وضعیت
موضوع بسته شده است.

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014
مي شه درمورد "انرزي مي تونه درغالب جرم ظاهر بشه!" نوضيح بديد؟!...............

آخرین ویرایش توسط مدیر

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014
پاسخ : انرزي........

اصلن ي سوال مهم: واقعا ماهيت انرزي جيه؟؟؟؟!!!.......

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

اهيت انر‍ي روكه هيچ كسي نميدون داداش من!!
اون جمله اول هم مربوط به نسبيته

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

اهيت انر‍ي روكه هيچ كسي نميدون داداش من!!
اون جمله اول هم مربوط به نسبيته
مي شه درمورد جمله ي اول بيشتر توضيح بدي؟!.....مربوط ب e=m.c^2 هست؟!

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

ببين هم به اون مربوطه يه جورايي هم به اين كه "وقتي با يه سرعت كه در برابر سرعت نور قابل ملاحظه است جرم ‍زياد ميشه" مربوطه

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

ببين هم به اون مربوطه يه جورايي هم به اين كه "وقتي با يه سرعت كه در برابر سرعت نور قابل ملاحظه است جرم ‍زياد ميشه" مربوطه
افرين دقيقا مي خواستم بحثو ب اينجا هم بكشونم......اكه جسمي با سرعتي نزديك ب سرعت نور حركت كنه طولش ب صفر مي رسه و جرمش ب بينهايت.....حالا سوال: مكه اكه ي جسم با سرعت نور حركت كنه مقداري از جرمش ب انرزي تبديل نمي شه؟؟!!!...و انرزي هم ك جرم نداره بس نبايد جرمش زياد بشه!!!!....حالا مي شه توضيح بدي؟؟!!!!........

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

افرين دقيقا مي خواستم بحثو ب اينجا هم بكشونم......اكه جسمي با سرعتي نزديك ب سرعت نور حركت كنه طولش ب صفر مي رسه و جرمش ب بينهايت.....حالا سوال: مكه اكه ي جسم با سرعت نور حركت كنه مقداري از جرمش ب انرزي تبديل نمي شه؟؟!!!...و انرزي هم ك جرم نداره بس نبايد جرمش زياد بشه!!!!....حالا مي شه توضيح بدي؟؟!!!!........
جرم چیه؟میشه شما جرم رو اول تعریف کنی؟
ببین جرم به انرژی تبدیل میشه دقیقن این جوری نیست که مثلن یدفعه "بنگ" یک دونه سیب مثه مهتابی بدرخشه بشه انرژی که!!
جرم ماده ها تابع سرعت آن ها هست....یعنی اصولن تعریف جرم تو نسبیت پیچیده میشه و جرمی که ما میشناسیم و با ترازو اندازه میگیریم جرم سکون اجسام.تو سرعت های زیاد جرم کم میشه...ولی منظورش این نیست که ماده هه غیب میشه میشه انرژی که!!!

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

ببین جرم به انرژی تبدیل میشه دقیقن این جوری نیست که مثلن یدفعه "بنگ" یک دونه سیب مثه مهتابی بدرخشه بشه انرژی که!!
جرم ماده ها تابع سرعت آن ها هست....یعنی اصولن تعریف جرم تو نسبیت پیچیده میشه و جرمی که ما میشناسیم و با ترازو اندازه میگیریم جرم سکون اجسام.تو سرعت های زیاد جرم کم میشه...ولی منظورش این نیست که ماده هه غیب میشه میشه انرژی که!!!
بيشتر توضيح بده..........يعني مي خواي از ميدان انيشتيني حرف بزني؟!.....بزن مشتاق شدم ببينم نظرت جيه!....

