ایمیلی که بیل گیتس برای من زد

nima94

New Member
لایک ها
296
[font=Arial,sans-serif]سلام دوستان امروز یه ایمیل دریافت کردم که محتوا و فرستندش اینجوری بود اگه کسی تجربه ای داره یه کمک بده<?[/font]
[font=Arial,sans-serif]فرستندش با عنوان بیل گیتس بود ونوشته بود شما 450هزار دلار برنده شدید و مشخصات وشماره تلفمنون رو برای [/font]
[font=Arial,sans-serif]این ایمیل که ایمیل ماکروسافت بود بفرست این ایمیل از انگلیس بود وبا توجه به کلاه برداری های بسیار سرگردانم چه کنم ؟[/font]

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
سلام
به نظر من سركاريه

البته به نظر من

nima94

New Member
لایک ها
296
[font=Arial,sans-serif]آخه اینگلیس کسی من رو نمیشناسه که سر کارم بزاره[/font]

لایک ها
12
این ایمیلی که به شما رسیده کاملا برنامه ریزی شدست .......
شما اولین نفری نیستی که این ایمیل به شکا می رسه .......
کلاه برداریه>

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
سلام
واسه من هم فرستاده بودن
شما رو كه نميشناسن.الكي واسه چند نفر ميفرستند.

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
خوب شما کاری کردین یا جایی شرکت کردین که برنده بشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

99.9 % سرکاریه...به نظر من....

450 هزار دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به من بدن قول می دم توی المپیاد جهانی فیزیک امسال (2011 تایلند) هم طلا یک بشم...

nima94

New Member
لایک ها
296
[font=Arial,sans-serif]از این جور چیزا خیلی شنیده بودم ولی هیچ وقت صحبت از بیل گیتس نبود[/font]

ali72

New Member
لایک ها
0
به نظر من بجز پول هر چی خواستن بهشون بده یه دفه خدا رو چه دیدی یه سنگی تو تاریکی بنداز گرفت گرفت نگرفت هم نگرفت هر چند که تابلو که کلاه برداریه

abdi

New Member
لایک ها
171
سلام بر شما
اين ايميل‌ها (كه مثلاً مي‌گن شما برنده پول شديد) كلاهبرداري پولي نيستند. معمولاً محتواي اونا شامل بدافزار (spyware) و ويروس هست كه بلافاصله پس از باز شدن ايميل عمل مي‌كنن و روي رايانه شما پياده مي‌شن و باعث آسيب ديدن يا اكثر اوقات هك شدن رايانتون مي‌شن. پس هيچ وقت اين ايميل‌ها رو حتي باز هم نكنيد و بلافاصله پاكشون كنيد.

nima94

New Member
لایک ها
296
[font=Arial,sans-serif]ویروس که نبود ولی یه مسائل دیگه ای هم هست که با عث شد کلا بیخیال بشم [/font]

negar-ph

New Member
لایک ها
12
450 هزار دلار؟؟؟
به نظرم 99.9 درصد سركاريه.
اما اگه ايميل واقعيش به من ميومد همونجا سكته ميزدم .پولش هم هزينه ي كفن و دفن ميشد

mahdisaj

New Member
لایک ها
3
آخه بیل گیتس انقدر که بیکار نیست ....

nima94

New Member
لایک ها
296
[font=Arial,sans-serif]دقیقا اشکال کار تو اینجا بود ولی اولش خیلی عجیب به نظر میاد.[/font]

Goharshady

New Member
لایک ها
166
به من هم ملکه الیزابت ایمیل زده بود. جدی می گم. هنوز تو اینباکسم برای خنده نگهش داشتم. گفته بود بیا بهت نشان شوالیه بدم!

asemaneabi

New Member
لایک ها
0
Goharshady گفت
به من هم ملکه الیزابت ایمیل زده بود. جدی می گم. هنوز تو اینباکسم برای خنده نگهش داشتم. گفته بود بیا بهت نشان شوالیه بدم!

نشانه شوالیه!!!!

ببینو باور نکن!!

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
سلام
تبريك به شواليه گوهر شادي.
خب ميرفتي ديگه.
(راستي شما كارتون شواليه هاي عدالت رو ديدي ؟؟بچه بودم خيلي دوستش داشتم!)
خداحافظ

nima94

New Member
لایک ها
296
[font=Arial,sans-serif]تبریک میگم شوالیه [/font]

physics

New Member
لایک ها
104
به به ! این سایت فقط شوالیه کم داشت که یه نفر پیدا شد ! جناب شوالیه گوهرشادی ! چرا زودتر نگفتید قربان ؟

برای من تا الان از این چیزا نیومده ! هنوز کشفم نکردن ! وگرنه شوالیه که سهله ، خود ملکه میگفت شما بیا جای من ملکه شو ! البته بهتر ، چون من مجبور بودم پیشنهادش رو رد کنم ، به دلیل مشغله ی زیاد !

(الان ساعت 12:40 شبه ! دارم هذیون میگم ! شب بخیر !)

موفق باشید

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
من که شوالیه یا ملکه نیستم ولی یه انسان متشخص(!) (البته شاید) همش ایمیل میفرسته میگه امروز چی کار کردی!!! نمیدونم میگه امروز توی مدرسه آقای x رو دیدی؟! از این جور حرفا. بهش میگم چرا میفرستی. بهم میگه تو کی هستی!!! بهش میگم نفرست بهم میگه مردم آزار چرا اذیت میکنی!!! هنوز نتونستم هالیش کنم! الآن 100 تا پیام توی باکس هستش که خونده نشده!

AidinT

New Member
لایک ها
22
ما که شانس نداریم شوالیه بشیم!
همش این سایت های تبلیغاتی .... به ما ایمیل می دن!

بالا