خدايي نكرده قبول نشي بايد يه چيزي از المپياد بدست اورده باشي كه تورو راضيت كنه و ارومت كنه ،مثلا زيست خيلي از مباحث فراتر از كتاب داره كه تو كنكور ازشون استفاده نميشه ، ولي براي شيمي مباحثي كه براي المپياد ميخوني تاثير مستقيم داره رو ي شيمي كنكورت،اين يه نكته خيلي مثبته رشته شيمي هس,ماكه المپيادي بوديم شيمي دو و سه رو امسال يادگرفتيم وقتي هم كه داشتيم فصل چهار شيمي دو رو ياد ميگرفتيم به معلم المپيادمون كلي غر زديم كه چرا انقد سخت گيري ميكنيد و هي امتحان ميگيريد و سخته و......ولي بهمون گفتن كه شما الان اگر يادنگيريد با معلم مدرستون تو اسفندبايد ياد بگيريد كه اون موقع درگير ازمون نشانه و تعطيلات عيد هستيد و بازم درست ياد نمي گيريد
واقعا هم همين شد الان سر كلاس شيمي ك ما مسلط هستيم طوري كه خيلي اوقات معلممون عصبي ميشه،الان حتي اگر ما ها قبول نشيم واقعا راضي هستيم نسبت به بچه هاي فيزيك ورياضي و... ،موقعي هم كه معلممون داره درس ميده ماها تست ميزنيم​

آخرین ویرایش توسط مدیر

silent hell

New Member
لایک ها
41

حفط یک خوبه برو شیمی

mahya_rz

New Member
لایک ها
39

با سلام منم همین مشکلو دارم فقط بین رشته ی زیست شناسی و ریاضی :225: ... حتی نمیدونم چه رشته ای باید برم
من در رشته ی ریاضی استعداد دارم و به رشته ی تجربی علاقه ... می خواستم برای سال دوم دبیرستان کمپلو بخونم ولی امسال تو المپیاد ریاضی شرکت کردم و به نسبت خوب دادم ... هنوزم بین این دو رشته موندم به منم کمک کنین چی کار کنم ؟
می تونم سال دوم برم رشته ی ریاضی و سال سوم تغییر رشته بدم ؟ :216::150:

بالا