لایک ها
226
پاسخ : ایده ی بی حاصل برای من

دقیقا همین هستش .
حرف من اینه که امکانات آموزشی رو برابر کنیم
ولی ان شاءالله درست میشه بزودی
امضای منم همین حرف رو میزنه

ولی خب به هر حال در حال حاضر فک نکنم برابر کردن امکانات آموزشی امکان پذیر باشه

چون هر کاری هم که بکنن بازم دانش آموزای شهرای بزرگ بیشترن و معلم های خوب شهر های بزرگ رو برای کارشون انتخاب میکنن و بازم شهرای کوچیک میمونن و حوضشون!

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

بچه ها اين بحثا سودي ندارن به خدا...ول كنين بچسبين به درستون شايد فرجي شد و قبول شديم

yaC-1

New Member
لایک ها
120

ب نظر من سهميه اصلا خوب نيس و واقعا سطح الم رو پايين مياره حالا قرار نيس ك همه الم قبول شن ك سهميه بزارن اون كنكوره ك سهميه ميزارن تا مناطق محروم تشويق بشن و سطح سواد جامعه بره بالا اما الم صرفا يه چيزه دانش اموزي هست و هدفش هم ب اين وسيعي نيس(ب نظر من)
بهترين كاري ك ميشه واسه ما شهرستانيا كرد اينه ك بيان شرايط تو كشور رو يكسان كنن يعني مثلا هرسال اموزش و پرورش يا حالا هركي مسئولش هست بياد يه بودجه اي رو بده ب مدارس و بگه فقط در راه الم استفاده بشه يا باشگاه بياد ٤ تا استاد رو مشخص كنه ك اينا تو كشور واسه همه مشترك باشن و با يه مشت از اين كارا ب راحتي ميشه درستش كرد

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

""به قوله ایشون ما با هم دوستیم،وللش،تو این دو روز خیلی حرص خوردم،هههههههه،راستش من اینو باور دارم که تقدیر همونه که هست،نمیشه عوضش کرد،با توجه به امضام، خدا بخواد حتی میتونم مدال جهانی بیارم،باید خدا بخواد،البته باید قدم اولو خودت برداری که برداشتیم،دیگه بیخی،از فردا المپیاد شروع میشه،برین بچسبین بخونین،برا منم دعا کنین،آشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!،ههههههههههههههه،حلالمون کنید،دعام کنید،دعاتون میکنم---- دو نوشته به هم متصل شده است ----نمیدونم کامپیوتر من قاطی کرده که پست میدم نمایش پیدا نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!---- دو نوشته به هم متصل شده است ----راستی متن تمام مطالبی که نوشته بودمو حذف کردم و از نظامین میخوام که اگه بشه تاپیکم حذف کنن،ممنونباآرزوی توفیق الهی""
اين مال amirameli بود ولي خودشون نتونستن بفرستن من فرستادم

kiana kiani

New Member
لایک ها
32

ارزشه المپیادو نیارین پایین لطفا...
این حرفا توهین به المپیاد و المپیادی هاست....
غزااااالi will killlll uuu!!!!!!!!!!!

بالا