FMHFMH

New Member
لایک ها
286
پاسخ : ایا همه یکسان بودن؟

خوش به حال همه ی اونایی که حداقل ماشین حساب دستشون رسید من تایپیک های همه رو تا الان خوندم دیدم همه ی شهرستانی ها نیم ساعت تا یک ربع ماشین حساب داشتن اما تو استان ما که کلاٌ یه روز بعد آزمون فهمیدیم نیم ساعت بعد از شروع آزمون ماشین حساب مجاز شده چیزی که خوب مشهود بود این بود که اکثر بچه های شهرستانی خواهان بر گزاری دوباره آزمون بودند واز (از دست دادن) تمرکز در امتحان ناراضی بودن فقط این تهرانیا بودن که از همه اول فهمیدن می تونن از ماشین حساب استفاده کنن و دارن زور میگن بازم میگم اصلاٌ ماشین حساب تو استان ما (قزوین) تحویل داده نشد من و دوستان عزیزم خواهشمندیم یه بار دیگه آزمون بگیرن. تاییدم می کنید:33::12::33:

mona-d

New Member
لایک ها
1

سلامدوستان لطفاً کسایی که مرحله دوم دادن اینجا بگن که وضعیت ماشین حساب سر حوزشون چه طوری بوده منظورم اینه که بگین از کی تونستین استفاده کنین. تا ببینیم ایا واقعاً همه ی حوزه ها شرایطشون یکسان بوده؟تو حوزه ی ما یک ساعت و ربع اول رو ماشین حساب نداشتیم. اصفهان
shadidan moafeghaaam!:33:

gonahkar

New Member
لایک ها
67

فقط مشکل اینجاست که چنین کاری تقریبا غیر ممکنه(برگزاری دوباره ی آزمونو میگم)

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

خوش به حال همه ی اونایی که حداقل ماشین حساب دستشون رسید من تایپیک های همه رو تا الان خوندم دیدم همه ی شهرستانی ها نیم ساعت تا یک ربع ماشین حساب داشتن اما تو استان ما که کلاٌ یه روز بعد آزمون فهمیدیم نیم ساعت بعد از شروع آزمون ماشین حساب مجاز شده چیزی که خوب مشهود بود این بود که اکثر بچه های شهرستانی خواهان بر گزاری دوباره آزمون بودند واز (از دست دادن) تمرکز در امتحان ناراضی بودن فقط این تهرانیا بودن که از همه اول فهمیدن می تونن از ماشین حساب استفاده کنن و دارن زور میگن بازم میگم اصلاٌ ماشین حساب تو استان ما (قزوین) تحویل داده نشد من و دوستان عزیزم خواهشمندیم یه بار دیگه آزمون بگیرن. تاییدم می کنید:33::12::33:
برگزاری یه ازمون دیگه غیر ممکنه. چون در بهترین شرایط سوال 2-3 هفته ی دیگه اماده میشه و اون موقع وسط امتحان ترمه. پس نمیشه ازمون داد. بعد امتحان ترم هم که میشه اول تیر اگه اون موقع امتحان بدیم جوابها اول مرداد میاد و دوره تابستون تا اواخر شهریور طول میکشه. ولی باید زودتر تکلیف مدال ها معلوم بشه که طلایی ها برن دانشگاه و نقره و برنزی ها هم تکلیفشون رو بدونن و بتونن کلاس کنکور برن. قبول دارید؟

javad.a

New Member
لایک ها
92

فقط مشکل اینجاست که چنین کاری تقریبا غیر ممکنه(برگزاری دوباره ی آزمونو میگم)
هیچ چیزی غیر ممکن نیست اگه بچه های شیمی اتحاد داشته باشن میتونن درخواست برگزاری آزمون دیگه ای رو بدن که توش شرایط همه یکسان باشه.:121:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

هیچ چیزی غیر ممکن نیست اگه بچه های شیمی اتحاد داشته باشن میتونن درخواست برگزاری آزمون دیگه ای رو بدن که توش شرایط همه یکسان باشه.:121:
شما دو تا پست بالا تر نظر منو خوندید؟
هیچ چی غیر ممکن نیس به شرطی که وقت داشته باشیم. لطفا پست منو بخونید.

javad.a

New Member
لایک ها
92

شما دو تا پست بالا تر نظر منو خوندید؟
هیچ چی غیر ممکن نیس به شرطی که وقت داشته باشیم. لطفا پست منو بخونید.
یه ماه تاخیر بهتر از اینه که خیلی ها یه عمر به خاطر بی مسئولیتی بعضی ها حسرت بخورن.:33:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

یه ماه تاخیر بهتر از اینه که خیلی ها یه عمر به خاطر بی مسئولیتی بعضی ها حسرت بخورن.:33:
بله درسته. ولی گاهی اوقات امکان اون یه ماه تاخیر نیس.
فک کنم جای این بحث تو این تایپیک نباشه.

