V Vbulettin New Member 1392/1/29 #1 ارسال ها 18 لایک ها 3 امتیاز 0 1392/1/29 #1 دوستان برای آموزش فیزیک ۲ به نظر شما أموزش نشر الگو خوب هست یا مبتکران و یا کتاب دیگه ای که از این دو بهتر باشه. ممنون.
دوستان برای آموزش فیزیک ۲ به نظر شما أموزش نشر الگو خوب هست یا مبتکران و یا کتاب دیگه ای که از این دو بهتر باشه. ممنون.
GMOIChO New Member 1392/1/29 #2 ارسال ها 134 لایک ها 101 امتیاز 0 1392/1/29 #2 پاسخ : انتخاب کتاب برای آموزش فیزیک ۲ من نشرالگو خوندم مبتکرانم خوبه ولی من الگو خوندم راضی بودم
S sargord New Member 1392/1/30 #3 ارسال ها 74 لایک ها 103 امتیاز 0 1392/1/30 #3 پاسخ : انتخاب کتاب برای آموزش فیزیک ۲ Vbulettin گفت دوستان برای آموزش فیزیک ۲ به نظر شما أموزش نشر الگو خوب هست یا مبتکران و یا کتاب دیگه ای که از این دو بهتر باشه. ممنون. کلیک کنید تا باز شود... مبتکران و الگو عین همن !حتی مثال هاش! فقط پس و پیش گفته ولی من چن مبتکران خوندم و میخونم .. مبتکران توصیه میکنم.
پاسخ : انتخاب کتاب برای آموزش فیزیک ۲ Vbulettin گفت دوستان برای آموزش فیزیک ۲ به نظر شما أموزش نشر الگو خوب هست یا مبتکران و یا کتاب دیگه ای که از این دو بهتر باشه. ممنون. کلیک کنید تا باز شود... مبتکران و الگو عین همن !حتی مثال هاش! فقط پس و پیش گفته ولی من چن مبتکران خوندم و میخونم .. مبتکران توصیه میکنم.
penta New Member 1392/2/1 #4 ارسال ها 371 لایک ها 476 امتیاز 0 1392/2/1 #4 پاسخ : انتخاب کتاب برای آموزش فیزیک ۲ مگه خوشخوان برای فیزیک 2 کتاب نداره؟ اگه داشته باشه به نظرم اون خوبتره. یعنی مبتکران از خوشخوان سختتره؟
پاسخ : انتخاب کتاب برای آموزش فیزیک ۲ مگه خوشخوان برای فیزیک 2 کتاب نداره؟ اگه داشته باشه به نظرم اون خوبتره. یعنی مبتکران از خوشخوان سختتره؟
imooo New Member 1392/2/1 #5 ارسال ها 82 لایک ها 59 امتیاز 0 1392/2/1 #5 پاسخ : انتخاب کتاب برای آموزش فیزیک ۲ سلام من هم کتاب الگو دارم و هم خوشخوان بنظر من الگو بخون چون نسبت به خوشخوان توضیحات کاملتر و بهتری داره و کتاب خوشخوان بیشتر نزدیک به المپیاد تا کنکور و امتحانات مدارس موفق باشی
پاسخ : انتخاب کتاب برای آموزش فیزیک ۲ سلام من هم کتاب الگو دارم و هم خوشخوان بنظر من الگو بخون چون نسبت به خوشخوان توضیحات کاملتر و بهتری داره و کتاب خوشخوان بیشتر نزدیک به المپیاد تا کنکور و امتحانات مدارس موفق باشی
BIOSAM New Member 1392/2/6 #6 ارسال ها 304 لایک ها 804 امتیاز 0 1392/2/6 #6 پاسخ : انتخاب کتاب برای آموزش فیزیک ۲ هر دوتایی شون خوبن ولی خوندن الگو راحتتره.البته فیزیک پایه گاج هم خوبه چون فقط تست های کنکوره.
پاسخ : انتخاب کتاب برای آموزش فیزیک ۲ هر دوتایی شون خوبن ولی خوندن الگو راحتتره.البته فیزیک پایه گاج هم خوبه چون فقط تست های کنکوره.
hanieh k New Member 1392/2/7 #7 ارسال ها 45 لایک ها 32 امتیاز 0 1392/2/7 #7 پاسخ : انتخاب کتاب برای آموزش فیزیک ۲ الگو واقعا خوبه!