حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322
سلام دوستان کمتر از سه هفته به مرحله دوم باقی مانده!!!:17:
ولی خوب اول از همه قبل از شروع اصل مطلب تو این تاپیک بچه ها چند جورن!!
1.المپیادی سال دوم هیچی نخونده:الف)دروامده ب)درنیومده
2.المپیادی سال اول که کلا مهم نیس چی شده چون خیلی وقت دارن واسه جبران و تبریک برای قبولیا و مرحله دوم واسشون آزمایشیه!!:4:
3.سومی های طلایه دار که میخوان طلا بشن!:4:
.
.
.
خوب شروع میکنم
بچه ها ببینین طبق آخرین اطلاعات اگه کسی مثل ما اطلاعاتش برای قبولی باشه ولی استرس داشته باشه یا سوال کم حل کرده باشه و هزار تا دلیل دیگه!!
میتونه برای مرحله دوم حتی فولمارک بشه حالا چجوری؟!!!
خوب اگه یه شخصو از چند هفته شخصو انگیزشی کنیم که تنها اونه نه غرورا فقط انگیزه بعد مثلا اون شخص هم میتونه اون کارا رو انجام بده با سوال حل کردن حتی اسون مرحله دو و حتی با نگاه به جواب سوال انگیزه پیدا میکنه که من هم میتونستم این سوالو حل کنمو... و حتی گوش کردن به اهنگ و چیزای مورد علاقش و حتی ابراز محبت به کسایی که واقعا دوستشون داره از ته دل مثل پدرو مادر و غیره
فقط نباید به بدچیزی فکر کنین و ناامید بشین!!
طبق اصل هم اندیشیو مثبت اندیشی غیرممکن- غیرممکن است!!:4:
اگه هر لحظه اون لحظه قبول شدن از مرحله دورو تجسم کنین واقعا این همون معجونیه که میگفتم که حتی باعث میشه یه لحظه قهرمان وزنه برداری هم به شما بیاد!!!
پس عزیزان لطفا این پستو سرسری نگیریدو به آن عمل کنین و از انگیزه های خود به هم تعریف کنین و از هم یاد بگیرین در پست های آتی که خواهید گذاشت تا انگیزه های خود را بهبود و بهتر کنین و یه چند روز بمونده به مرحله دو فقط و فقط و فقط سوالایی که حل کردینو حل کنین که باعث تضعیف روحیه نشه
خوب طلاهای جهانی آینده کشور فولمارکان گرامی مسافران هواپیمای اعزام تیم یاعلی خدا قوت!!
شروع کنین از همین الآن!

Icholover

New Member
لایک ها
36
پاسخ : انگیزش تلاش موفقیت شیرین

سلام دوستان کمتر از سه هفته به مرحله دوم باقی مانده!!!:17:
ولی خوب اول از همه قبل از شروع اصل مطلب تو این تاپیک بچه ها چند جورن!!
1.المپیادی سال دوم هیچی نخونده:الف)دروامده ب)درنیومده
2.المپیادی سال اول که کلا مهم نیس چی شده چون خیلی وقت دارن واسه جبران و تبریک برای قبولیا و مرحله دوم واسشون آزمایشیه!!:4:
3.سومی های طلایه دار که میخوان طلا بشن!:4:
.
.
.
خوب شروع میکنم
بچه ها ببینین طبق آخرین اطلاعات اگه کسی مثل ما اطلاعاتش برای قبولی باشه ولی استرس داشته باشه یا سوال کم حل کرده باشه و هزار تا دلیل دیگه!!
میتونه برای مرحله دوم حتی فولمارک بشه حالا چجوری؟!!!
خوب اگه یه شخصو از چند هفته شخصو انگیزشی کنیم که تنها اونه نه غرورا فقط انگیزه بعد مثلا اون شخص هم میتونه اون کارا رو انجام بده با سوال حل کردن حتی اسون مرحله دو و حتی با نگاه به جواب سوال انگیزه پیدا میکنه که من هم میتونستم این سوالو حل کنمو... و حتی گوش کردن به اهنگ و چیزای مورد علاقش و حتی ابراز محبت به کسایی که واقعا دوستشون داره از ته دل مثل پدرو مادر و غیره
فقط نباید به بدچیزی فکر کنین و ناامید بشین!!
طبق اصل هم اندیشیو مثبت اندیشی غیرممکن- غیرممکن است!!:4:
اگه هر لحظه اون لحظه قبول شدن از مرحله دورو تجسم کنین واقعا این همون معجونیه که میگفتم که حتی باعث میشه یه لحظه قهرمان وزنه برداری هم به شما بیاد!!!
پس عزیزان لطفا این پستو سرسری نگیریدو به آن عمل کنین و از انگیزه های خود به هم تعریف کنین و از هم یاد بگیرین در پست های آتی که خواهید گذاشت تا انگیزه های خود را بهبود و بهتر کنین و یه چند روز بمونده به مرحله دو فقط و فقط و فقط سوالایی که حل کردینو حل کنین که باعث تضعیف روحیه نشه
خوب طلاهای جهانی آینده کشور فولمارکان گرامی مسافران هواپیمای اعزام تیم یاعلی خدا قوت!!
شروع کنین از همین الآن!