FMHFMH

New Member
لایک ها
286

برگزاری یه ازمون دیگه غیر ممکنه. چون در بهترین شرایط سوال 2-3 هفته ی دیگه اماده میشه و اون موقع وسط امتحان ترمه. پس نمیشه ازمون داد. بعد امتحان ترم هم که میشه اول تیر اگه اون موقع امتحان بدیم جوابها اول مرداد میاد و دوره تابستون تا اواخر شهریور طول میکشه. ولی باید زودتر تکلیف مدال ها معلوم بشه که طلایی ها برن دانشگاه و نقره و برنزی ها هم تکلیفشون رو بدونن و بتونن کلاس کنکور برن. قبول دارید؟

حرف شما درست که برگزاری دوباره آزمون وقت گیره ولی ممکنه بخاطر این جور ندانم کاریا اون هایی که واقعاٌ لیاقت قبولی در مرحله دوم یا حتی طلا ی کشوری یا جهانی رو دارن به راحتی حذف بشن و تا یه عمر غصه ی اینکه می تونستن قبول بشن ونشدن اون ها رو نا امید کنه اگه طراحا تلاش کنن میتونن یه هفته ای هم سوال برای المپیاد طرح کنن قبول کن ((هیچ چیزی نشدنی نیست اگه خدا بخواد))

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

حرف شما درست که برگزاری دوباره آزمون وقت گیره ولی ممکنه بخاطر این جور ندانم کاریا اون هایی که واقعاٌ لیاقت قبولی در مرحله دوم یا حتی طلا ی کشوری یا جهانی رو دارن به راحتی حذف بشن و تا یه عمر غصه ی اینکه می تونستن قبول بشن ونشدن اون ها رو نا امید کنه اگه طراحا تلاش کنن میتونن یه هفته ای هم سوال برای المپیاد طرح کنن قبول کن ((هیچ چیزی نشدنی نیست اگه خدا بخواد))
به نظرم کسی که توانایی طلای جهان شدن رو داره تو این ازمون بدون ماشین حساب. با وقت کم. با صدای پرنده. با سرمای هوا قبول میشه.
ولی قبول دارم حق خیلی ها ممکنه پایمال بشه ولی دیگه نه تاطلای جهان!

javad.a

New Member
لایک ها
92

به نظرم کسی که توانایی طلای جهان شدن رو داره تو این ازمون بدون ماشین حساب. با وقت کم. با صدای پرنده. با سرمای هوا قبول میشه.
ولی قبول دارم حق خیلی ها ممکنه پایمال بشه ولی دیگه نه تاطلای جهان!
کسی که طلای جهانی میاره ماشین حساب یابخاری نیست که!!!!
نبود ماشین حساب ویاسردی هوا روی عملکرد اون هم تاثیر میذاره.:121:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

کسی که طلای جهانی میاره ماشین حساب یابخاری نیست که!!!!
نبود ماشین حساب ویاسردی هوا روی عملکرد اون هم تاثیر میذاره.:121:
بله تاثیر میذاره ولی لااقل مرحله 2 رو که قبول میشن. ول کنید این بحث رو. همه ی ما با وجود مشکلاتی که برا برگزاری دوباره هست دوست داریم یه بار دیگه ازمون برگزار بشه. انشالا که این اتفاق بیفته.

FMHFMH

New Member
لایک ها
286

بله درسته. ولی گاهی اوقات امکان اون یه ماه تاخیر نیس.
فک کنم جای این بحث تو این تایپیک نباشه.

اگه جای بحث اینجا نیست پس کجاست ؟؟؟؟؟ما میخوایم همدیگرو کجا پیدا کنیم؟؟؟؟((((((این جمله رو حتماٌ شنیدی :::((دیر رسیدن بهتر از هر گز نرسیدن است)))))شاید بگی چه ربطی داره (بدون که با برگزاری دوباره کشوره ما به طلای جهانی (((((((می رسه))))))

mehran-kh

New Member
لایک ها
21

من نميدونم چرا هر كي از راه ميرسه نميفهمه بايد چجور صحبت كنه.احترامتو نگه دار...امتحان ٤ ساعته از نظر من ماشين حساب اضافيشه من منظورم راجع به امتحان خودمون بود كه ٩٠ دقيقه بود...فكر كنيد و بعد بحرفيد لطفا...

mehran-kh

New Member
لایک ها
21

دوسانی که میخوان اعتراض کنندوستان عزیز من تماس گرفتم بهترین راه اعتراض نوشتن اعتراض کتبیه به این شکل نام و نام خانوادگی نام حوزه نام رشته و شماره داوطلب و سپس اعتراضات خود با دلیل این نامهرو به شماره22019970 ارسال کنید (معاونت دانش پژوهان اقای میرزایی) و در پاین درخواسستونو بنویسین مثلا برگذاری مجدد هرچه سریعتر این کارو بکنین بعدشم به شماره 26205108 تماس بگیریدو پی جور شید هر چه سریعتر
بيست هزار بار اعتراض كنيد ببينيم جواب ميگيريد يا نه؟

mehran-kh

New Member
لایک ها
21

غرور هم حد و مرز براي خود دارد...!!!جهت اطلاع گفتم...

mehran-kh

New Member
لایک ها
21

بله تاثیر میذاره ولی لااقل مرحله 2 رو که قبول میشن. ول کنید این بحث رو. همه ی ما با وجود مشکلاتی که برا برگزاری دوباره هست دوست داریم یه بار دیگه ازمون برگزار بشه. انشالا که این اتفاق بیفته.
خواهشمندم از فعل ها به درستي استفاده نماييد...همه ي ما نه ...همه ي شما ها...!!!

بالا