اگه یه توپ داشته باشیم و...1/2---1/4---1/8---...!

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
البته واینمیسه ها فقط اینقدر سرعتش کم میشه که ما نمیتونیم درک کنیم! راستی میتونه کسی بگه که در چه صورتی یک ماشین (اتوموبیل) هیچ وقت چپ نمیشه؟(نقطه ثقلش منظورمه)

mrbayat

New Member
لایک ها
76
AidinT گفت
حرف شما درسته!

ولی آیا توقف با به پایان مقصد رسیدن هم ارزه؟
معلومه که نه . ولی در این جا آره . چون فقط در اخر مسیر میتونه توقف کنه و بین مسیر نمی تونه توقف کنه چون همواره باید نصف مسیری رو که پیش رو داره رو بره.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
میدونید وقتی یک بلور نبات رو میندازیم توی چای سرعت حل شدنش با مساحتش رابطه مستقیم داره. پس وقتی مساحتش کمتر و کمتر میشه به جایی میرسه که سرعت حل شدنش به صفر میل میکنه! اینو جواب بدین!

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
ببخشید حرف خودمو اصلاح کنم و به زبانی دیگه ردش کنم! ما نمیتونیم مولکول های قند رو بشکنیم و وقتی به مولکول رسیدیم میتونیم اونو حل شده(در چای!) بدونیم. فکر کنم با خوردن چای سومم یه چیز جدید تری به ذهنم بیاد! حالا بی خیال. اینو لطفا حل کنید. ربطی به هندسه نداره ولی من گیج شدم. فکر کنم جوابش توی تست ها نباشه!

در یک امتحان 30 سواله به سوالات پاسخ میدهیم. هر جواب درست 4 نمره مثبت و هر غلط 1 نمره منفی و نزده هم هیچی! نمره نهایی به چند صورت مختلف میتواند باشد؟

گزینه نمیگم که ذهنمون منحرف نشه.

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
MBEHNAM گفت
ببخشید حرف خودمو اصلاح کنم و به زبانی دیگه ردش کنم! ما نمیتونیم مولکول های قند رو بشکنیم و وقتی به مولکول رسیدیم میتونیم اونو حل شده(در چای!) بدونیم. فکر کنم با خوردن چای سومم یه چیز جدید تری به ذهنم بیاد! حالا بی خیال. اینو لطفا حل کنید. ربطی به هندسه نداره ولی من گیج شدم. فکر کنم جوابش توی تست ها نباشه!

در یک امتحان 30 سواله به سوالات پاسخ میدهیم. هر جواب درست 4 نمره مثبت و هر غلط 1 نمره منفی و نزده هم هیچی! نمره نهایی به چند صورت مختلف میتواند باشد؟

لطف کنید قوانین تالار رو رعایت کنید. این سوال شما باید توی یه تاپیک جداگانه مطرح بشه تا نظم تاپیک ها حفظ بشه.

IMOgoldmedal

New Member
لایک ها
29
MBEHNAM گفت
ببخشید حرف خودمو اصلاح کنم و به زبانی دیگه ردش کنم! مانمیتونیم مولکول های قند رو بشکنیم و وقتی به مولکول رسیدیم میتونیم اونوحل شده(در چای!) بدونیم. فکر کنم با خوردن چای سومم یه چیز جدید تری بهذهنم بیاد! حالا بی خیال. اینو لطفا حل کنید. ربطی به هندسه نداره ولی منگیج شدم. فکر کنم جوابش توی تست ها نباشه!

در یک امتحان 30سواله به سوالات پاسخ میدهیم. هر جواب درست 4 نمره مثبت و هر غلط 1 نمرهمنفی و نزده هم هیچی! نمره نهایی به چند صورت مختلف میتواند باشد؟

شما اول بذار از يه سوال به يه نتيجه برسي بعد برو سراغ سوال بعد.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
آقا حسین شما بی زحمت نظرتونو نگین.

llksaeed

New Member
لایک ها
0
این که کاری نداره.این همون مساله ی زنونه.که میگه یک تیرو وقتی به طرف درخت رها میکنیم 1/2 مسیر رو میره.بعد 1/2 همان 1/2 باقی مانده رو طی میکنه و ....، بنابراین هیچ وقت به مقصد نمیرسه.