آدمى هستم بسيار بدشانس كه به طرز عجيبي به هر چيزي كه فكر ميكنم دقيقا عكسش اتفاق ميفته و اين اتفاق فقط به چند دفعه محدود نميشه و از اول عمرم همينجورى بوده!آيا معجونتون براى من هم كار ميكنه؟:|

Helena.R

New Member
لایک ها
17

نمدونم چرا الکی می خوام هی خودمو بترسونم...این جوری انگاری مجبور می شم بیشتر درس بخونم.
اصلا انگار مثبت اندیشی آدمو از درس خوندن وامیداره!!:176:
حالا یه ذره مثبت اندیشی عیبی نداره:
من می تونم...:115:
من خیلی آماده هستم...:16:
استرس و اضطراب برای من تعریف نشده...من اصلا بلد نیستم استرس بگیرم(الکی مثلا من روان شناسم:198:)
هنوز یه عالمه تا مرحله 2 وقت مونده...:92:
من روی همه چی تسلط دارم...
خوب بسه دیگه...همین قدر مثبت اندیشی کافیه!:198:

MAHSA79

New Member
لایک ها
19

من وقتی استرس نداشته باشم رسام رو همه بی خیال میشم و مهم اینه که من اصلا استرس ندارم چی کار کنم؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

من وقتی استرس نداشته باشم رسام رو همه بی خیال میشم و مهم اینه که من اصلا استرس ندارم چی کار کنم؟

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

آدمى هستم بسيار بدشانس كه به طرز عجيبي به هر چيزي كه فكر ميكنم دقيقا عكسش اتفاق ميفته و اين اتفاق فقط به چند دفعه محدود نميشه و از اول عمرم همينجورى بوده!آيا معجونتون براى من هم كار ميكنه؟:|
بله حتما برای شما کار میکنه منم مثل شما بودم دوسال پیش ولی اولین رتبه یک کشوریمو از نگاه کردن به مستند مثبت اندیشی و انجام تمریناش بدست اوردم

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

یکم استرس کافیه و خودتونو باید بترسونین نمیدونم چجوری ولی راه حلشو خودتون پیدا کنین و درباره این که اگه استرس نداشته باشین درس نمیخونین این منطقی نیس اگه شما عاشق درستون باشین اون کتابا شما را مثل آهنربا جذب میکند!:4:

~PanteA ~

New Member
لایک ها
147

HeHeHe :D
من به شخصه مطمئنم طلا مال منه حق منه سهم منه :4:
و ذره ای شک ندارم که به هر چی بخوام میرسم :| خودمو تیکه تیکه میکنم ولی بهش میرسم :| اینو میگن جادوی عشق :4:
به استادمونم گفدم بهم گفد تو مجنون شدی :| ولی خب با این جنونی که من میبینم طلا تو مشتته :4:

pooya.1999

New Member
لایک ها
46

من که یه سال وقت دارم فعلا ولی باید توجه داشته باشم این یه سال خیلی خیلی زود می گذره!همونطوری که انگار دیروز بود که اردیبهشت پارسال همین موقع رفته بودم کتابای المپیاد رو بخونم!پس زود می گذره و باید نهایت استفاده رو بکنم...

آهنگ گوش دادن - تر جیحا بدون کلام که تمرکز رو نگیره - خیلی خیلی خوبه من خودم چند تا مسئله رو پای آهنگ حل کردم به نظرم زود تر به جواب رسیدم؛خب دیگه شایدم تلقینه ولی فقط یه نکته: اصلا تو این چند هفته یا حالا دو هفته مونده به امتحان به نظرم اهنگ گوش ندید چون گوشتون عادت می کنه و چون سر جلسه نمی تونین گوش بدین مشکل ساز میشه...

یک پیشنهاد: تو این چند هفته اگه وقت دارید در حد یکی دو ساعت) حتما حتما حتما حتما ... (بتوان n) فیلم Whiplash رو ببینید (امسال اسکار گرفت)؛پنجشنبه جمعه ای دانلود کنید ببینید این فیلم اوج تلاش و نا امید شدن رو نشون میده و به نظرم امید خوبی می تونه بهتون بده؛کلی فیلم هست در این زمینه که خیلی خوبه ولی چون وقتتون ممکنه محدود باشه اینو گفتم.

موقع حل هر مسئله هم مدام بگید من می تونم حلش کنم،می تونم، می تونم چون این موضوع خیلی تاثیر داره و حتی اگه حلشم نکردید این موضوع باعث میشه تحمل شما برای ادامه تلاش برای حل کردن بیشتر شه؛سر جلسه هم اصلا امیدواری و تمرکزتون رو از دست ندید؛خوبی المپیاد ریاضی اینه که تو دو مرحله است...مباحثی رو که دوست دارید رو هم اول ازش حل کنید فکر کنم بهتره؛ استدلالم در این زمینه:وقتی شما یه مبحثی رو دوست دارید حتما توش قوی تر هستید و وقتی اول برید سراغ اون سوال از اون مبحث می تونید سریعتر حلش کنید و وقتی در وقتی بسیار خوب سوالی رو حل می کنید اعتماد به نقس و شادی زیادی بهتون میده و باعث میشه سوالای دیگه رو هم خوب بتونید جلو ببرید؛مثلا یکی ترکیبیات و جبر دوست داره،حتما دو تا سوال تو یکی از آزمونا از این دو تا میاد رو هم و وقتی این دو تا رو حل می کنه چون خیلی خوشحاله یکی دیگه رو هم می تونه سریع حل کنه و اینطوری شانس قبولی داره.

پ.ن: تا می تونید استرس رو از خودتون دور کنید چون فضای مغز شما الان خیلی مهمه هر چی استرس رو کمتر کنید و امیدواری بریزید تو اون فضا،گنجایش پذیرش مطالب جدید و بکار گیری مطالب قبلی خیلی راحت میشه واستون...

پس هر شب بگید:
من می تونم،من می تونم قبول شم،من مرحله 2 رو با آرامش پشت سر می ذارم،من خیلی قوی هم و تا مرحله 2 قوی تر هم میشم...

بالا