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

توی سرعته بالا مگه جرم جسم زیاد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟:223:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

توی سرعته بالا مگه جرم جسم زیاد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟:223:
کسی جواب نداد جرم چیه!!!
راهنمایی:یک جسم رو سرعتش رو زیاد میکنیم.تا نزدیک سرعت نور.بعد دوباره سرعتش کم میکنیم میشه سرعتش صفر.
اولش جرمش یک کیلو بوده.آخر این کار هم باز جسمش(بدیهیه که) یک کیلو هست.
نتیجه>>جرم سکون هنوز همونه.ماده هم هنوز همونه.
پس مشکل تو تعریف جرمه..خب بگید ببینیم جرم چیه؟
و به دوست عزیزمون:میدان انیشتنی چیه؟؟اصلن چه ربطی به بحث ما داره ؟؟

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

من جرم با درك عاميانه رو مي دونم: جرم كميتي ست ك ب تعداد بروتون ها نوترون ها و الكترون هاي تشكيل دهنده ي ماده بستكي داره يعني همون ذرات تشكيل دهنده ي جسم............شما توصيف علمي تره جرم رو بكيد.....

و درمورد ميدان انيشتيني ..حدس زدم شما در ادامه ي صحبت ها تون مي خواين بهم بكيد ك قانون جاذبه ي نيوتن هم رد شد(حالا مي دونيد ديكه!) به همين دليل خواستم بيش دستي كنم شمارو ب اون سمت بكشونم.........

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

من جرم با درك عاميانه رو مي دونم: جرم كميتي ست ك ب تعداد بروتون ها نوترون ها و الكترون هاي تشكيل دهنده ي ماده بستكي داره يعني همون ذرات تشكيل دهنده ي جسم............شما توصيف علمي تره جرم رو بكيد.....

و درمورد ميدان انيشتيني ..حدس زدم شما در ادامه ي صحبت ها تون مي خواين بهم بكيد ك قانون جاذبه ي نيوتن هم رد شد(حالا مي دونيد ديكه!) به همين دليل خواستم بيش دستي كنم شمارو ب اون سمت بكشونم.........
الان نگفتی این میدان انیشتینی چیه

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

الان نگفتی این میدان انیشتینی چیه
ميدان انيشتيني ١٠ معادله تانسوري ست ك البرت انيشتين براي تشريح مباني اساسي برهم كنش هاي كرانشي ك در نتيجه ي انحناي فضا-زمان توسط ماده يا انرزي ب وجود مياد........درواقع اين نظريه داره مي كه: ك نه تنها كساني ك با ي سرعت ثابت در حركتند بلكه تمامي ناظران يكسان و هم ارز هستند.در نسبيت عام كرانش ديكر نيرو محسوب نمي شود( قانون جاذبه نيوتن) بلكه اون نتيجه ي خميدكي مكان-زمان است...........راستي مكه شما فيزيكي نيستيد؟!...شما ك بايد وارد باشيد!!!!!!!!!!!!

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

ميدان انيشتيني ١٠ معادله تانسوري ست ك البرت انيشتين براي تشريح مباني اساسي برهم كنش هاي كرانشي ك در نتيجه ي انحناي فضا-زمان توسط ماده يا انرزي ب وجود مياد........درواقع اين نظريه داره مي كه: ك نه تنها كساني ك با ي سرعت ثابت در حركتند بلكه تمامي ناظران يكسان و هم ارز هستند.در نسبيت عام كرانش ديكر نيرو محسوب نمي شود( قانون جاذبه نيوتن) بلكه اون نتيجه ي خميدكي مكان-زمان است...........راستي مكه شما فيزيكي نيستيد؟!...شما ك بايد وارد باشيد!!!!!!!!!!!!
الان اینا کلن چه ربطی به بحث ما داشت؟؟
خب نه...جرم با درک عامیانه اینجا جواب نمیده...باید جرم با درک "غیر عامیانه" رو بدونید!
و ما تو فیزیک (ما منظورم من و کسانیه که میشناسم,مثلن هم کلاسیام) به چیزی که وارد میشیم یادش میگیریم...یعنی وقتی بدونیم F=ma مکانیک یاد نگرفتیم!وقتی ازش 30 تا 40 تا مساله درست حسابی حل کردیم میگیم خب حالا F=ma رو داریم میفهمیم!!
وگرنه در هر لحظه برو تو ویکی پدیا بزن "کوفت".هزار تا مطلب میاد."کوفت" میتونه هر مطلب علمی باشه..از معادلات میدان تا نظریه ریسمان و حتی شیمی و نجوم و هر چیزی...بعد این یک سری مطلبی که میاد الان میشه "مفاد" علمی؟
یعنی اگه یک نفر یک آی پد همراهش باشه دکترای فیزیک و شیمی و ریاضی و... داره!!!؟؟
با توجه به تعاریف بالا الان این که ما بدونیم معادلات میدان انیشتن چیه مثل اینکه بدونیم شاه عباس صفوی تو کدوم جنگا شرکت کرد!!>>فیزیک محسوب نمیشه...مثل چیزایی که تو مجله مینویسن با تیترهای خفن!!"کوانتوم رویا یا واقعیت" , "زمان هم خم میشود" و... (اینارو دیدم که میگما!) بعد توش یک سری قصه نوشته!!
فیزیک خشک خشک نمیشه!بدون معادله و مساله !

