Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602
سلام

این انجمن رو به تازگی درست کردم. شاید یکی از دلایلش این باشه که کاربران آیریسک اکثرا شیمی و زیستی و کنکوری هستن و بعدش هم ریاضی و فیزیک تقریبا کسی توی انجمن های کامپیوتر مطلبی برای استفاده نمی گذاره گفتم یه انجمن جدید درست کنم و از چند تن دعوت کنم تا بتونیم المپیاد کامپیوتر رو پیش ببریم. این سایت رو یه زیر مجموعه ای از آیریسک در نظر بگیرید. می خوام با آقای خلینا هم صحبت کنم در موردش. در کل الآن جز یکسری از بخش هاش بقیه قسمت هاش خالیه می تونید عضو بشید و مطالب جدید بگذارید.

آدرسش هم اینه : IROI | تالار المپیاد کامپیوتر

AlimA

New Member
لایک ها
178
پاسخ : انجمن المپیاد کامپیوتر ایروی

خیلی خوبه
دنبال راهبرم باشی خوبه براش
ولی نه کسی مثه اقای فولادی که اونجا نوشته بودی
چون ایشون صبح تا شب کلاس دارن و حتی فکرشم نکن
آقای گوهرشادی هم بعیده وقت کنن

لایک ها
79

کار خیلی خوبیه ولی به نظرم اگه فعالیتتون رو توی این سایت بیشتر کنید بهتر نیست؟
دوباره ساختن یه فروم دیگه از صفر , عضو گیری و کلی دردسر دیگه... آخر سر هم که به گفته خودتون قراره زیر مجموعه همین جا بشه. خوب همین جا مشکلش چیه؟ حداقل مزیتی که داره اینه که کلی تاپیک توش داره که اگه کسی جدید عضو بشه می تونه استفاده کنه.

Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602

کار خیلی خوبیه ولی به نظرم اگه فعالیتتون رو توی این سایت بیشتر کنید بهتر نیست؟
دوباره ساختن یه فروم دیگه از صفر , عضو گیری و کلی دردسر دیگه... آخر سر هم که به گفته خودتون قراره زیر مجموعه همین جا بشه. خوب همین جا مشکلش چیه؟ حداقل مزیتی که داره اینه که کلی تاپیک توش داره که اگه کسی جدید عضو بشه می تونه استفاده کنه.
بله حرف شما درسته. ولی کسانی که طی امروز و دیروز عضو انجمن شدن حدودا 14 نفر هستند که هنوز چیزی از المپیاد کامپیوتر بلد نیستند، اگه یه سری به اون جا زده باشید می فهمید که برای کوچک ترین جزئیات المپیاد کامپیوتر هم بخش جدایی درست شده. در صورتی که این فروم فقط سه تا بخش داره و خیلی کلی تره. در کل من اگه می خواستم یه سایت جدی درست کنم باید یه دامنه و هاست میگرفتم. ولی بعد از چند وقت متوجه مزیتی که این کار داره میشید. در ضمن منابع المپیاد کامپیوتر توی اینترنت کمه اگه بیشتر شه چه عیبی داره؟

لایک ها
79

بله حرف شما درسته. ولی کسانی که طی امروز و دیروز عضو انجمن شدن حدودا 14 نفر هستند که هنوز چیزی از المپیاد کامپیوتر بلد نیستند، اگه یه سری به اون جا زده باشید می فهمید که برای کوچک ترین جزئیات المپیاد کامپیوتر هم بخش جدایی درست شده. در صورتی که این فروم فقط سه تا بخش داره و خیلی کلی تره. در کل من اگه می خواستم یه سایت جدی درست کنم باید یه دامنه و هاست میگرفتم. ولی بعد از چند وقت متوجه مزیتی که این کار داره میشید. در ضمن منابع المپیاد کامپیوتر توی اینترنت کمه اگه بیشتر شه چه عیبی داره؟
حرفتون درسته. من مشکلی با ایجاد منبع جدید اصلا ندارم, خیلی هم ثواب داره :دی
من اصلا با کارتون مشکل ندارم , مشکلم بیشتر با این حرفتون بود که می خواد زیر مجموعه اینجا بشه (به نظرم اومد اگه می خواد در آخر زیر مجموعه اینجا بشه خب چرا از اول همین جا نباشه؟!)
وگرنه چی بهتر از گسترش منابع؟ خیلی هم خوب :)

بالا