انزیم ها

m.1374

New Member
لایک ها
0
سلام.تازه عضو شدم یه سری ابهام داشتم:انزیمهای داخل کیسچه سر اس‍‍یرم یا آنزیمهای سلول های روده باریک که بعد از کنده شدن سلول ها رها میشوند از نوع درون سلولی هستند یا برون سلولی؟

bloodborne

New Member
لایک ها
215
پاسخ : انزیم ها

اصولا اونای که سر اسپرمه برون سلولیه ولی سلول های روده باریک هم درون سلولی هم برون سلولی

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

از مسئولبین خواهشمندم این تاپیک رو به بیوشیمی یا زیست سال دوم انتقال بدهند.

amir137925

New Member
لایک ها
63

انزیم هایی که از سلول های کنده شده روده باریک ازاد میشن سکرتین گفته میشه و محرک ترشح بیکربنات هستن که از این سوال شما که درون سلولیه یا برون سلولی من چیزی نفهمیدم و انزیم های سر اسپرم هم که وظیفش اینه که هنگام لقاح راه رو برا اسپرم وا کنه
لطفا منظورتونو واضح بگید یعنی چی برون سلول و درون سلولی منظورشما همون درون ریز و برون ریزه ؟

yeganeh.t1

New Member
لایک ها
143

انزیم هایی که از سلول های کنده شده روده باریک ازاد میشن سکرتین گفته میشه و محرک ترشح بیکربنات هستن که از این سوال شما که درون سلولیه یا برون سلولی من چیزی نفهمیدم و انزیم های سر اسپرم هم که وظیفش اینه که هنگام لقاح راه رو برا اسپرم وا کنه
لطفا منظورتونو واضح بگید یعنی چی برون سلول و درون سلولی منظورشما همون درون ریز و برون ریزه ؟

انزيم ها دو جور اند يا برون سلولي يا درون سلولي
اون طوري كه من تو زيست دوم خوندم ميگه
انزيم درون سلول ساخته ميشه اگه بريزن بيرون ميشن برون سلولي(يعني بيرون سلول كارشونو انجام بدن)
اگر ساخته بشن ولي داخل سلول كارشونو انجام بدن بهشون ميگن درون سلولي(كارشونو داخل سلول انجام ميدن)

بالا