انتگرال

F

fiiii

Guest
یاد گرفتن انتگرال واسه خوندن هالیدی خوبه و لازم ولی یه مطلبی هست اونم اینکه مرحله یک تستی هست یعنی با هر راه حلی مسئله می شه حل کرد اکثر فرمول های خفن هم یه انتگرالی دور و برش هست پس تو مرحله یک کاربرد داره ولی تو مرحله دو اصلا انتگرال به دردتون نمی خوره چون باید از فرمول هایی استفاده کنید که تو کتاب هست پس استفاده از انتگرال بی معنیه بعضیا تکانه یاد می گیرن تو مرحله دو وقتی سوال با تکانه حل کنی اخرش تو جواب نهایی یه اشتباه کوچیک بکنی کل 10 نمره رو بهت نمی دن اگه مصحح خیلی خوش انصاف باشه یه نمره زیر 5 می ده ولی وقتی با کارانژی حل کنی اخرش اشتباه کنی 8 بهت می دن پس سعی بشه که مرحله دو با فرمول های دوره ی دبیرستان سوال حل بشه بعد هم از اونجایی که المپیاد به سمت مفهومی شدن (سختتر شدن!)داره می ره اعداد جا خودشون به حروف دادن پس وقتی محاسبات نباشه انتگرال فقط نمادش به دردتون می خوره ! انتگرال در همین حد کافیه !....

IsaacNewton

New Member
لایک ها
17
با اینکه انتگرال به نظر شما به درد نمیخوره ولی بیاید ببینیم چقدر انتگرال بلدیم.

*فرض کنید c2>c1>0 , m2>m1>0 ناحیه ی w محصور به xy=c1 , xy=c2 , y=m1x , y=m2x در ربع اول صفحه ی مختصات (x,y) را در نظر میگیریم ، انتگرال زیر را محاصبه کنید.

sinas1372

New Member
لایک ها
1
محاسبه ی اون انتگرال سخت نیست منظورم اینکه نیاز به فکر کردن نداره
روش کار معلومه

Irodov

New Member
لایک ها
0
تو مرحله دوم اگه از انتگرال استفاده بشه مشکلی پیش میاد؟؟

vma

New Member
لایک ها
74
پاسخ : انتگرال

اتفاقا انتگرال خیلی مهمه و به درد می خوره!!!!!!!!!!!!!باید خوب یادش گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی از مسئله ها چه تو مرحله یک چه تو مرحله دو هست که باید از انتگرال کمک گرفت!!!:39:

Pouya_p

New Member
لایک ها
55

سلام اون چیزی که من می*دونم برا دوره ۴۰ نفر انتگرال لازمه اما برا مرحله ۲ اگر سوالی* رو با انتگرال حل کنی* توی ۹۰% موقع نمره نمیدن چون سوال یه ایده غیر انتگرلی داره به نظر من تو مرحله ۲ نباید از انتگرال استفاده کرد تا جای ممکن خیلی* خطرناکه

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

سلام اون چیزی که من می*دونم برا دوره ۴۰ نفر انتگرال لازمه اما برا مرحله ۲ اگر سوالی* رو با انتگرال حل کنی* توی ۹۰% موقع نمره نمیدن چون سوال یه ایده غیر انتگرلی داره به نظر من تو مرحله ۲ نباید از انتگرال استفاده کرد تا جای ممکن خیلی* خطرناکه
من دقیقا" نمیدونم تصحیح چطور انجام میشه.

اما میدونم کسی که برگه رو تصحیح میکنه اغلب یه استاد دانشگاهه و اینقدر سواد داره که بفهمه ما چی نوشتیم. و ضمنا" فکر میکنم که اون طرف میخواد ببینه سطح سواد شما چقدره. اگر تو سوال گفته از انتگرال استفاده نکنید خب نباید استفاده کنید مثل دوره 40 نفر که اگه یه سوال رو که با اختلال خواسته کسی دقیق حل کنه (نمونش زیاده) ممکنه بهش نمره ندن یا ازش کسر کنن.

بالا