انواع تابش

tressa

New Member
لایک ها
128
سلاام دوستان جملگی :)

من به یه جایی برخورد کردم نوشته بود امروزه انواع دیگری از تابش نیز شناخته شده اند (یعنی غیر آلفا بتا گاما) ولی این تابش ها از فروپاشی اتم های ساخته شده با واکنش های هسته ای سرچشمه گرفته اند نه از اتم های موجود در طبیعت.

سوال این است که کسی در مورد این تابش ها اطلاعی داره؟ چطورین؟

پیشاپیش ممنون.

*نکته فرعی: بعضیا با هم دعوا نکنند :) لطفا

m.amin75

New Member
لایک ها
84
پاسخ : انواع تابش

من به یه جایی برخورد کردم نوشته بود امروزه انواع دیگری از تابش نیز شناخته شده اند (یعنی غیر آلفا بتا گاما) ولی این تابش ها از فروپاشی اتم های ساخته شده با واکنش های هسته ای سرچشمه گرفته اند نه از اتم های موجود در طبیعت.

پیشاپیش ممنون.

*نکته فرعی: بعضیا با هم دعوا نکنند :) لطفا
سلام
یکی از راه های پیشرفت رقابت است و یکی از راه های رقابت دعوا!
درنتیجه یکی تز راهای پیشرفت دعواهای معقولانه است!:41:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

منظورتون رو از تاپیک نفهمیدم اما میدونم که در حال حاضر بعضی از تابش ها که برای تولید پاد ذرات استفاده میشن از اتم های ساختگی استفاده می کنن....

mohsendm

New Member
لایک ها
173

پیشاپیش ممنون.
درود

فکر کنم منظورشون تابش های تولید شده از سیکلوترون ها و سنکروترون ها باشه که از نوع الکترومغناطیسی هستند.

ولی اگر منحصرا فروپاشی اتم ها رو در نظر بگیریم فقط تابش زمینه ای هست که اونم از یونیزاسیون بدست میاد.

سپاس

بالا