پاسخ : .: انتقادات سازنده از ظاهر جدید تالارهای آیریسک - شهریور 92 :.
سلام.
با تشکر از مديريت سايت، جناب آقای خلينا که هميشه به فکر به روز بودن و پيشرفت آيريسک هست
و با تشکر از اقای راست رو ، طراح ساختار ظاهری جديد سايت.
- دانش پژوهان و اعضای سايت دقت کنند که کلاً مغز انسان زياد تغييرات رو دوست نداره، کمی صبر کنيد، عادت میکنيد !
و اما نظر بنده در مورد ظاهر و ساختار جديد تالارها :
- با کروم و فايرفاکس و اکسپلورر امتحان کردم. در نمايش ظاهر جديد مشکلی وجود نداشت.
- صفحه اصلی تالارها :1- قسمت بالا : فضای خالی خيلی زياد داره. و فاصله بين آيتم های مختلف زياده. در نتيجه صفحه خالی ديده ميشه.
2- توی منوها قسمت "آيريسک من" و نام کاربری که جلوی "خوش آمديد" نوشته شده کاملاً يکسان تعريف شده اند.
3- به نظر من ميشه به جای "صفحه مديريت" از همون "ايريسک من" استفاده کرد.
4- "در حال حاضر ايريسک چه ميکند" بسيار فکر خوب و عالی هست. جاش قبلاٌ خيلی خالی بود.
5- جای برند (علامت) اصلی آيريسک خيلی خالی هست. و ای کاش کنار اون دانش آموز، به جای آيريسک با نوشته تيره، همون علامت اصلی گذاشته بشه.
6- اينطوری که "آيريسک" نوشته شده ياد تغيير لوگوی کانالهای صداسيما زمان وفات و .. ميفتم که آرم رو سياه رنگ ميکنند.
7- ترکيب رنگ خوب هست ولی نه برای اين سايت :
الف) محيط رو کسل کننده و غمگين نشون ميده و انرژی لازم رو برای يه المپيادی نداره.
ب) محيط اصلی تيره با نوشته های روشن هست ولی محيط تاپيک ها سفيد با نوشته تيره، وقتی از صفحه اصلی به يک تاپيک وارد ميشه تا متن تاپيک خونده بشه چشمها بدجوری اذيت ميشه. مثل اين وبلاگ هايی که زمينه سياه و متن سفيد داره، بعدش که ميری به صفحه ای با زمينه روشن و متن تيره، اونوقت چشمها نميتونه .
ج) تعداد انبوهی از کاربران سايت شب کار هستند !، اين رنگبندی محيط برای مطالعه تو نور کم و اتاق تقريباً تاريک خوب نيست و چشم ها اذيت ميشه.
8 - قسمت انتهايی صفحه "فعاليتهای در حال انجام" ، زمينه سفيد و با متن تيره داره که هماهنگی با قسمت های ديگه نداره !
9 - قسمت انتهايی صفحه "فعاليتهای در حال انجام" ، تک رنگ هست و به نظر مياد که متن زيادی داره. ميشه قسمت های مختلف رو به جای متن بولد، با رنگ يا متن رنگی جدا کرد.
10- قسمت "مدت زمان آنلاين بودن کاربرها" حذف شده يا من نتونستم پيدا کنم؟
11- در کل فاصله بين خطوط قسمت های متنی زياد بشه بختره، مثلاً تو قسمت "راهنمای تازه کارها".
- صفحه کاربری :
1- نوشته های منوها و زمينه در يک طيف رنگی هستند و تشخيص اونها سخت شده. (زمينه حاکستری روشن و نوشته خاکستری کمی تيره تر)
2- رنگ زمينه قسمت سمت راست که خاکستری روشن هست هم دلگيره.
3 - در قسمت سمت راست، دو بار نوشته "شما هیچ کاربری در هیچ گروهی ندارید." نوشته شده !
4- اگر فاصله و فضاهای خالی قسمت بالای سايت کمتر بشه تا منوهای کاربری کمی بالاتر بياد و در ديد باشه بهتره. اينجوری که الان هست بهد از ورود به هر صفحه ای بايد اسکرول کرد تا قسمت مورد نظر رو ببينی !
در کل به نظرم ترکيب رنگی اگر تغيير کنه و با انرژی تر و شادتر بشه بهتر هست.
فعلاً همين ها رو متوجه شدم !