**منظور شما از راه هندسی چی بود؟؟؟؟!
راهش یه معادله ی جبری بسیار بسیار بسیار ساده است.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
میتونی اون نباته رو تحلیل کنی؟

AidinT

New Member
لایک ها
22
می شه این بحث رو پیش بیاریم که در پایان مجموعاً به حد مجموع می رسیم؟
با اثبات حد مجموع شروع کنیم:

خوب حالا با این توجیه کنین که بلاخره توپ می ایسته یا نه! یا اینکه ثابت کنید این نبات حل می شه آخر سر یا نه؟

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
نبات حل میشه ولی توپو نمیدونم. باید از آقای شریفی یا یکی دیگه پرسید. ببین توپ هر جنبشی داشته باشه میگیم واینساده و داره حرکت میکنه و البته درست هم هست. ولی نبات وقتی اینقدر شکسته میشه تا به یک مولکول برسه دیگه حل شده حساب میشه و مولکول دیگه شکسته نمیشه! مثلا اگه 8192 تا مولکول از نبات به صورت یک حبه در چای انداخته شود و هر ثانیه به دو قسمت مساوی تبدیل شود(سرعت حل شدن) بعد از 13 بار یعنی 13 ثانیه کاملا حل میشه. چون 8192 فکر کنم(!) میشه 2 به توان 13.
راستی ببخشید چجوری ا کیبورد توانو مینویسن؟ مثلا بخوای بنویسی 2 به توان 13 باید چی کار کنی؟

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
MBEHNAM گفت
ما یک توپ داریم که وقتی میخوره زمین به اندازه ی نصف مسیر قبلی میره بالا. اگه توپ از ارتفاع 1 متری رها بشه کی ساکن میشه؟
چون هر بار ارتفاع توپ در حال کاهشه، بنابراین نیروی بالابرنده ی توپ در هر بار به زمین خوردن توپ کاهش پیدا می کنه (به علت اصطکاک با زمین و مقاومت هوا و ...). به این ترتیب لحظه ای میرسه که نیروی لازم برای بلند شدن توپ (از زمین) کم تر از حدی میشه که توپ بتونه از زمین بلند بشه و در این شرایط قطعا توپ دیگه حرکت نمی کنه.
البته استدلال فنی تر و دقیق ترش رو بچه های فیزیکی می تونند انجام بدند.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
خب آقای شریفی من گفتم بدون در نظر گرفتن اصطحکاک! نباته درست بود؟

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
نه بدون اصطکاک

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
MBEHNAM گفت
خب آقای شریفی من گفتم بدون در نظر گرفتن اصطحکاک! نباته درست بود؟
اگر هیچ نیروی مقاومی نباشه، اون وقت ارتفاع توپ هر بار چطوری کم میشه؟

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
خب اصطکاک نیست. نمیدونم بهش چی میگن..........فکر کنم لختی. یهنی نیرو رو جذب کنه........نمیدونم چجوری بگم. اگه ما فرض کنیم چی؟ راستی اون خط که توی بی نهایت دایره میشه چی؟ توی قسمت نجوم نوشتن که اگه بخواهیم بدونیم که موجودات هوشمندی در سیارات دیگه هستن یا نه امواج رو میفرستیم. خب این امواج بعد از هزاران سال به خودما دوباره میرسن!

AidinT

New Member
لایک ها
22
آقای شریفی از دید زمینی بریم بیرون وارد دید دیگه ای بشیم. نقطه ای بهش نگاه کنین!
در این صورت چی؟!

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
فکر نکنم استدلالی براش داشته باشیم.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
چرا وقتی میاین سر میزنین چیزی نمیگین؟

بالا