بچه ها میدونید اگه جسمی سرعتش از سرعت نور بیشتر باشه چی میشه؟
یه مثال فیزیکی بزنید برا شهود فیزیکی تون میخوام بدونم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش شد!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب دوستان حالا یه کم از بحث جرم و انرژِی بیاید بیرون
برید تو بحث اپتیک اگه سرعت جسمی از سرعت نور بیشتر باشه چه طور دیده میشه .
اگه من بتونم توپی رو با بیشتر از سرعت نور پرتاب کنم چی میشه؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات تکمیلی اضافه تر.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سر این بحث نکنید که آیا میرسه یا نمیرسیه؟(سرعت رو میگم)
سر این بحث کنید که حالا بالفرض مثال جسمی سرعتش به سرعت نور رسیده حالا چه طور دیدیه میشه.
بازم واضحتر یعنی من یه گلوله رو با سرعت برابر نور(حالت 1)با سرعت بیشتر از نور(حالت 2) به سمت شما پرت میکنم ناظر دیگری که در پشت سر شما در فاصله زیاد ایستاده این پدیده را چگونه مشاهده میکنه؟
یه مثال فیزیکی بزنید برا شهود فیزیکی تون میخوام بدونم.
ویرایش شد!
خوب دوستان حالا یه کم از بحث جرم و انرژِی بیاید بیرون
برید تو بحث اپتیک اگه سرعت جسمی از سرعت نور بیشتر باشه چه طور دیده میشه .
اگه من بتونم توپی رو با بیشتر از سرعت نور پرتاب کنم چی میشه؟
توضیحات تکمیلی اضافه تر.
سر این بحث نکنید که آیا میرسه یا نمیرسیه؟(سرعت رو میگم)
سر این بحث کنید که حالا بالفرض مثال جسمی سرعتش به سرعت نور رسیده حالا چه طور دیدیه میشه.
بازم واضحتر یعنی من یه گلوله رو با سرعت برابر نور(حالت 1)با سرعت بیشتر از نور(حالت 2) به سمت شما پرت میکنم ناظر دیگری که در پشت سر شما در فاصله زیاد ایستاده این پدیده را چگونه مشاهده میکنه؟
آخرین ویرایش توسط مدیر