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

راهنمایی
قبلش یک مساله
مساله:
یک فوتون میخوره به یک الکترون.چی میشه؟
فرض کنید تتا میشه زاویه پراکندگی>>تغییر فرکانس فوتون؟

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

راهنمایی
قبلش یک مساله
مساله:
یک فوتون میخوره به یک الکترون.چی میشه؟
فرض کنید تتا میشه زاویه پراکندگی>>تغییر فرکانس فوتون؟
الان اين راهنمايي براي حل كدوم سوالمه؟؟؟!!!!.....تعريف علمي جرم؟!....ماهيت انرزي يا.......استاد كدوم؟!!!!!!!!!!!!

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

خوب شما جرم با درك غيرعاميانه رو بكو.......راستي مكه من كفتم هركي اي بد داره دكتراي فيزيك و شيميه؟؟؟؟!!!!!.........من خيلي واضح ٣تا سوال برسيدم و فك مي كنم ربط ميدان انيشتيني رو ك كفته بودم هم تو ٢textقبل كفتم،نكفتم؟؟؟؟؟!!!!!..........و خودم نمي خواستم ميدان انيشتيني رو توضيح بدم orionعزيز برسيد جوابشونو دادم!!!!!

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

خوب شما جرم با درك غيرعاميانه رو بكو.......راستي مكه من كفتم هركي اي بد داره دكتراي فيزيك و شيميه؟؟؟؟!!!!!.........من خيلي واضح ٣تا سوال برسيدم و فك مي كنم ربط ميدان انيشتيني رو ك كفته بودم هم تو ٢textقبل كفتم،نكفتم؟؟؟؟؟!!!!!..........و خودم نمي خواستم ميدان انيشتيني رو توضيح بدم orionعزيز برسيد جوابشونو دادم!!!!!
خب ولی میدان انیشتن اصلن ربطی به بحث ما نداره!!
شما اگه جواب سوال خودتونو میدونید ربطشو به میدان انیشتن بگید.
و اون میدان هم اسمش میدان انیشتن نیست...یعنی اصلن میدانی به نام میدان انیشتن نداریم.
بلکه معادلاتی در رابطه با میدان گرانشی داریم به نام معادلات میدان انیشتن.اینا با هم خیلی فرق دارن.
Field Equations
جواب سوالتون:
جرم و انرژی هم ارزند.یعنی از یک جنسند.
ولی اگر به یک ذره سرعت بدیم جرمش نمیشه انرژی.چون اگر مثلن سرعتشو کم کنیم بعدش دوباره همون جرم رو داریم(جرم سکون).
جرم لَختی میزان مقاومت جسم را در برابر تغییر سرعت نشان می‌دهد. در مکانیک کلاسیک جرم لختی را با قوانین حرکت نیوتن تعریف می‌کنند. هرچه جرم لختی یک جسم بیشتر باشد، برای تغییردادن سرعت آن نیروی بیشتری لازم است. به طور دقیق‌تر، جرم لختی برابر است با نسبت بین نیروی وارد بر جسم و شتاب آن. در نسبیت خاص جرم لختی به سرعت جسم نیز وابسته است.
پس جرم در نسبیت لزومن نمیشه مقدار ماده جسم.
و جرم ناوردا نیست.
اینم جواب سوالتون!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا